Στα 16.700€ το μηνιαίο μίσθωμα της Αίγλης, με πλειοδότη τον Γιώργο Σπηλιωτακόπουλο

39
30962
Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον επαγγελματιών για τη δημοπρασία του ιστορικού κηρίου της «Αίγλης», στην πλατεία Ελευθερίας.
Όπως ήταν προκαθορισμενο, οι ενδιαφερόμενοι παρευρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την φανερή, προφορική και πλειοδοτική δημοπρασία.
Οι συνολικές προσφορές ήταν πέντε (ο πλειοδότης με τον πατέρα του, ο κ. Κ. Ασλάνης, ο κ. Κ. Βασιλάκης και ο κ. Μ. Θαλασσινός λόγω ελλείψεως δύο δικαιολογητικών η κ. Τσατσαρώνη τέθηκε εκτός διαδικασίας) και το ποσό εκκίνησης στα 6600 ευρώ. Το ποσό έπειτα από πολλές προσφορές κατέληξε στα 16700 ευρώ και πλειοδότης επαγγελματίας αναδείχτηκε ο νεαρός Γιώργος Σπηλιωτακόπουλος.

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/topika/21469-sta-16-700-to-miniaio-misthoma-tis-aiglis

 

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τώρα θα πλουτισει ο Δήμος μας….θα συνεχίσουν και τα παραδοσιακά….θα δουλεύουν και δικοί μας άνθρωποι…..και σίγουρα θα παίρνει το μίσθωμα ο Δήμος….που δεν πρόκειται να τα βγάζει η Αίγλη…….ενώ αν τα έπαιρνε με την συνεργατικη…γιατί θέλανε να δίνουν ενοίκιο…έστω λιγότερα…. θα βγαίνανε χαμένοι??? Τους έφαγε….ο νόμος…….???
    .

  2. Θα επικαλεστεί ένα νόμο περί οικονομικής κρίσης που τρέχει από το 2010 και νομίζω το μίσθωμα πέφτει στο μισό Κάτι τέτοιο το χρησιμοποιούν κι άλλοι επιχειρηματίες που ενοικιάζουν δημοτικά κτίρια

  3. Να πώς αποτιμουνται οι ζημιές του καθεστώτος Καισερλη…. Έπρεπε οι εκάστοτε δήμαρχοι να είναι υπεύθυνοι με το σύνολο της προσωπικής τους περιουσίας… Να ανοίξουν και τα μισθωτηρια της δημοτικής αγοράς, του Βακουφ κοκ… Όλα στο φώς
    ..

  4. Η εν ευθυμια ΔΗΜΑΡΧΊΑ χάρισε ΤΖΆΜΠΑ ΤΟ ΑΚΊΝΗΤΟ για 10 χρόνια ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΟΎΣ...

    ΣΥΝΈΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΥΚΟΥ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ…Πόσα έχασαν οι δημότες από την χαριστική δωρεάν παραχώρηση των δημοτικών ακινήτων ΠΟΥ ΕΚΜΕ;;;; 1

  5. ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ 16.700Χ12 μήνες στα ΔΕΚΑ ΧΡΌΝΙΑ =2.004.0000 Ευρώ οι............

    ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ και για όσους ψήφισαν την παραχώρηση της ΑΙΓΛΗΣ, μεταξύ των άλλων το ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ και η ΡΟΥΦΑ;?;?;?;?;?

  6. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ.
    ΕΑΝ ΝΟΖΙΜΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ……. ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ………..

  7. Εύχομαι τα καλύτερα σε έναν νέο επιστήμονα που αποφάσισε να γίνει επιχειρηματίας. Με μια σαιζόν ουσιαστικά 4 μηνών το ενοίκιο τριπλασιάζεται και πάει στα 1670 την ημέρα (για τις 120 μέρες της σαιζόν).

  8. Ρε πάτε καλά;;;με 200.000 το χρόνο και άλλα 200.000 λειτουργικά(προσωπικό προμήθειες εφορία ρεύματα κ.α.πολλα) περίπου το χρόνο αυτή η επιχείρηση πρέπει να βγάζει 600.000 για να είναι λειτουργική και αξιόπιστη!!!Δεν είσαστε με τα καλά σας μου φαίνεται!!

  9. Ρε παιδιά αν είναι έτσι μπράβο στον Κυρίτση που έκανε της ενέργειες κ άλλαξε ενοικιαστή το ακίνητο ας κάνουν το ίδιο κ στα υπόλοιπα γιατί κ αυτοί είναι χρόνια οι ίδιοι, σκεφτείτε πόσα λεφτά χάνει ο δήμος από τα χαμηλά ενοίκια τόσα χρόνια..

  10. Άρα ξανά Κυρίτση για να δούμε κ πόσα χάνουμε τόσα χρόνια από τα σινεμά που έδωσε με την ίδια τακτική ο Κωστάκης

    • Υπερπαραγωγές,νεότατα έργα και είχαν μέσα 5 άτομα με το ζόρι…αφού γνωριστήκαμε μεταξύ μας.
      Άσχετο σχολιαστές του κοπροflix

  11. Το ιδιο να γινει κ στο κτηριο Δημοτικης αγορας το ενοικιο ειναι μηδαμηνο πολυ χαμηλο να μας πουν τη εισπρατει ο δημος για τετοιο ακινητο φιλετο?

  12. Καλά που έχουν μάθει εμπόριο, το επιχειρείν, οικονομικά? Πόσο θα πουλά τον καφέ και την μπύρα ωρέ αδέλφια? Ούτε στο Κολωνάκι και Γλυφάδα τέτοια ενοίκια. Μόνο για τις προμήθειες έχει επιβάρυνση 10% για μεταφορικά (δες καύσιμα). Και για όσους δεν ξέρουν, η ακριβότερη Πλατεία στον Κόσμο, η Πλατεία Αγίου Μάρκου στην Βενετία, για ένα καπουτσίνο, αληθινό, πληρώνεις από 20 με 25 ευρώ το φλυτζάνι!! Τέτοια θέλουμε και εδώ? Περαστικά μας.

  13. Μακάρι να έχουν γνώση για να το δουλέψουν σωστά, γιατί είναι πολύ ωραίο κτήριο για να μείνει κλειστό και αυτό, εύχομαι να έχετε καλή αρχή και καλή δύναμη
    .

  14. Ο πρωην θελει να το παρει κανενας αλλος ξενος και στο μαρμαρι και να χασουν τη δουλεια τους τοσες οικογενειες!!

  15. Με αυτά τα λεφτά,θα δούλευαν 15 άτομα στο δήμο μας που δεν έχει αρκετό προσωπικό.Αντί γιαυτο προτίμησε να τα δώσει σε,,,,,,αλήθεια τον ΔΗΡΑΣ με τα τόσα έξοδα και 0 έσοδα.Άλλη πληγή του δήμου.Κάποιοι δε βγαίνουν και κάνουν μανιφέστα για να κάνουν δήμαρχο το γιο τους.Αυτών έργο εινσι όλα αυτά .Αυτών που στο τέλος εύρισκαν τους Κωους που μετά 40 χρόνια του είπαν αρκετά.Για να μας τιμωρήσει μας έβαλε τον Νικηταρά.Λεω κάτι λάθος κύριε Καϊσερλή;Τι ακριβώς αφήσατε στη πόλη μας μετά από 40 χρόνια που διαχειριστήκατε τέτοιο πλούτο ;

  16. ;;;;;
    Και θα βγάζει 2 εκατομμύρια το χρόνο για να μπορεί να πληρώσει αυτό το ενοίκιο;;;;
    Θέλω πολύ να το δω αυτό!!!!!

  17. Μπράβο ρε κυριτση που τους πέταξες έξω και τώρα πληρώνουν ενοίκιο επιτέλους .
    Άντε να ξανά βγεις να βγάλεις όλα τα δημοτικά ακίνητα φανερά

  18. Ο άνθρωπος είναι δικηγόρος θα πληρώσει κάποιους μήνες η κανένα χρόνο και θα κάνει προσφυγή μη βιωσιμότητας και θα έρθει το ενοίκιο στην αρχική τιμή πλειστηριασμού..έτσι απλά και ωραία ..

  19. Και ήθελαν να πουν τον χρόνο??
    Και τώρα οι.. Κυρίες, που το είχαν( χωρίς ενοίκιο)… Τι θα θα κανουν… Θα μείνουν άνεργες??
    Υποσημείωση. :ο τζάμπας πέθανε… …

  20. Μια χαρά το πήραν ,,πληρώνουν τον πρώτο χρόνο κανονικά και μετά αρχίζουν τα παράπονα,ότι δήθεν δεν βγαίνει ,πάνε δικαστικά αφήνουν και απλήρωτα μερικά νοίκια και πέφτει το ενοίκιο στα τρία χιλιαρικα

    • Δηλαδη τι περιμενες να το γεμιζουν μπουρτζοβλαχοι που καταταγηκαν στον στρατο γιατι δεν ειχαν μεροκαματο?αν ειχες τα @@ και το μυαλο να εκανες δουλεια δικια σου αλλα θες τα σιγουρα απο το δημοσιο ρισκαρε και εσυ να γινεις υψηλη κοινωνια η ζηλεια και η μιζερια ειναι κακο πραγμα ….

  21. Μην πάτε μακριά την ημέρα έχουν ταμείο από 9.000+++++ ευρώ αγορά βίλας αγορά πετρόκτιστων μαζορέτων στην θάλασσα αγορά μαρμάρου οικόπεδο αξίας 1.200000000 και φεβγα απλός δεν υπάρχει εφορία να κάνει σωστά την δουλειά της εδώ καλό Πάσχα καλή ανάσταση το ενοίκιο είναι λογικό θα το βγάλει με 3 η 4 ημέρες δουλειά ….

    • Η μόνη οδός για κερδοφορία περνά απ την μαύρη αδήλωτη συναλλαγή ,με πλαστά τιμολόγια,με…με…με,,άντε μην το ανοίξω και είναι μεγάλες μέρες.Ρε πάτε καλά?Πήγατε δημοτικό να ξέρετε απλή προπαίδεια?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ