Διονυσία Τελλή Πρόεδρος ΔΣ Κω: Η νυν δημοτική αρχή έχει απαντήσει εγγράφως στον κ. Καραναστάση Γιώργο, πολλάκις!

9
5773
Εκ μέρους του δήμου της Κω, απάντησε η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κω κ.Τελλή η οποία υπογράμμισε πως η νυν δημοτική αρχή έχει ασχοληθεί με το θέμα και έχει απαντήσει εγγράφως πολλάκις στον κ.Καραναστάση, ενώ σε σχέση με την επίδικο , ο χώρος δεν έχει χαρακτηριστεί κοινόχρηστος και για να γίνει αυτό απαιτούνται μελέτες τις οποίες ο δήμος έχει δρομολογήσει και μέχρι τότε αυτό που μπορεί να κάνει είναι να διενεργεί ελέγχους με τη δημοτική αστυνομία για την ευταξία στην περιοχή.

Πηγή: https://www.kostv.gr

9 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κυρις καρανασταση γιατι απεκρυψες την αληθεια? Πηρες η δεν πηρες απαντηση απο τον κυριο ΝΙΚΗΤΑΡΑ? Ποιος ο λογος να λες τη μιση αληθεια? Βλεπω να δημοσιευονται 6 απαντησεις και μαλιστα πολυ κατατοπιστικες. Με τη σταση σου δημιουργεις διαφορους συνειρμους.

 2. είναι συνώνυμη Μ ενα μυστάκιον που έμεινε στην ιστορία.
  Το Νησί διαλύεται και σεις το χαβα σας

  • Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ.ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

 3. Καλα τους κανετε.Δεν μπορει ο καθενας συμφεροντολογος να κανει οτι γουστάρει.Άστο κααλο,κουραστηκαμε με αυτούς τους τύπους.

  • Χιτλερικό απόβρασμα...όταν η νέα γενιά φέρνει στον πάτο τις υποθέσεις

   Θαυμαστής του μυστακίου …..

 4. Ο χώρος δεν έχει χαρακτηριστεί κοινόχρηστος.Οι Ιταλοί μας άφησαν ένα κτηματολόγιο που όλα περιγράφονται αναλυτικά.Αν ο χώρος δεν είναι κοινόχρηστος τότε τι είναι; Ιδιωτικός,ξεχασμένος,μη εγγεγραμμένος.Ας μας εξηγήσουν αυτοί που ξέρουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ