Αναστάσης Κεφαλιανός: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές

8
11033
Την πρόθεσή του ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, μας ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πυλίου Αναστάσης Κεφαλιανός. «Παρά το γεγονός – είπε- ότι έχω προτάσεις από 2 δημοτικές παρατάξεις, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές. Ο βασικός λόγος είναι γιατί θέλω να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στα επαγγελματικά μου, αλλά και το γεγονός ότι βλέπω ότι, έτσι όπως είναι δομημένο το σύστημα, δεν μπορώ ουσιαστικά να προσφέρω. Οι κοινότητες δεν έχουν προσωπικό και στην ουσία δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε τα βασικά, οπότε αφού βλέπω ότι δεν μπορώ να προσφέρω στους συμπολίτες μου, αυτά που ονειρεύομαι, τότε θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή, είναι καλύτερα να αποχωρήσω. Ίσως στο μέλλον, εάν αλλάξουν οι συνθήκες, τότε θα το ξανασκεφτώ»…
ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ουαυουυ! Έχασε η Βενετιά βελόνα…Δεν ξέρει ούτε τις γειτονιές και τις ανάγκες τους αν και ενημερωνοταν. Από σπόντα και σε παράταξη και ΣΑΝ πρόεδρος!

  2. …ΟΧΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ !
    ΕΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ….ΤΟΤΕ ΒΡΑΣΤΑ !

  3. Πολύ καλά κάνεις φίλε μου Ανάσταση γλίτωσες και θα γλιτώσεις αυτή η γάγγραινα

  4. Μπράβο Ανάσταση μου καλύτερα !! Τα είπες όπως είναι τα πράγματα όχι σαν άλλος !! Ο επόμενος μελλοντικός δήμαρχος μας !

  5. Μίλησε και ο ανύπαρκτος πρόεδρος!!! Κατά λάθος βρέθηκες σε αυτη τη θέση. Δεν κάνεις για πολιτικός οπότε δεν θα χάσουμε αν δεν ξανακατέβεις.

  6. Ο κύριος Αναστασης Κεφαλιανος υπήρξε και υπαρχει σημαντικο και σοβαρό μέλος την κοινότητας Πυλιου. Πολύ σωστά αρθρωσε την παραπάνω ανακοίνωση.. είναι ένας άνθρωπος με όραμα και ανοιχτό μυαλό,θέλει να προσφέρει αλλα κάτω από τέτοιες συνθηκες,του είναι πολύ δύσκολο! Ευχομαι να το ξανασκεφτεί..γιατι λύσεις υπάρχουν πάντα!! Και το μελλον είναι μπροστά μας!

  7. Ο κυριος Αναστασης Κεφαλιανος υπηρξε και υπάρχει ενα σοβαρό μέλος την κοινότητας του Πυλιου. Ειναι ενας άνθρωπος με όραμα και ανοιχτό μυαλό,που θελει να προσφέρει,αλλά κάτω απο αυτες τις συνθήκες του είναι δύσκολο! Ευχομαι να το ξανασκεφτεί..γιατι λυσεις υπαρχουν και χρειαζομαστε νέα και ενεργα ατομα ! Το μελλον είναι μπροστά μας!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ