Σταμάτης Καμπουράκης: Η πολιτική προστασία του Δήμου μας δικαίως θεωρείται απ’ τις καλύτερες της Ελλάδος

15
6758

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. χαχαχαχ το ωραιοτερο ανεκδοτο με διαφορα…κατεβειτε απο το καλαμι ρε μεγαλε……
    απο που προκυπτει οτι ειστε οι καλυτεροι στην Ελλαδα???χαχαχχ

  2. Απ’ την παράνομη χωματερή, στο παλιό λατομείο, πάνω απ’ το πυλί, που βρωμάει και ποτίζει με καρκινογόνες διοξίνες τα σπίτια μας και τα πνευμόνια μας εδώ και 20 μέρες μπορεί να μας προστατεύσει η πολιτική προστασία κύριε Καμπουρακη ?

  3. Ξέχασες να μας πεις κάτι κύριε Καμπουρακη.Ποιος την έφτιαξε και την οργάνωσε;Μην τρελαθούμε στο τέλος.Όχι επειδή δεν ε είτε κάνει τίποτα 4χρονια τώρα να μιλάτε για έργα άλλων.Εσυ θα μείνεις στη ιστορία για τις διαβάσεις ζώων που έκανες με τις πατούσες.

  4. Θέατρο σκιών!! Φίλτατε! Με τέτοιες δηλώσεις! Από πού προκύπτει το αποτέλεσμα!!! Δίχως, εξετάσεις και δοκιμασίες??? Λόγια, λόγια, λόγια!

  5. Κύριε Καμπουράκη λίγες είναι οι μέρες σας τα ψωμάκια σας τελειώνουν μας κουράσατε πραγματικά με θέματα και όχι μόνο

  6. αντι να αυτοαποθεωνεστε καλυτερα στρωθειτε στην δουλεια γιατι το νησι ειναι διαλυμενο απο ακρη σε ακρη ..τα εργα μιλανε καμπουρακη και οχι ο λογος του καθε παρατρεχαμενου που πηρε καρεκλα και την ειδε πρωθυπουργος αντε ξυπνηστε αφηστε να σας κρινουμε χαμηλα την μπαλα δειξτε σεβασμο προς εμας, ταπεινοτητα, και ορεξη για δουλεια οι κυριοι τελειοι
    Για πες μας καμπουρακη κερδισατε σε καποιο διαγωνισμο μεταξυ δημων σε καποια αξιολογηση και το λες?

  7. Μπράβο στην Πολιτική Προστασία….με διαφορά οι καλύτεροι…και φυσικά και ο αντιδήμαρχος ο οποίος κάνει το καλύτερο δυνατό..

  8. Και δικαίως αποκαλείται τριτοκοσμικό το νησί στην εικόνα που είναι σήμερα μπράβο στην πολιτική προστασία μπράβο στους εργαζόμενους στους δημόσιους φορείς μπράβο στους οδηγούς σε όλους τους τομείς υπάρχει αναρχία. Μία βόλτα στον επαρχιακό και μέσα στα χωριά θα καταλάβετε για ποιο πράγμα μιλάμε όχι εσείς γιατί τα έχουμε πει τα έχουμε ξαναπεί κει πάντα οι άλλοι φταίνε ποτέ εσείς. Ήρθατε πότε στην κέφαλο; Αν σας αρέσει αυτό που αντικρίζετε τότε βγείτε αν μπορείτε να το πείτε και εγώ θα σας ψηφίσω. Αλλά θα απαντήσετε με ένα ναι ή όχι όχι με την ξύλινη πολιτική σας γλώσσα ΚΟΥΡΑΣΤΉΚΑΜΕ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΉΚΑΜΕ

  9. Καλώ, το άλλο με τον τόνο το ξέρετε ρέ πιος είναι καλύτερος πού έχετε χάσει την μπάλα και σας γελάν και ή πέτρες, μαζεψατε όλα τα παιδάκια μπας και πάρετε κανένα ψήφο.

  10. Μάζεψαν όλατα παιδάκια για να κάνουν πολιτική και τους τα ζούνε ότι θα τους κάνω μόνιμους και πολλά άλλα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ