Δήμος Κω: Ο κ. Κυρίτσης είναι απολογούμενος για την ΑΙΓΛΗ και όχι τιμητής

18
8615

 

Ο κ. Κυρίτσης είναι απολογούμενος για την ΑΙΓΛΗ και όχι τιμητής

 

Στα εννέα χρόνια δημαρχίας του κ. Κυρίτση ο Δήμος Κω δεν εισέπραξε ούτε ένα ευρώ από την ΑΙΓΛΗ.

Το μόνο που άφησε πίσω του ήταν ζημίες.

Για αυτό φωνασκεί και βγάζει ανακοινώσεις, για να κρύψει την ανεπάρκεια του.

Στην πρώτη θητεία του, με την περιβόητη διαχείριση της περιόδου 2007-2010, παρέδωσε την ΕΔΗΚ (Αίγλη και κινηματογράφοι) με 350.000 ευρώ χρέη.

Μάλιστα τα χρέη της ΑΙΓΛΗΣ ξεπερνούσαν τις 230.000 ευρώ. Άφησε οφειλές παντού, σε προμηθευτές, σε ασφαλιστικά ταμεία, στην Εφορεία, μισθώματα στο Δήμο, ΔΗΦΟΔΩ, τέλη εκδιδομένων λογαριασμών, τέλη κοινόχρηστων χώρων, ακόμα και το νερό.

Στη δεύτερη θητεία του το μόνο που έκανε ήταν να μοιράζει μηνύσεις, να διχάζει και να συκοφαντεί συμπολίτες μας. Έχασε τα δικαστήρια και εξευτέλισε το Δήμο.

Αυτό που τον ενοχλεί όμως πρώτα από όλα, είναι ότι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, επί δημαρχίας Νικηταρά η ΑΙΓΛΗ θα παράξει έσοδα για το Δήμο.

Μέσα από ξεκάθαρη διαδικασία, διαφανή σε κάθε βήμα της, που καθορίζει και τον τρόπο λειτουργίας της για τώρα και στο μέλλον.

Αυτά βλέπουν οι συνδημότες μας και κατανοούν ότι ο κ. Κυρίτσης είναι μόνο απολογούμενος για την ΑΙΓΛΗ και δεν μπορεί να παριστάνει τον τιμητή.

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσείς κ. Δήμαρχε δεν ήσασταν που δώσατε την αίγλη δωρεάν; Πόσα έχασε ο Δήμος; Και μιλάτε τώρα;
    Λίγη ντροπή……

  2. Τι να πει κάνεις δεν υπάρχουν λόγια θα έπρεπε εσείς που γράψατε αυτή την ανακοίνωση όχι απλά να ντρέπεστε…Άκου λέει επί Νικηταρά δημαρχιας θα είσπραξη ο δήμος από την αίγλη που επί Νικηταρά μαζί με τον άλλον τον γερό είχαν χαρίσει τα πάντα σε δικούς τους και έτρωγαν όλοι από το μελι

  3. ο ανθρωπος αυτος που αναφαιρεσε διέλυσε οχι μονο τον δήμο οικονομικα,αλα ολόκληρο νησι.Τι να πρωτο θυμηθουμε,τους σεισμούς,τους λαθρομεταναστες που αφοδευαν στο λιμάνι,το κυνηγιτο που έφαγε από τους ντοπιους,τα κατεβασμένα @@@@@@@νια,τα χωριά που βρωμαγαν,τα κατεστραμενα λιμανια,και έχει το βρώμικο θράσος να ερχεται στην κεφαλο να μπαίνει στα σπίτια μας ζητώντας σαν ζητιάνος να του δώσουμε την ψήφο μας;συγχωριανοι βγειτε να το πείτε αυτο που κάνει.ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ στους καταστροφεις του νησιού.

    • Οι μετανάστες φύγανε, το λιμάνι αποκαταστάθηκε, στη Κεφαλο ο δρόμος σας φτιάχτηκε ε? Και το νερό τρέχει γάργαρο??? Το εισιτήριο για τη Λέρο το βγάλατε μετ’ επιστροφής? Αν ναι, προλαβαίνετε να τα ακυρώσετε! Δεν θα χρειαστεί. Θα σας κρατήσουν εκεί!

      • ΖΩΝΤΑΝΟ ΖΩΟΝ,-Η-ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΣΑΙ -Η- ΤΥΦΛΟΣ.ΑΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ? ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

  4. Γιατί την καφετέρια στο λιμάνι…….διώχνοντας τους υπόλοιπους εργαζομενους απο την αιγλη.Ααυτος ήταν και αυτός θα ειναι και χειρότερος.

  5. ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ 16.700Χ12 μήνες στα ΔΕΚΑ ΧΡΌΝΙΑ =2.004.0000 Ευρώ ο

    ΤΣΙΠΠΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΕ ΑΔΙΑΦΆΝΕΙΑ ΧΑΡΙΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΠΕΡΙΟΥΣΊΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΎΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ <>…. ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑ, αντιδήμαρχος και πρόεδρος Δ.Σ. οι βασικοί υπεύθυνοι της σ@ρ@μενης δημαρχία…

  6. ΣΥΝΈΝΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΏΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΛΗΣ ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΕΣ το ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ και η ΡΟΥΦΑ...

    ΘΑ ΒΡΕΘΕΊ ΈΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ ΝΑ ΚΆΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΊ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΟΥ ΨΉΦΙΖΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΟΥΡΩΜΕΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΊΑΣ;;;;

  7. Η ΣΟΥΡΩΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΊΑ χάρισε ΤΖΆΜΠΑ ΤΟ ΑΚΊΝΗΤΟ για 10 χρόνια ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΟΎΣ...

    Φάγατε, Φάγατε, Φάγατε κρυφοί συνέταιροι και κολλητές που που να …. και ακόμα πιο βαθιά λιμασμένα. ΒΡΕΕΕΕΕΈ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΑΝΤΊ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΓΑΥΓΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΖΟΥΜΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ….

  8. Αν δεν ήταν ο κυριτσης ακόμα έτσι θα τα είχατε !! Δωρεές
    Άξιος κυριτση έκανε 2 λάθη αλλά έκανε 98 καλά

    • Βρε παλλαβιαρη ισχυρε,ο ,,,,πρωην εκανε 100 τυφλες.Που είδες βρε στραβουλιακα τα καλά;τους καπλαμαδες που εβαλε στο λιμανι και πεφτανε οι τουριστες κατω επιδη δεν άντεχαν οι καπλαμαδες;Βρε παλλαβιαρη τι να πρωτο θυμιθουν οι κωοι;Εκανε οχι 100; αλα χιλια κακα,καταστρεφοντας το ωραιότερο νησι του κόσμου;ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΒΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΣΝΕΝΗ ΜΙΑΡΑΝΑ.Γραφε βρε σιχαμένη ΜΙΡΑΝΤΑ μέχρι να βγαλουν ροζους τα χέρια σου,και θα τους έχεις ενθύμιο.

  9. Πριν τον Κυρίτση τα κτίρια του δήμου όπως την Αίγλη και άλλα τα είχε δώσει τζάμπα ο Καισερλης στις συνεργατικές κοινσεπ γιατί δε μιλάει κανένας γι’αυτό.τα δώσανε τότε δεν πληρώνανε μέχρι τώρα νοίκια γιατί;;;ποιος φταίει ποιος το ξεκίνησε ;

  10. Μια Κοινωνία διχασμένη,υποτελής,αποχαυνωμένη παρακολουθεί και δεν διερωτάται ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ?
    Ένα απ τα πιο διεφθαρμένα μέρη της επικράτειας που δείχνει γιατί τελικά δεν πιάσαμε ακόμα πάτο.
    Κύριοι ούτε το ΝΑΜΜΟΣ με τους Πετρελαιάδες και τους φακίρηδες δεν θα έβγαινε σε τέτοιο πόστο, με τέτοια αγοραστική δύναμη ντόπιων, με τέτοια υποκουλτούρα, με σεζόν 5 μηνών ,με τέτοια υπόγεια και βρώμικη άγρα πελατών,με τέτοια διαπλοκή Πρακτορείων/μαγαζατόρων/ξεναγίσκων.
    Ακόμα και να έχει μουσική υπόκρουση Συμφωνική Ορχήστρα.. ο ντόπιος θα θέλει και …κέρασμα από πάνω. Μια ζωή τα ίδια, πολιτιστικό υπόβαθρο TUI.
    Kαλή Ανάσταση,δώστε και κανέναν μπουφέ στους πεινασμένους που θα μας προτιμήσουν.
    YES PLEASE!!!!

  11. Σκουληκι θα σε λιωσω!! Σε πολιτη μπροστα σε παιδια και γονεις.Δεν ξεχνω!!

    η καταστροφη και η ντροπη του νησιου. Δεν δικαιουνται να μιλανε, γιατι το ξε@α@ω@α,, παιχτηκε σε ολη την επικρατεια!!,
    τα κυνηγητα, οι βρισιες, τα καμωματα και τα ξεπουληματα εμειναν στην ιστορια!!
    Ντρεπεται και η ντροπη !!

  12. Ρε Θεοδόση πως τα λες έτσι απότομα! Λες να ήταν δάκτυλος του Κυρίτση, ο συνεργατικός οίστρος του Καϊσερλη????
    Για πες μας??? Εσύ που τα ζούσες από μέσα!
    Και μην ξεχάσεις σε παρακαλώ, να μας στέλνετε και την φωτογραφία σας κάτω από τις δημοσιεύσεις αυτές… Εσείς που τις είχατε αλλά 5 χρόνια μέσα, τι είσαστε; Δεν είσαστε υπεύθυνοι??? Όχι ε;;;;

  13. ΘΕΟΔΟΣΗ ΜΗΠΩΣ ΕΠΑΘΕΣ ΑΛΣΧΑΙΜΕΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΕ Η ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ ΚΩΟΥΣ.Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΙΔΡΥΣΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΟΛΟΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΖΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΕΥΡΩ (ΧΙΛΙΑΔΕΣ)ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ.ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΩΟΙ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΜΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΑΝΗΚΕ ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ