Press trip από ΕΟΤ Ην.Βασιλείου και Ιρλανδίας σε συνεργασία με Δήμο Κω | Φιλοξενία 4 Ιρλανδών δημοσιογράφων στο νησί μας

0
2958

Press trip πραγματοποιήθηκε από τον ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας σε συνεργασία με το Δήμο Κω, με τη φιλοξενία τεσσάρων Ιρλανδών δημοσιογράφων στο νησί μας για πέντε ολόκληρες μέρες.
Και οι τέσσερις δημοσιογράφοι, δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την τοπική γαστρονομία, την ιστορία αλλά και την προθυμία των Κώων να τους ξεναγήσουν από άκρη σε άκρη του νησιού μας, κάνοντας τους να βιώσουν την πραγματική ελληνική φιλοξενία.
Η αντιδήμαρχος τουρισμού Σέβη Βλάχου, τόνισε πως αυτή η δράση είναι η πρώτη που εγκαινιάζει ουσιαστικά αυτήν την τουριστική σεζόν και πως παρόμοιες δράσεις αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές των εκπροσώπων των ΜΜΕ, γεμίζοντας τη φαρέτρα τους με πολλά όπλα, στην προσπάθεια τους να κερδίσουν τις εντυπώσεις των τουριστών για το δικό μας προορισμό.
Η κ.Βλάχου θέλησε να ευχαριστήσει για την αγαστή συνεργασία την κ. Αθηνά Νέλλα , εκπρόσωπο του ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, την κ.Ελένη Σκαρβέλη, προϊσταμένη του ΕΟΤ καθώς και στη συνεργάτη του γραφείου τουρισμού Δώρα Καλαϊζή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ