Καθαρισμός μετά από χρόνια, με ειδικό μηχάνημα, στην παραλία του Τιγκακίου

8
12901
Έπειτα από αρκετά χρόνια, πραγματοποιείται καθαρισμός της παραλίας του Τιγκακίου με ειδικό μηχάνημα.
Το συγκεκριμένο μηχάνημα θα μείνει στην περιοχή για τρεις μέρες και έπειτα θα μεταφερθεί σε άλλες παραλίες για τον καθαρισμό τους.
Η τουριστική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και δεν αργούν οι μέρες που οι αμμουδιές του Τιγκακίου θα γεμίσουν από ξαπλώστρες και τουρίστες , με σκοπό να απολαύσουν την υπέροχη θάλασσα και την ελληνική φιλοξενία.
Ο Κοινοτικός Σύμβουλος Ασφενδιού Σεβαστιανός Παρβέρης , βρέθηκε στο σημείο με σκοπό να επιβλέψει τις εργασίες καθαρισμού.

Πηγή: https://www.kostv.gr

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για σου Σεβαστιανε εσένα θέλουμε πρόεδρο!¡ Σοβαρός, τίμιος, καλο παιδί μα πανω απο όλα κοντά στον πολίτη!!!

    • Η απουσία του αντάρτη προέδρου σου είναι εκκωφαντική και το έχουν πάρει χαμπάρι πλέον όλοι! Την ώρα που το χωριό έχει ανάγκη από πρωτοβουλίες και δράσεις για να είναι έτοιμο εκείνος αρκείται στο να βγαίνει στα ραδιόφωνα, κάνει διακοπές και να ρίχνει ζεμπεκιες! Ο χρόνος του τελειώνει όμως! Οι μάσκες έπεσαν! Ειρήνη υμίν!

  2. Όλα πια για πρώτη φορά τα κάνετε …το χαλί στην πλατεία δεν το βλέπετε;
    Αλλά σιγά που σας νοιάζει …ντροπή και πάλι ντροπή.

    • Το χάλι και όχι το χαλί όπως λες φίλε δεν οφείλεται μόνο στις εργασίες της πλατείας αλλά και στην ανακίνηση καταστήματος! Μην τα λέμε όπως μας συμφέρει! Επειδή σε κόβω για ασώματο πλευρά, σε ενημερώνω ότι περνάμε από τον δρόμο κανονικά πλέον.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ