Ιωάννα Ρούφα προς Πρόεδρο ΔΣ για την εισαγωγή του μείζονος θέματος, που αφορά στη Ζιά

5
5741

Κυρία πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου Κω,

Αγαπητή κυρία Τελλή,

Επιμένω,

πρέπει να διαβάσετε τον κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου.

Το οφείλετε, όπως το οφείλουν όλες και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι.

Επιμένω, πρέπει να αντιληφθείτε τη σημαντικότητα του ρόλου σας .

Και εξηγώ:

Πριν από την επιστολή της κυρίας Μακρή για την εισαγωγή του μείζονος θέματος,  που αφορά στη Ζιά  και τους κινδύνους που επαπειλούνται,  εγώ ή ίδια έθεσα  το θέμα προ ημερησίας στο επίπεδο των ανακοινώσεων.

Η κυρία Μακρή έθεσε με τον πλέον τυπικό και θεσμικό τρόπο το θέμα. Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη συνέπεια της.

Δεν απαντήσατε. Απλά το αγνοήσατε. Αυτή είναι η πάγια πρακτική σας.  Μια γύψινη – αδιάφορη στάση που , επιμένω, αφαιρεί από το θεσμικό ρόλο σας ιδιαίτερα όταν η αλαζονεία σας –  κλείσιμο μικροφώνων εκτονώνεται απέναντι στον γυναικείο -και όχι μόνο -αυτοδιοικητικό ρόλο και λόγο.

Αγνοείτε, ή   δεν μπορείτε να αντιληφθείτε  τι σας ζητάνε οι δύο παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου;

Κυρία πρόεδρε, μένουν μόνο λίγες ώρες για να αντιληφτείτε τι σημαίνει σύνθεση,   λειτουργία δημοτικού συμβουλίου, σεβασμός στην άλλη άποψη.

Με βαθειά θλίψη και αγωνία για τον ευτελισμό του δημοτικού συμβουλίου ιδιαίτερα μετά από το … «έγγραφο» που μας στείλατε εν όψει των επικείμενων συνεδριάσεων  σας καλώ να αναθεωρήσετε και να πράξετε τα δέοντα στο πλαίσιο του αιτήματος της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Υπάρχουν περιθώρια…

Για τη δημοτική παράταξη  «Όραμα και Δράση»

Ρούφα Ιωάννα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 745.000 ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΟ ΦΙΛΙΝΟΥ ! 635.000 για τον κομβο! ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 10.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!……..….ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

  2. ΑΣΕΒΙΑ(ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ.
    ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.
    ΤΑ 3Α ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ…ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ…

  3. ΡΟΥΦΑ ΚΥΡΙΤΣΗς ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.Μεγαλος μισσος των πολιτων προς τα προσωπα τους.ΤΟ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.Μονο ξευτιλα και εμετους εχουν οι κωοι για τα μουτρα τους.ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥς.Καταστρεψανε το νησι και εχουν και τα μουτρα να ζητουν την ψηφο των κωων,ΒΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΕΖΙΛΕΥΟΥΝ.Κυριτση και ρουφα αυτα ο κοσμος τα βλεπει και γιαυτο το ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ δεν θα εχει τελειωμο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ