Καθαρισμός και πλύσιμο της πλατείας στο Τιγκάκι, μετά την ολοκλήρωση της ανάπλασης

4
5186

Ολοκληρώθηκε χθες το πρωί ,ο απαραίτητος καθαρισμός και πλύσιμο της πλατείας στο Τιγκάκι, όπου πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανάπλασης, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας και με τη συνδρομή του βυτιοφόρου οχήματος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου της Κω.
Οι εργασίες καλλωπισμού στις νησίδες και στις αρτάνες της πλατείας στο Τιγκάκι, έγιναν από το προσωπικό της κοινότητας Ασφενδιού κι έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, με το αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό επισήμανε ο κοινοτικός σύμβουλος Σεβαστιανός Παρβέρης, ο οποίος τόνισε πως αναμένεται το επόμενο διάστημα να ολοκληρωθεί και ο ηλεκτροφωτισμός.

Πηγή: https://www.kostv.gr

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά δεν παίζεστε εσείς εκεί της δημοτικός αρχής …σιγά το νέο.Αφήσατε τις φωτογραφίες τις δικές σας και βάλατε στο παιχνίδι τους υπαλλήλους ….που πολύ σωστά όμως κάνουν το καθήκον τους.
    Και πού είναι ο πρόεδρος της κοινότητας ; Α…καταλαβα …τον έχετε στον πάγο επειδή λέει τα πράγματα με το όνομά τους…..όλοι παίζετε το παιχνιδάκι του αρχηγού σας…..όλοι ..μα όλοι

  2. Ο πρόεδρος σου δεν είναι στον πάγο όπως λες αλλά σε κάποιο γλέντι να του χτυπάνε παλαμάκια ή θα καλοπερνάει! Εμείς τον ψηφίσαμε να είναι στην πρώτη γραμμή και αυτός είναι πρώτο τραπέζι πίστα σε όλα τα γλέντια και τα πανηγύρια.

  3. Μιχαλακι, τι προεδρος εισαι. Σε ψηφισε ο κοσμος και συ τα παρατησες. Μονο το μισθο παιρνεις και δουλεια μηδεν. Αν ειχες αξιοπρεπεια θα ειχες παραιτηθει. Αλλα για σενα ειναι σπανιο ειδος. Μονο για τα προσωπικα σου συμφεροντα δουλευεις…ευτυχως, τη δουλεια που ειχες υποχρεωση να κανεις, την κανουν αλλοι..

  4. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΣΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΛΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΧΑΧΑΧΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ