Θ. Νικηταράς: Κυρίτσης και Ρούφα προκαλούν κακό στους συνδημότες μας Η κοινωνία μας δεν θα επιστρέψει στο κακό παρελθόν

28
6908

Κυρίτσης και Ρούφα προκαλούν κακό στους συνδημότες μας

Η κοινωνία μας δεν θα επιστρέψει στο κακό παρελθόν

 

Ο κ. Κυρίτσης και η κα Ρούφα, οι μέχρι χθες αλληλουβριζόμενοι, έδωσαν τα χέρια για να προκαλέσουν κακό στην τοπική κοινωνία.

Προσπαθούν να βραχυκυκλώσουν τη λειτουργία του Δήμου, σε βάρος των συνδημοτών μας, την ώρα που η Κως ετοιμάζεται για τη νέα τουριστική περίοδο.

Υποχρέωσαν τους συμβούλους τους να απουσιάσουν για να μη διεξαχθούν οι προγραμματισμένες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, να μη ληφθούν αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα του Δήμου και των συμπατριωτών μας.

Προφανώς, μεταξύ των άλλων θεμάτων, δεν ήθελαν να συζητηθεί και η πρόταση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά για την τοποθέτηση «θόλων», ώστε να δημιουργηθούν κλειστά γήπεδα μπάσκετ στις κοινότητες του νησιού μας.

Νομίζουν ότι βάζουν εμπόδια στο έργο της δημοτικής αρχής, η αλήθεια όμως είναι ότι υπονομεύουν τους ίδιους τους συνδημότες μας.

Ότι και να κάνουν ο Θεοδόσης Νικηταράς δεν πτοείται.

Αγωνίζεται όλο το 24ωρο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της κοινωνίας μας, με τη σιγουριά ότι οι συνδημότες μας δεν θα επιτρέψουν να γυρίσει η Κως στο κακό παρελθόν.

 

Γραφείο Τύπου

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χαχαχα εσυ προκαλείς το κακό του νησιού εδώ και 3 χρόνια.. ήρθε η ώρα να πάει επιτέλους το νησί μπροστά με έργα μεγάλα…

    • ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ.ΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ,ΟΙ ΣΑΠΙΟΜΠΡΙΖΟΛΕΣ,ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ,ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ,ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΤΟ ΚΗΝΥΓΗΤΟ ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ,Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,ΟΙ ΚΑΠΛΑΜΑΔΕΣ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ,ΤΑ ΕΓΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΤΑ ΠΟΣΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ @@@@@@ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΑ ΕΙΠΕ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΥΦΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ.ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ,ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΜΙΣΣΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΤΟ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Η ΡΟΥΦΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ.

  2. Εισαστε ολοι ανικανοι και ιδιοι συνάμα στα κερδη τρώτε και ξανατρωτε και τελειωμό δεν εχετε, κατακρεουργειτε τον Δήμο ο ένας πισω απο τον αλλο στις εκλογές θα ψάχνεστε ολοι σας ανίκανοι και την ιδια στιγμη φιλαράκια απο πίσω, μας δουλευετε, Θεοδοση το σανο στα γαιδουρια σου οχι αε εμας σας μαθαμε ΟΛΟΥΣ εβγαλες φωτο η ξεχασες είσαι ο βασιλιάς των φωτο εδώ και 50 χρόνια ως Δημαρχος

  3. στηρίζουν συμφέροντα απροκάλυπτα και χάνεις ψήφους.Κάποιες γειτονιές είναι αγανακτισμένες με τις τσιφλικαδιστικού τύπου τακτικές.

    • Οσοι κωοι διαβαζουν aegeanwes να ξερουν οτι τα σχολια που γραφει αυτος με τα πολλα και διαφοετικα ονοματα,ειναι 99% δικα του.το 1% γραφουν οι υπολοιποι υπερ κυριτση.Το γνωριζει ολο το νησι.Κατι μυριζει??????

    • Ενω επι κυριτση που εδινε για ενα βαψιμο τοιχου 5χιλιαρα,αυτοκινητα του δημου τα χρησιμοποιουσαν οι συμβουλοι του για δουλιες προσωπικες,αφησε τον δηρας χρεωμενο και αφησε απληρωτους τους εργαζομενους και στο τελος δικαιωθηκαν πληρονοτας τους εργαζομενους εις διπλουν,πλουτισε ενα ατομο παιρνοντας ολες τις δουλειες του δημου,εδιωχνε φτωχους απο τον δημο και κρατουσε αυτους που ηθελε,και στο τελος αφησε τον δημο χρεωμενο. Τι να θυμιθουμε απο τον προηγουμενο,τα ατελειωτα ταξιδια πληρονοντας οι κωοι.Τωρα θελω να μου απαντησεις και εσυ,αυτα τα αισχη τωρα γινοντε;και εαν γινοντε ανεφερε.Οχι τιποτα αλο για να μην ξεχνιομαστε.Υποστηριξε το δικαιο και μην γραφεις με παρωπιδες.

  4. Τοσα κακα εφερε στο νησι ο πρωην, με την εκδικητικοτητα, την κακια, τα κυνηγητα, την αδιαφορια και την αχρηστια του.
    Τωρα εγινε κοπανατζης, δεν καθεται να συνεδριασει για να μην προχωρησουν τα εργα, και να μην παρθουν αποφασεις που αφορουν συμπολιτες μας!!!
    Πχ θα περνουσε το θεμα της ΑΜΒΡΟΣΙΑΣ.
    Τι θα λενε τωρα ρουφα και κυριτσης στις οικογενειες που περιμενουν?
    Δυστυχως πρωτη φορα στα χρονικα εδω και 50 χρονια, η αντιπολιτευση με τη σταση της κανει τοση ζημια στο νησι και στους πολιτες!!!

  5. Πρωτοφανες γεγονος, ανθρωποι που ψηφιστηκαν απο τον λαο, και εκλεχτηκαν στη θεση της αντιπολιτευσης, δεν εμφανιζονται στις συνεδριασεις, για να βαλουν τρικλιποδια στην δημοτικη αρχη. Με αυτη την ελεεινη σταση τους, δειχνουν ασεβεια στους θεσμους, ασεβεια στους πολιτες, και πανε πισω υποθεσεις πολιτων, εργα, πληρωμες, και τοσα αλλα. Τωρα που αλλαξε ο εκλογικος νομος, θα τους στειλει ο λαος στο σπιτι τους και δεν θα ξαναδουν τα σκαλια της δημαρχιας. Αυτη η αλητικη πιλιτικη συμπεριφορα δεν αξιζει στους πολιτες του νησιου!!!

    • Είσαι θλιβερος κοψιμιε. Έκοψες και άφησες τη Ρούφα γιατί δεν αντέχεις αντιπολίτευση και τώρα κατηγορείς γιατί δεν έτρεξαν στο θέατρο που έστησες. Θλιβερος και τελειωμενος

  6. Ο πρώην θα ρίξει την χαριστική βολή στον τόπο του, έχει καταστρέψει πολύ κόσμο αυτός μαζί με το σιναφι του,με απειλές ότι θα μας κατασχέσει τις περιουσίες μας.Ειμαστε παθόντες…

  7. αυτοί οι δύο είναι η σκέτη καταστροφή του νησιού μας, μόνο βρισιές, εγωισμοί, χαμηλό επίπεδο

  8. Τι άλλο θα ακούσουμε από τον άσχετο;Αρχίζει η σαιζόν και το θέμα που καίει τους ανθρώπους του νησιού είναι οι «θόλοι».Ακούει τι λέει;Η πόλη και το νησί μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο και σε μια εβδομάδα ερχοναι οι πρώτοι επισκευτες.Τι κάνει ο δήμαρχος;Προσπαθεί λέει να βάλει «θόλους»Έλεος.

  9. Εσύ και η μικρή σου ομαδούλα φταίτε για όλα ….σας βαρεθήκαμε,η είσοδος της πόλης είναι τραγική.
    Ντροπή σας

  10. Ο λαϊκισμός σου δήμαρχε δεν έχει όρια. Γιατί συνέχεια στα ψέματα και στο ότι φταίνε άλλοι; όλα καλά τα κάνετε ; λίγο αυτοκριτική δεν βλάπτει.

  11. 745.000 ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΟ ΦΙΛΙΝΟΥ ! 635.000 για τον κομβο! ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 10.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!……..….ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

  12. Όταν θα πας να βρείς τον Κούλη μην ξεχάσεις να σου δώσει την συνταγή για τα ντολμαδάκια ή γιαπράκια (στα αγγλικά). Πολύ σημαντικό!!!!

  13. Κατά το χάλι σου που βάζετε στον δήμο όλους σάς τους γνωστούς και μακριά από τους /////////// σου ένας και ένας »»»

  14. Ισχυει οτι ////// πλεον δεν υπαρχει υπαλληλος να υπογραφει τα ενταλματα ετσι ψιθυριζεται στην πιατσα
    Αν αληθευει αυτο, για αυτο σταματησαν οι εργασιες στο «φαραωνικο εργο της νησιδας της ηλιθιοτητας» στις σημαιες?
    Αληθεια ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια σε ηδη υπαρχουσα νησιδα κεντρικης εισοδου της πολης να προσθετεις αλλη μια καταργωντας την Λωριδα Εκτακτης Αναγκης η τροχαια το ξερει σας αφηνει?
    Καλα βρε Θεοδοση ξερεις οτι ετσι και χαλασει πουλμαν εκει στο στενεμα μπορεις να στερησεις μια ζωη που θα μεινει εγκλωβισμενη πισω του στο ασθενοφορο μεσα πως θα απεγκλωβιστουν για πες μας να μαθουμε τα χωριατοπαιδα και εμεις?

    • θά ήθελα νά βγεί κάποιος αρμόδιος από τόν δήμο καί νά γράψει ποιά είναι τά θετικά αυτής τής επέμβασης στήν είσοδο-έξοδο τής πόλης….. καί τά αρνητικά βέβαια…… αναμένω άμεση απάντηση. φαντάσου νά γίνει ατύχημα μέ νταλίκα (νά πέσουν φορτία στό οδόστρωμα-έχει συμβεί παρακάτω- καί νά γινει και δυστύχημα)…..αναμένουμε απάντηση

  15. Δήμαρχε σιγά σιγά θα πάρεις στης εκλογές αυτό που σου αξίζει παρέα με τον πρώην βουλευτή μας εσύ όμως όπως είναι γνωστό θα εξαφανιστείς την επόμενη εκλογβ

  16. Δήμαρχε σιγά σιγά θα πάρεις στης εκλογές αυτό που σου αξίζει παρέα με τον πρώην βουλευτή μας εσύ όμως όπως είναι γνωστό θα εξαφανιστείς την επόμενη εκλογών

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ