Δημήτρης Καλλούδης: Απογοήτευση…

16
12117

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΗΤΑΝΕ, ΜΠΑΛΩΜΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΩΜΑ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΘΕ 10 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΛΑΚΚΟΥΒΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ

    • Κυριε καλουδη,ενα να ξερεις,η κως για τους κωους και η αθηνα για τους αθηναιους.ΓΚΕ=ΓΚΕ.

    • Όταν εδινες για δίπλωμα, δεν σου κάνανε ειδικό μάθημα λακουβότρυπων? Ο καλός οδηγός δεν πτοείται από δαύτες. Έχει ελατήρια στο αμάξωμα από κάτω και κάνει πηδηματακια.

  2. Συμπερασμα.Καλύτερα λοιπόν να βλέπεις μπροστά σου παρά να χαζεύεις πρωί πρωί τη θάλασσα.Κάτσε σε ένα μέρος και απόλαυσε την και όχι οδηγώντας.

  3. πολλοί ποδηλατόδρομοι ειναι παγίδες αν δεν τους προσέξουμε, σύντομα θα γίνουμε παγκόσμια ρεζίλι

  4. Θα προτιμούσες ένα νησί που να μην γίνεται τίποτα? Ένα νησί της στασιμότητας? Της μιζέριας? Όταν κάνεις έργα και οι καθυστερήσεις είναι στο πρόγραμμα, όλοι το ξέρουν! Αποφασίστε τι θέλετε!

    • Eίσαι άσχετος. Πρωτον αναδυκνύεται πρόβλημα εδω και δεν γίνεται καμμια συγκριση. Αν θέλεις να κανεις συγκριση να κάνεις πάντα με καλύτερα μερη. Δευτερον: Eίναι υποχρέωση του κάθε εργολάβου να φροντίζει για την ασφάλεια όταν κάνει καποιο έργο σε δημόσιο χώρο, δεν ανοιγουμε έτσι τρύπες και μετά τις παρτάμε εκτεθιμένες!!!!

      • Ευχαριστούμε τον Έπαρχο και τον Περιφερειάρχη για ένα υπέροχο έργο που είναι σε εξέλιξη 5 χρόνια, θέλει ακόμα 5 χρόνια να τελειώσει και διέλυσε τους ποδηλατόδρομους με ένα σωρό παγίδες για ανυποψίαστους ποδηλάτες. Είμασταν η Κως το νησί του ποδηλάτου και εσείς μας κάνατε Κως το νησί των Ποδηλατοπαγίδων,

  5. Ειμαστε το νησί της προχειροτητας, της παρακμής και του ωχαδερφισμου!!! Να γίνουν εργα, ναι, αλλά πρέπει καποια στιγμη να ολοκληρωθουν!!! Ε πότε??? Η Καρδάμαινα 20 χρόνια τώρα σκαβεται και ξανασκάβεται απ’όλους! Ε πότε θα τελειώσει??? Ολοκληρο το Ιρακ κατασκτάφηκε τότε που σκοτωσαν το Σανταμ, το Ιράκ το ξαναέφτιαξαν, εμεις ακόμα προσπαθούμε 20 χρόνια να φτιάξουμε την πλατεία τις καρδάμενας!!! Ε κακόμα πιο!!!

  6. Υποχρεωτικό ταξίδι 1ος μηνός στο Τιμπουκτού για κάθε Κώο και Κώα ,ώστε να χωνέψει επιτέλους ότι ζει σε ξεπουλημένο και τριτοκοσμικό νησί 🏝️ και ότι για την κατάντια στον τόπο του υπεύθυνη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ είναι η αφεντομουτσουνάρα του .

    • Το νησί που ταΐζει εσένα και πολλούς άλλους όμοιους σου δεν μπορείς να το πιάνεις στο στόμα σου. Θα πρέπει να κάνεις πολλαπλές πλύσεις με άκουοφορτε και μετά ίσως μπορέσεις. Εάν δεν υπήρχε η Κως εσύ το πιθανότερο να έτρωγες μπανάνες ανεβασμένος σε κάποιο δέντρο και θα έπαιρνες μισθό επιπέδου Πακιστάν. Να σέβεσαι το νησί που σε ζει αλλιώς μάζεψε τα και γύρνα στην μπανανία σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ