Αναγνώστης: Η κατάσταση έχει ξεφύγει και κάνει ο κάθε ένας ότι θέλει βάζοντας λουκέτα σε κάδους απορριμμάτων

17
14439

Η κατάσταση έχει ξεφύγει και κάνει ο κάθε ένας ότι θέλει βάζοντας λουκέτα σε κάδους απορριμμάτων του δήμου με αποτέλεσμα να μη μπορεί κανένας να πετάξει τα σκουπίδια του.. το αποτέλεσμα να τα πετάνε μέσα στο πάρκο!! Παρακαλώ οι υπεύθυνοι να αναλάβουν την ευθύνη και να σταματήσει επιτέλους να κάνει ο κάθε ένας ότι θέλει!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απολαύστε λίγο το καλοκαίρι τώρα με το μορατόριουμ γιατί από Σεπτέμβριο δεν μ’ αρέσει η δουλειά. Αφήστε αυτά τα μάταια που μπερδεύουν την ψυχή σας και κουλάρετε.

    • ΔΕΙΛΕ,ΡΟΥΦΕ,ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΝΤΙΚΕ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ.ΔΙΧΝΕΙΣ ΤΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΣΑΙ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΚΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ.Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΦΑΚΙΣΤΑΣ ΣΟΥ,ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

      • Ο Η άχρηστος είσαι εσυ.. άμα γουστάρεις ένα νησί μπ@@@λο τότε φαντάζομαι το πως θα είσαι κ εσυ ο ίδιος!!! Τραβά κάνε κανένα μπάνιο κ αν σου αρέσει η εικόνα αυτή τότε είσαι ανάξιος της κοινωνίας

      • Όσο και να βρίζεις ,στον Δήμο κάνουν κουμάντο υπαλληλίσκοι και τα συγκοινωνούντα δοχεία μεταξύ παρατάξεων είναι πάντα προς όφελος συγκεκριμένων συμφερόντων. Και λίγα γράφει, εδώ ήρθαν τσιφλικάδες και κατέλαβαν γειτονιές, δεν μπορούσε να περάσει το Ασθενοφόρο ούτε η νεκροφόρα. Εσύ είσα ο μεγαλύτερος /////χαφιές και όποιος σε παρακολουθεί εδώ και τέσσερα χρόνια ,τα ίδια πιστεύει. Βλάκα.
        Έγινε κατάληψη πάρκων,πλατειών που έχουν τουρισμό 50 χρόνια,ακόμα και οι σκουπιδιάριδες στην ψυχή (όχι στο επάγγελμα) κάνουν διαχωρισμούς πολιτών.’Αει από κει

      • …αυτοπροσώπως.Πέρα απ την στείρα αντιπολίτευση βάλε το άρρωστο μυαλό σου να σκεφτεί ότι μπορεί να έχει και δίκιο ο αγανακτισμένος συμπολίτης σου,Βλάκα,έ βλάκα.

  2. Πουλήστε τώρα πνεύμα για την οικολογική διαχείριση των απορριμμάτων..

    Κι ελάτε ολοι αυριο να σκουπιδοφλυαρισετε για την «Ανάγκη Σωτηρίας του Πλανήτη».

  3. ρε σεις… είμαστε πολύ μπροστά!!!! ΑΞΙΟΙ!!!! Ένα μάτσο κόπανοι!!! Ευτυχώς που κατοικούμε στην Κω, ένα μέρος που τραβάει τουρισμό μόνο του, αλλιώς, με αυτούς που κατοικούν στο νησί, δεν θα περνούσε τουρίστας ουτε πάνω απο το νησί με αεροπλάνο!!!!

  4. Πράγματιε τους κάδους παρόλο ότι υπάρχουν νόμοι απλά δεν εφαρμόζονται,πάλι το μέσον και οποίος έχει μπάρμπα στην Κορώνη κερδίζει στην Ελλάδα, ο νόμος επιβάλλει δύο κάδους στις πολυκατοικίες, εεε υπάρχουν φίλαθλοι παρτακιδες που παίρνουν τους κάδους από εκεί και τους τοποθετούν μπροστά σε μονοκατοικίες κ.λ.π ο δήμος δεν επιβάλλει τον νόμο επόμενος αλαλούμ τουρλουμπουκι και χαβαλες

  5. Σας ξεφεύγει ότι κάποιοι έχουν αγοράσει κάδο από την τσέπη τους.Δεν τους τον χάρισε κανένας.Ίσα ίσα έχουν πληρώσει και παραπάνω από έναν μιας και κάποιοι τους κλέβουν.Ο Δήμος όπως σε όλα τα θέματα πέρα βρεχει.Όσο για τους τουριστες πουθενα δεν είναι χύμα οι κάδοι στους δρόμους.Τους έχουν στις αυλές οι τις αποθήκες τους και τους βγάζουν την ώρα που περνά το σκουπιδιάρικο.Σοβαρευτητε

    • Μιραντα αμα θες τα σκουπιδια παρτα εσυ σπιτι σου. Ομοιος στον ομοιο κι η κοπρια στα λαχανα βρ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ