Αγανακτισμένος ο δήμαρχος Κω με την ολιγωρία των εργολάβων, για έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη

54
12392

Για έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και πιο συγκεκριμένα, του κόμβου στην είσοδο της πόλης, στην πλατεία στο Τιγκάκι και στο 3ο νηπιαγωγείο Καρδάμαινας, μίλησε στα τοπικά ΜΜΕ ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο οποίος αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έχουν γίνει και στην ολιγωρία των εργολάβων που έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση στις εκτελέσεις και παραδόσεις των έργων.
Για τις εργασίες στο Τιγκάκι επεσήμανε πως είναι θέμα ημερών, για το 3ο νηπιαγωγείο σημείωσε πως ο εργολάβος φάνηκε αναξιόπιστος και ανακόλουθος αναφορικά με την ημερομηνία παράδοσης που ήταν αρχικά στις 5 Απριλίου (σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του ιδίου). Τα δάπεδα αναμένεται να τοποθετηθούν μετά την πρωτομαγιά.
Αναφορικά με τον κόμβο στην είσοδο της πόλης, επεσήμανε πως αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα της δημοτικής αρχής, γιατί είναι θέμα ασφάλειας των πολιτών, και βασίζεται σε συγκεκριμένη μελέτη. Δυστυχώς ο εργολάβος καθυστερεί εξοργιστικά (δουλεύει σε ρυθμούς χελώνας) και η στάση του είναι προκλητική επεσήμανε ο κ.Νικηταράς αφού το έργο θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί στις 24/5/23 και ο εργολάβος συνεχίζει να λέει ψέματα αναφορικά με την εξέλιξη των εργασιών. Ο δήμαρχος καταγγέλλει την ανυπαρξία τους , ενώ επεσήμανε πως θα κινηθεί αρμοδίως, όπως προβλέπεται βάση ρήτρας. Τέλος αναφέρθηκε στις εργασίες που θα επακολουθήσουν και αφορούν στην δεντροφύτευση και στην ασφαλτόστρωση του δρόμου.

 

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/politiki/21753-tin-aganaktisi-tou-gia-tin-oligoria

54 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι λες βρε κοψιμιε; Συμβασεις δεν υπαρχουν; Γιατι δεν εφαρμοζεις τους ορους των συμβασεων; Εκτος αν τα εχετε κανει ολα σ$$$α.

    • Άσε τα ψόφια ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ, σου φταίει ο εργολάβος ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΏΔΗ ZIK-ZAK ΜΕΛΈΤΗ....

      ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΠΟΦΑΣΊΣΤΕ, ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΚΥΚΛΙΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ Ή ΑΥΤΉ Η ΚΟΥΤΟΥΡΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΏΝΕΙ ΚΌΣΜΟ ΚΑΘΕΜΕΡΑ…

      • ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΨΑΤΕ,[ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ],ΔΗΛΑΓΗ ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΝΗΣΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ
        ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ;ΡΕ ΑΨΥΧΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ,ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ;ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ;ΓΥΦΤΟΞΕΥΤΙΛΕΣ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΥΑ;ΓΙΑ ΤΑ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΩΦΕΛΗ ΠΟΥ ΠΤΣΤΕΥΕΤΕ;ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΖΩΑ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΝΗΣΙΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ,ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ;ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΑΣ.

    • Η ἐν πολλαῖς ἁμαρτίαις περιπεσοῦσα διασταύρωση. Τι και ποιος να πει κάτι και για ποιους? Μια έρευνα εις βάθος να βρεθούν οι ΕΝΟΧΟΙ. Ένας κόμβος που μας κτυπούσε την καμπάνα χρόνια τώρα. Μήπως είμαι εγώ ο απλός πολίτης ο ένοχος για την ολιγορια? ΕΡΕΥΝΑ εις ΒΑΘΟΣ. Ποιος όμως θα το ερευνηση? Ποιος έχει τα κότσια? Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ περιμένει απαντήσεις.

    • ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.

    • Τουλαχιστον ενα βαψιμο των διαγραμμησεων γιατι πολυ ανεβαινοντας προς χωρια τρεχουν και πατανε την λωριδα που στριβει απο χωρια προς ΑΒ market. Eκει υπαρχουν περιμενοντας αυτοκινητα να στριψουν απο χωρια προς ΑΒmarket. Ο κινδυνος ειναι τεραστιος τωρα μαλιστα που στριβουν πολλοι εκει λογω του νεου πανηλιθιου στενεμενου κομβου.

      • Αυτά τα γράφω χρόνια τώρα, αλλά ποιός ακούει, για το συγκεκριμένο σημείο. Πολλές φορές στρίβωντας αριστερά ΝΟΜΙΜΑ βρέθηκα κατά μέτωπο με κάποιον μ…..α ο οποίος στην στροφή του Σεγραίδου, οδηγώντας πάνω στην διπλή γραμμή ή και ένα μέτρο στο αντίθετο ρεύμα από αριστερά. Είναι και αυτοί οι κάφροι που στη έξοδο από ΑΒ στρίβουν αριστερά ενώ υπάρχει απαγορευτική πινακίδα. Παναγιά βοήθα………..

  2. Αμάν Αμάν εεεε τώρα που πήρε χαμπάρι ότι αργούνε θα δείτε τι θα τους κάνει….Πλάκα μάς κάνει; πέρσι το τιγκακι ποτε άνοιξε ο κεντρικός δρομος; Καλά μάς κάνεις και εσύ και οι άλλοι αφού κάθε 4 χρόνια σάς αλλάζουμε και όλο οι ίδιοι κυβερνάται.

  3. Κυρ.ΔΗΜΑΡΧΕ Ολοι οι Αντιμαχεια περιμενει να λειτουργιση το ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΄[ενδιαφερθειτε] γιατι απο οτι ακοuγεται το αντλιοστασιο ειναι ετοιμο ευχαριστω

  4. Άσε τα ψόφια ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ, σου φταίει ο εργολάβος ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΏΔΗ ΜΕΛΈΤΗ....

    ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΠΟΦΑΣΊΣΤΕ, ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΚΥΚΛΙΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ Ή ΑΥΤΉ Η ΚΟΥΤΟΥΡΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΏΝΕΙ ΚΌΣΜΟ ΚΑΘΕΜΕΡΑ…

  5. Αγανακτισμένος;;;ποιος;;;αυτός;;;;Νιοι ήμασταν και γεράσαμε να σας βλέπουμε να κάνετε όλα σας τα έργα σαν τα μούτρα σας!!!!κακοτεχνίες απίστευτες καθυστερήσεις,και απίστευτη ταλαιπωρία του κόσμου που σας πληρώνει!!Μακάρι να υπήρχε ένα ξερονήσι να στέλνουμε όλους εσάς τους ανακόλουθος αιρετούς!!!!ίσως κάτι ν άλλαζε!

  6. Ρήτρα υπήρχε όταν βάζατε τις υπογραφές;;;

  7. Μάλλον δεν κάνεις για υπεύθυνη θέση αν σε κοροϊδεύουν και δεν μπορείς να προστατεύσεις τα συμφέροντα μας. Και σαν μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο 3ο νηπιαγωγείο Καρδάμαινας, να σου θυμίσουμε πως στις 19/1/23 μας είπες (και ενώπιον ακόμα 12 γονέων και δασκάλων) πως η ημερομηνία παράδοσης θα είναι 1/3/23 πώς βγάζεις τώρα το 5 Απριλίου και που θα σταματήσει αυτό. Είμαστε στην διάθεσή οποιουδήποτε δημοσιογράφου, δικηγόρου ή εισαγγελέα θέλει και μπορεί να προστατεύσει τα παιδιά μας από ένα νέο σοβαρό τραυματισμό, να του δώσουμε όλες της γραπτές μας αλληλογραφίες από το 2022 (οι οποίες έχουν αρ. Πρωτοκόλλου) καθώς κ τα mails που βέβαια δεν έχουν ακόμα καμία γραπτή απάντηση.

  8. χαχαχα αγανάκτησατε? Α βρε νούμεα κοψιμιοι να φύγετενα ησυχάσουμε εσύ είσαι μια αγανάκτησε από μόνος σου για το νησί ψυχο

  9. Εάν ήσουν ικανός ( γιατί είσαι και της δουλειάς) θα του είχες βάλει τέτοιες ρήτρες προόδου και παράδοσης του έργου που θα δούλευε και ο ίδιος ο εργολάβος για να προλάβει . Εδώ και δύο μήνες έχει εγκαταλειφθεί το εργοτάξιο . Τώρα το πήρες χαμπάρι; Κατάφερες να μας κάνεις ρεζίλι . Αποδείχθηκε πολύ λίγος για μια ακόμη φορά. Με τόσα έργα ανοιχτά ενώ έχει αρχίσει η τουριστική περίοδος ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ που ξαναζητας την ψήφο μας; Έχουμε ανάγκη από ανθρώπους ικανούς ….κάνε στην άκρη .

  10. Φύτεψε τα λουλουδάκια τα πίνουμε το καφέ περιμένοντας στο μποτιλιαρισμα. Χαμπάρι δεν πήρε ο άνθρωποςςςςςς

  11. Η πιο απλή βολική οικονομική λύση που δεν θα ενοχλούσε κανέναν κάτοικο της περιοχής θα ήταν να συνεχίσει μια λωρίδα στην μέση του δρομου απο του Μαμουζελου μέχρι του Σεγραιδου χωρίς να στενέψει ο δρόμος τοσο πολυ. Ετσι δεν θα μπορούσε να περάσει κανείς απο την Πειραιως απέναντι προς την speedex. Δεν θα είχαμε ατυχήματα που όσα εχουν γίνει στο σημείο εκείνο εχουν γίνει γι’αυτο τον λόγο.Τοσο απλα τοσο λιτα τοσο οικονομικα,τοσο γρηγορα. Ο δρόμος αυτος τον χειμωνα εχει θεμα με τα νερα που γινεται λιμνη.Τωρα που στενεψε τι θα γινει??? Παλια με δυο λωριδες σε καθε αποτομη βροχη παντα καποιο αυτοκινητο εμενε στην μεση του δρομου, αλλα η κυκλοφορια συνεχιζοταν. Τωρα αν μεινει ενας θα μεινουν και οσοι τον ακολουθουν.Στην μακετα που το εδειξαν ωραιο ηταν.Αλλα αλλο οι μακετες άλλο η καθημερινότητα.Πολυ φοβαμαι οτι με τα πρωτα προβληματα που θα συμβουν και δεν θα αργησουν θα αναγκαστουν να το ξηλωσουν.

  12. Με την ανάπλαση στην ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ τη γίνεται και από κει ο εργολάβος φταίει? Μάλλον κάτι πάει στραβά δήμαρχε. Δυστυχώς αποτυχία. Ευτυχώς που δεν υπάρχει αντιπολίτευση.

  13. Μάλλον δεν κάνεις για υπεύθυνη θέση αν σε κοροϊδεύουν και δεν μπορείς να προστατεύσεις τα συμφέροντα μας. Και σαν μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο 3ο νηπιαγωγείο Καρδάμαινας, να σου θυμίσουμε πως στις 19/1/23 μας είπες (και ενώπιον ακόμα 12 γονέων και δασκάλων) πως η ημερομηνία παράδοσης θα είναι 1/3/23 πώς βγάζεις τώρα το 5 Απριλίου και που θα σταματήσει αυτό. Είμαστε στην διάθεσή οποιουδήποτε δημοσιογράφου, δικηγόρου ή εισαγγελέα θέλει και μπορεί να προστατεύσει τα παιδιά μας από ένα νέο σοβαρό τραυματισμό, να του δώσουμε όλες της γραπτές μας αλληλογραφίες από το 2022 (οι οποίες έχουν αρ. Πρωτοκόλλου) καθώς κ τα mails που βέβαια δεν έχουν ακόμα καμία γραπτή απάντηση.

  14. Ο Θεοδόσης έχει φετίχ με την είσοδο της πόλης ! Όταν εκλέχτηκε έστρωσε λίγη άσφαλτο στον κεντρικό δρόμο στο ύψος της EUROBANK που δεν χρειαζότανε σε σχέση με άλλους δρόμους μέσα στη πόλη που έχουν άσφαλτο ακόμη από τους Ιταλούς… Με τα έργα που γίνονται τώρα μικραίνει ο δρόμος στην έξοδο της πόλης φέρνοντας τα διερχόμενα αυτοκίνητα πολύ κοντά στα σπίτια που βρίσκονται εκεί! Φανταστείτε τον θόρυβο και την κίνηση !!! Ο εργολάβος σας φταίει; Εδώ ο Δήμος σε δικά του έργα δημιουργεί κακοτεχνίες κάνοντας χάρες σε γνωστούς αγνοώντας σχέδια πολεοδομίας δημιουργώντας διχόνοια, άγχος και στρες μεταξύ γειτόνων. Οι εκλογές πλησιάζουν και τις παρανομίες αυτές θα τις κοινοποιήσω σύντομα γιατί όλοι οι δημότες είναι ίσοι και πρέπουν δίκαιης αντιμετώπισης .

  15. Καλύτερα να μην κάνετε τίποτα! Μας φορτώσετε ένα άχρηστο έργο στη Πειραιώς, μας φορτώσετε παντού κάτι τεράστιες οθόνες τηλεοράσεις που προκαλούν φωτορύπανση, για να βλέπουμε τι???? Τα δεδομένα του κινητού μας, την θερμοκρασία και καμιά ηλίθια διαφήμιση;;; Τα κοντενειρ στα σχολεία από τα νηπιαγωγείο και βάλε;;; Τον Όμιλο, που θα τον χάσουμε στο τελος; Τους δρόμους με καλύτερο εκείνο στο Τιγκάκι??? Τα σκουπίδια που θα τα βάζατε και ιδιώτες και τώρα ξεχειλίζουν από τους κάδους???? Το νερό που το λέμε νεράκι??? Τι???? Μήπως την υγεία ή τον πολιτισμό?? Στο καλό και εσείς και να μας γράφετε!

  16. Συγνώμη για την Κεφαλο τι θα κάνετε; Πόσα χρόνια έχετε να πάτε να δείτε το χάλι το μαύρο. Δήμαρχε άσε μας όλο οι άλλοι φταίνε. Παντού υπάρχουν προβλήματα με τους ανάδοχους. Πόσες ακόμα συγνώμες;

  17. Πιο θέατρο σκιών πεθαίνεις.Ναι δήμαρχε εγώ φταίω για τα χαλια του νησιού.Εσένα σε έχουμε απλά να βγάζεις φωτογραφίες.

  18. Ο Δημος εχει προβει σε ατυπη σταση πληρωμων δεν υπογραφονται απο τις οικονομικες υπηρεσιες ενταλματα και κοροιδευει πανω απο 45 εργολαβους μηνες τωρα, απο την αλλη τολμαει να κατηγορει εργολαβους που ποτε ουτε μια υπηρεσια δεν συνεργαζεται ορθα για κανενα εργο, ολα του ειναι αδιαφορα πρωτα για τον Δημαρχο δεν ενδιαφερεται παρα μονο για να βαζει νεους υποψηφιους δημοτικους συμβουλους και τα του Δημου φορτωμενα στο γαιδουρι
    Εισαι μια διαρκη αποτυχια Θεοδοση Παραιτησου διελυσες το νησι με την ανικανοτητα σου
    Η παπαθεοφανους 8 μηνες τωρα εχετε αφησει ανοιχτα τα πλαινα του σαμαριου για τα νερα χωρις πλαστικο συνδεσμο στο γκαπ της εισοδου για να μην σπανε τα αμαξια και χωρις σημανση του δρομου τι να λεμε τωρα Αχρηστοι απο κουνιας

  19. ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.

  20. Προφανώς και υπάρχουν συμβάσεις, υπάρχουν και ρήτρες, υπάρχουν και προθεσμίες, υπάρχει όμως και το κάτω από το τραπέζι που δεν μας αφήνει να εφαρμόσουμε όλα όσα προβλέπονται!!! Προφανώς αυτοί που δεν εφαρμόζουν αυτά που πρέπει!!!

  21. ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΕΡΓΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΓΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΩ Η Ο ΔΗΜΟΣ. ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΠΕΕΙΒΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

  22. ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ,ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ.

  23. Η Κέφαλος ακόμα σε περιμένει. Τα έργα πνοής. Δυστυχώς δεν υπάρχει πνοή γιατί τράβηξες το τραχειοσωλήνα.

    • ΜΙΡΑΝΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.ΜΑΘΕ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΩΝ ΞΑΝΑ.

      ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΨΑΤΕ,[ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ],ΔΗΛΑΓΗ ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΝΗΣΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ
      ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ;ΡΕ ΑΨΥΧΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ,ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ;ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ;ΓΥΦΤΟΞΕΥΤΙΛΕΣ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΥΑ;ΓΙΑ ΤΑ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΩΦΕΛΗ ΠΟΥ ΠΤΣΤΕΥΕΤΕ;ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΖΩΑ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΝΗΣΙΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ,ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ;ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΑΣ.

      • καλο μηνα ζωο ε ζωο οταν βριζεις ολους εμας που ψηφισαμε Νικηταρα μας επιβεβαιωνεις ζωο διποδο οτι δεν σας αξιζει δεν αγαπατε το νησι ρε πλεον ειμαστε σιγουροι ζωο ε ζωο

  24. Κατά τα άλλα βγήκε και ο αντιδήμαρχος σε ραδιοφωνικό σταθμό και η Κως ήταν έτοιμη να υποδεχθεί κόσμο. Άραγε σε ποιο σύννεφο ταξιδεύουν όλοι τους. Το νησί της Κω δεν είναι μόνο η πόλη, άραγε έχετε περάσει από τα χωριά? Στην Κέφαλο έχετε ανέβει κ. Καμπουράκη? Μια που έχετε σχέση με το χωριό. Από ποιο δρόμο μπορείτε να περάσετε στην παραλία χωρίς να κινδυνεύετε για το αυτοκίνητο σας, ή η αισθητική από τα ωραία σάπια κάγκελα, χωρίς φώτα, χωρίς τίποτα. Είστε ανύπαρκτοι, κάθε χρόνο τα ίδια.

  25. Καντε ασφαλτοστρωση χθες στον δρομο απο χυτα για πυλι αυτα τα 4 χιλιομετρα και 1 χιλιομετρο προς λιμανι μαστιχαριου..οι λακουβες ειναι μεγαλες και βαθιες..κινδυνος θανατος για μοτοσυκλετες μεγαλες ζημιες σε ΙΧ αν πεσουν μεσα..και αφηστε τα..οριο 50… ανα ωρα σε επαρχιακο δικτυο.. …αντεε…!

  26. Ποιόν κοροϊδεύουν ότι έχουν αναλάβει το έχουν διαλύσει με τούς αυληκαριους τού διέλυσαν την Κώ ντροπή τούς

  27. Δεν πειράζει και εμείς αγανακτισμένοι είμαστε με τις .. σας … καλά σου ήταν τραβάτε σπίτι

  28. Λυπάμαι που σε ψήφισα τέτοιο χάλι δεν το περίμενα φύγε όσο είναι καιρός θα σε πάρουν με τις πέτρες

  29. ΕΛΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΕΛΕΓΕΣ ΑΛΛΑ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΒΙΤΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ. ΑΑΑ ΑΛΥΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΤΙΓΚΑΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ

  30. Πριν λίγους μήνες σε συνέντευξη του ο δήμαρχος έπλεκε το εγκώμιο του εργολάβου για την έγκαιρη και εντός χρονικών ορίων (χαχαχα) την αποπεράτωση των έργων και τώρα λέει μας λει ότι είναι προβληματισμενος. Μάλλον δεν ήταν πολλά Άρη….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ