Ολοκληρώθηκαν τα πρώτα 300μ της εργολαβίας ομβρίων στην οδό Μπουμπουλίνας, από τη ΔΕΥΑ Κω

15
9692

Στο σημείο βρέθηκαν ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Κωνσταντίνος Ζαχαρός και ο Αντιπρόεδρος Κώστας Χόνδρος.
Ο Πρόεδρος ανέφερε πως η εργολαβία περιλαμβάνει συνολικά 1600μ. δικτύου ομβρίων και πως το έργο σταμάτησε λόγω έναρξης της σεζόν, ενώ παράλληλα έγινε καθαρισμός του οδοστρώματος με βυτίο. Η εργολαβία είναι του 2021 και προϋπολογισμού 298.000 ευρώ και υπήρξε καθυστέρηση λόγω ευρημάτων της αρχαιολογίας. Στο κάτω κομμάτι στα Δελφίνια, είχε βρεθεί ψηφιδωτό , ενώ στο πάνω κάποια τοιχία. Η ολοκλήρωση του έργου προβλεπόταν στις 90 ημέρες και δυστυχώς έπειτα από την πάροδο δύο ετών έχουν ολοκληρωθεί μόνο τα 300 μ. Ο κ.Ζαχαρός τόνισε πως κατανοεί πλήρως πως η Αρχαιολογία είναι μία υποστελεχωμένη υπηρεσία, όμως δεν είναι δυνατό, δύο ολόκληρους χειμώνες ένα έργο να….«σέρνεται»…Θεωρεί πως για αυτά τα έργα που γίνονται προς όφελος του πολίτη (μιας και δεν έγινε μόνο νέο δίκτυο ομβρίων στη Μπουμπουλίνας, αλλά και αποκαταστάσεις του δικτύου αποχέτευσης), πρέπει με κάποιο τρόπο να προχωρήσουν…
Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ.Χόνδρος τόνισε πως είναι ένα βασικό έργο υποδομής και πως η πλήρης αποκατάσταση του οδοστρώματος θα γίνει με την ολοκλήρωση του έργου. Πρόσθεσε πως έχει ήδη ξεκινήσει μελέτη για την εκ νέου ασφαλτόστρωση της οδού, προκειμένου το οδόστρωμα να είναι σύγχρονο, στη διάθεση της κοινωνίας.

Πηγή: KOS TV

 

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ……300 ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ !!
    ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ !!
    ΤΑ ΠΡΩΤΑ 100 ΕΝΝΟΕΙΤΕ !!

    • ΘΑΎΜΑ, ΘΑΎΜΑ, ΘΑΎΜΑ, το ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ κατάφερε ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ να τελειώσει μια ΤΣΟΝΤΑ ΕΡΓΟ...

      Σου το είπα ΤΡΙΩΡΟΦΕ ΚΟΨΙΜΙΕ, ΘΑ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ Η ΘΗΤΕΊΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ…. ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΆΤΑΙ Η ΚΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΣ ΕΛΙΕΣ…

    • Μέσος σχολιαστής του πληκτρολογίου! Ξέρεις εσύ να μετράς σκραπα και δεν ξέρουν οι μηχανικοί! Στα μαθηματικά πρέπει να έμενες έξω για διάλειμμα όταν ήσουν στο σχολείο…800 είναι μπάρμπα η Μπουμπουλίνας

  2. Αν και δεν ήμουνα καλή στα μαθηματικά .Αν σε 2 χρόνια έκαναν 300 μέτρα ,τα 1600 σε ποσά θα τα κάνουν;11 χρόνια.Σωστά;Για μια εργολαβία 90 ημερών.Δεν τα πάνε και άσχημα .Μπράβο Νικηταρά με την σπουδαία ομάδα σου.Δημαρχαρα.

  3. Περίεργο: κάθε φορά που βγαίνει άσφαλτος για μια εργασία στον δήμο η δευακ καλύβουν και ένα ρουσφετακι σε ιδιωτικό οικόπεδο η δρόμο…..

  4. Παραιτηθειτε ολοι σας το νησι ειναι στην χειροτερη κατασταση εδω και 20 χρονια…
    Μονο στις μασες και το μελι ξερετε να τρεχετε αμεσα, στις δυσκολιες με ελαφρα πηδηματακια εισαστε ολοι σας
    ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ
    ΘΕΟΔΟΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ

  5. Μήπως και για το έργο οδικής κυκλοφορίας στο Μαρμαρωτό πού έχει σταματήσει εδώ και τόσες μέρες, ευθύνονται τά αρχαία πού βρέθηκαν στη Μπουμπουλίνας;

  6. Η μονη δημοτικη αρχη που κανει εργα. Θυμαστε που βρωμουσε ολο το κουμπουρνο απο τα αποβλητα?
    Επρεπε να ερθει η δημοτικη αρχη ΝΙΚΗΤΑΡΑ για να τα φτιαξει. Θυμαστε την αβερωφ που γινοταν λιμνη? Αυτα τα βλεπει ο κοσμος και δεν ξεχνα. Ο ταξιδιαρης, αντι για εργα εβριζε και κυνηγουσε, ξεπουλουσε, και πολλα αλλα … ξερει και ο κοσμος.. οσο για την καθυστερηση, ειναι γνωστο το προβλημα της αρχαιολογιας.

  7. «Πρόσθεσε πως έχει ήδη ξεκινήσει μελέτη για την εκ νέου ασφαλτόστρωση της οδού, προκειμένου το οδόστρωμα να είναι σύγχρονο, στη διάθεση της κοινωνίας.»

    Από πότε χρειάζοντε ΜΕΛΕΤΕΣ για μία ασφαλτόστρωση? Δεν αποτελεί μέρος του έργου? Δεν είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ πως ο δρόμος πρέπει να παραδίδεται στην κυκλοφορία στην ίδια ή καλύτερη κατάσταση από πριν?
    Αλλά βέβαια, μάθατε να κλείνετε τους δρόμους όπως να ‘ναι για να έχει μετά και δεύτερη φιέστα, κάμερες κτλ. Μέχρι τότε, και αν όντως συμβεί κάτι τέτοιο, ας κάνουμε υπομονή! Εμείς και τα αμορτισέρ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ