Ν. Μυλωνάς: Δυστυχώς, η ξενοφοβία και ο χρυσαυγιτισμός είναι δίπλα μας

36
7715

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.

 

Α. Ο ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: ΄΄ Η οργή των κατοίκων για την όλη κατάσταση, είναι τόσο μεγάλη, που όπως μου λένε, εάν δεν αλλάξει σύντομα η κατάσταση, θα πάρουν οι ίδιοι το νόμο στα χέρια τους και θα βγουν με τα όπλα να υπερασπιστούν τις περιουσίες τους και την ασφάλειά τους’’ δήλωσε ο Προέδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πυλίου  Η δήλωση του όμως παρουσιάζεται στα τοπικά μέσα με τον τίτλο Α. Κ. : ‘’Οι κάτοικοι είναι εξαγριωμένοι λόγω του μεταναστευτικού και έτοιμοι να πάρουν τα όπλα! ‘’.

 Οι νοηματική διαφορά είναι σημαντική.

 Ο κ.  Α.Κ. δηλώνει (πονηρά)  ‘’όπως μου λένε’’ δηλ. ότι έχει πληροφορίες, πράγμα που απέχει από τον τίτλο του δημοσιεύματος που εκπέμπει μια επικίνδυνη βεβαιότητα. Εάν ο κ. ΑΚ θέλει να είναι χρήσιμος στο χωριό του, θα έπρεπε να μαζέψει τα στοιχεία που πιστοποιούν την κρισιμότητα της κατάστασης λόγω των ‘’λαθρομεταναστών΄΄ και να τα υποβάλει στις αρμόδιες δημοσιές αρχές (και στα δικαστήρια) και να ΜΗΝ κινδυνολογεί. Τα τοπικά μέσα προβάλλοντας τις δηλώσεις θα ήταν χρήσιμο να τις συνοδεύουν με δικά τους αποδεικτικά στοιχεία. Η κινδυνολογία με γενικότητες, σε προεκλογική περίοδο δείχνει σκόπιμη προβολή φοβικών συμπεριφορών που συμπορεύονται με τις επιδιώξεις τυφλών αντιμεταναστευτικών εθνικιστικών χρυσαυγίτικων τοπικών κύκλων.

Β. Η ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ : Μεγάλο πρόβλημα για τις τοπικές επιχειρήσεις είναι ‘’οι ελλείψεις’’ προσωπικού.  Οι αμοιβές και οι συνθήκες εργασίας στον τοπικό τουρισμό δεν είναι οι καλύτερες. Τα ίδια και στην οικοδομή.  Υπαρχει το πρόβλημα του μεγάλου κόστους ζωής σε αντιδιαστολή με τις αμοιβές. Γι αυτό πολλοί αλλοδαποί εργαζόμενοι, παρά το ότι έχουν πολλά χρόνια δουλειάς εδώ, τώρα φεύγουν! Έτσι στερούμαστε καλών και ειδικευμένων πια τεχνικών. Τεχνίτες που δούλεψαν από μικροί και έμαθαν τέχνες και συμπεριφορές, τώρα φεύγουν για την βόρεια Ευρώπη λόγω καλυτέρων αμοιβών που τους παρέχονται και καλύτερων συνθήκων-προοπτικών. Στην Ελληνική Βουλή έχει κατατεθεί νομοσχέδιο για τον νέο κώδικα μετανάστευσης, στο οποίο εμπεριέχονται σκληρές αντιμεταναστευτικές διατάξεις. Κύρια αιχμή οι μετανάστες δεύτερης γενιάς. Μέχρι τώρα παιδιά που γεννήθηκαν εδώ, παιδιά που ήρθαν  ασυνόδευτα ή παιδιά γενικά που εχουν ολοκληρώσει 6 χρόνια σπουδών σε Ελληνικό σχολείο,  παίρνουν αυτοδίκαια άδεια παραμονής. Το καταργούν! Τριπλασιάζουν τα παράβολα για την απόκτηση κάρτας εργασίας (από 300 σε 900 ευρώ!). Γιατί να μείνει εδώ ο Τζουλιάνος; ο Ταχρίρι; η Νάιλα; Θα πανε εκεί που πέρα από τα χρήματα υπαρχει μια ανθρώπινη προοπτική για τα παιδιά τους! Εκεί που οι κοινωνίες είναι πιο ανεκτικές και τα κράτη πιο λογικά. Εδώ η κυβέρνηση ‘’των αρίστων’’, τώρα που φεύγει, προσπαθεί να παίξει το χαρτί του συντηρητισμού, της ξενοφοβίας, της ακροδεξιάς. Όσο για τα εργασιακά κενά που δημιουργεί η λάθος πολιτική, ο νυν υπουργός τουρισμού περιχαρής απευθυνόμενους στους εργοδότες ανακοίνωσε διακρατική συμφωνία με το Μπαγκλαντές!

Γ. Η ΛΟΓΙΚΗ: Οι Γερμανοί το 2015 άνοιξαν τις μεταναστευτικές ροές υποδεχόμενοι 1,5 εκ. Σύριους που τους είχε ανάγκη η βιομηχανική τους παραγωγή. Η Βόρεια Ευρώπη (όπου και εκεί υπάρχουν δεξιές συντηρητικές κυβερνήσεις) ακολουθούν πολιτικές υπάρχουν πολιτικές ομαλής ένταξης στις τοπικές κοινωνίες και ‘’έλλογης εκμετάλλευσης’’. Ο δρόμος είναι αυτός της εκπαίδευσης και της ένταξης τους στην τοπική παραγωγική διαδικασία! Η παραμονή των προθύμων και ικανών εργαζομένων και όχι ο εγκλεισμός τους σε φυλακές και η χωρίς χαρτιά και ανθρώπινα δικαιώματα μετατροπή τους σε σκλάβους.

Δ. Ο πρόεδρος Α.Κ.  με την ανακοίνωση του κουβαλάει νερό στον χρυσαυγητισμό και κάνει κακό στην τοπική δημοτική κοινωνία. Να καταγράψει προβλήματα και να ζητήσει λύσεις από τους υπευθύνους εξυπηρετώντας πραγματικά προβλήματα που δημιουργούνται .

Ν. Μυλωνάς

 

36 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κυρ Νίκο ποιοι πλασάρουν όλα τα drugs στο νησί;ποιοι κυρ Νίκο είναι πίσω από όλες τις κλοπές στο νησί; Ποιοι κυρ Νίκο είναι συμμορίτες που προκαλούν καταστροφεσ Στις περιουσίες μας; Αν δεν ξέρεις είσαι εκτός τόπου και χρόνου και τα βλέπεις όλα από το συννεφάκι της αριστερής/ανθελληνικής νοοτροπίας σας.

  • Όποια χώρα ξέχνα το παρελθόν της ,θα είναι καταδικασμένη ,να το ξανά ζήσει .Δεν σας δίδαξε τίποτα το παρελθόν κύριε Μυλωνά ??

 2. ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΟΙ ΠΟΝΟΨΥΧΟΙ ΟΥΤΕ ΑΠΕΞΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ.

 3. Η Ελλάδα κύριε Μυλωνά δεν είναι Γερμανία , εμείς είμαστε μια ορθοδοξη χώρα ,κ δεν θέλουμε να χάσουμε την πολιτιστική μας ταυτότητα ,κ ούτε να ανεχθούμε ,αλλά εγκλήματα όπως της Μυρτούς ,κ άλλες δολοφονίες που κατά καιρούς έχουν διαπράξει άνθρωποι απολίτιστοι από μουσουλμανικές χώρες .Εξάλλου η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα ,τι μέλλον μπορεί να έχουν εδώ ??? Ο μακαριστός πατήρ Γεώργιος δεν σας μίλησε ποτέ πως η μουσουλμανική θρησκεία ,είναι από τις περισσότερο φανατικές ??? Κ εν συνεχεία κ οι περισσότεροι μουσουλμάνοι ??? Όταν αποφασίσουν να κάνουν ιερό πόλεμο ,ο θεός να τον κάνει ιερό ! Τους πρώτους που θα σκοτώσουν θα είναι οι ορθόδοξοι .Ας μην πάμε όμως μέχρι εκεί .Εσείς γιατί χαρακτηρίζεται χρυσαυγητες κ δεν ξέρω τι άλλο ,όσους έχουν Εθνική συνείδηση κ υπερασπίζονται πατρίδα θρησκεία κ οικογένεια ????? Με τους απέναντι δεν βλέπετε τις αναχαιτισεις που επιχειρούν οι πιλότοι μας κάθε μέρα ?? Τι έχετε να πείτε στα ορφανά των πιλότων ?? Αυτοί πεθαίνουν για να κάθεστε εσείς εκ του ασφαλούς κ να γράφετε .

  • Του κανες την μούρη κρέας τώρα!!!!…..για όλα αυτά φταίει ο χρυσαυγιτης(τι παράξενο την ίδια φράση χρησιμοποίησε για τους κωους κι ο άλλος δοσίλογος του Συριζα!!!

  • Όταν κάποιοι άλλοι ,πολεμάνε για κάποια ιδανικά ,για κάποιες χαμένες πατρίδες ,να μην θρηνήσουμε ξανά ,όπως τότε στον πόντο στην Κωνσταντινούπολη ,σε όλα τα παράλια μας της Μικράς Ασίας που είναι υπό κατοχή όπως κ η Κύπρος μας ,δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν τέτοιοι Ελληνες .

  • Ποια πολιτιστική σας ταυτότητα να χάσετε, δύσμοιροι ρωμιοί που ζείτε σε μία πλάνη ότι τάχα προέρχεστε από ευγενείς γενιές του παρελθόντος και υποτίθεται είστε πρόγονοι κάποιων άλλων που έζησαν σε αυτά τα μέρη και έδωσαν πράγματα στην ανθρωπότητα. Ένα μείγμα ανατολιτών-βαλκάνιων-τούρκων-αφρικανών είστε με βαθειά πολιτισμική και κοινωνική σύγχυση. Βάλε έναν παλαιστίνιο και έναν ντόπιο δωδεκανήσιο δίπλα δίπλα και ούτε που θα καταλάβεις διαφορά. Που έχετε φτιάξει ένα κράτος σάπιο μέσα στην αναρχία, τη διαφθορά, την ανομία και τη βρώμα και μιλάτε για πολιτιστική παράδοση. Με τις βυζαντινές μάγισες να κάνουν κουμάντο και τον όχλο να ακολουθεί. Συνέλθετε και αποδεχθείτε ότι είστε ένας λαός με ανατολίτικες και βαλκανικές νοοτροπίες και συνήθειες σε μίξη με κάποια δυτικά στοιχεία και κάντε μία επανεκκίνηση, τότε ίσως μπορέσει να βελτιωθεί κάτι σε αυτό το σκουπιδότοπο που ονομάζετε χώρα.

   • Αν δεν σου αρέσει η Ελλάδα να φύγεις , δεν σου επιτρέπουμε να χαρακτηρίζεις τους Έλληνες με αυτό τον τρόπο ,να πας απέναντι εκεί σου ταιριάζει .Η ζΕλλαδα απολίτιστε ,δεν έχει τέτοιους απογόνους ,αυτά τα λες εσύ ,από εδώ από αυτή την χώρα ξεκίνησε ο πολιτισμός όταν εσείς στην Τουρκία περπατούσατε κ περπατάτε ακόμα στα βαθύ της Ανατολής στα τέσσερα ,εμείς στην πανέμορφη χώρα μας ζούσαμε σε σπίτια .Αφού βγάζεις τόση χολή ,την βαλίτσα σου κ δρόμο .

   • Διαφθορά υπάρχει παντού ,κ δεν σου επιτρέπουμε να μας συγκρίνεις με παλαιστίνιους είμαστε μακράν διαφορετικοί , κοίτα να δεις τι κάνουν οι ομοθρησκοι σου εν έτει 2023 να βιάζουν όποιον βρουν στον δρόμο ,κ πολλά άλλα ,κ τολμάς να μας συγκρίνεις ???? Κοίτα να σηκώθητε εσείς από την γη ,που τρώτε κάτω με τα χέρια σαν τα σκυλάκια ,κ εμάς δεν μπορείτε να μας φτάσετε πουθενά .

   • Ποιος είσαι εσύ που θα αμφισβητήσεις την πολιτιστική μας ταυτότητα ,??? Ενώ όλη η Ευρώπη υποκλίνεται ???? Μάγισσες κ γενίτσαρους κ κορίτσια στα χαρέμια ,είναι κατάντια μόνον των Τούρκων ,αυτός ο λαός είναι μπασταρδεμενος ,κ έτσι φτιάξανε μια Τουρκία μεγάλη ,ούτε οι μισοί δεν είναι Τούρκοι .Άρπαξαν όχι μόνο ξένα εδάφη οι ζΜογηολοι αλλά κ ανθρώπινες ζωές τις μετέτρεψαν σε εφιάλτη για τα μικρά παιδιά που τα πήραν από την αγκαλιά της μάνας τους..Μην μιλάς λοιπόν για πολιτισμό ,σε εμάς .

   • Γιατί τόσο μένος γιατί τόση χολή για την καταγωγή των ζΕλληνων ??? Όσα γράφετε κύριε είναι ανακριβείς ,εμείς είμαστε απόγονοι ευγενών μορφωμένων προγόνων .Εδώ γεννήθηκε η δημοκρατία ,ενώ σε κάποιες άλλες χώρες ,εν έτει ,2023 ακόμα έχουν δικτατορία .

 4. Όπως λέτε η Γερμανία άνοιξε τις πύλες τις για Σύριους μετανάστες και όχι Πακιστάν , Νιγηρία κ άλλες εθνικότητες που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στην δομή και κλέβουν τις παρουσίες.Δεν τολμάμε να απλώσουμε ρούχα,κότες έχουν εξαφανιστεί.μπορείτε να τους πάρετε στην δουλειά σας κ.Νίκο;

  • Σου καταθέτω κύριε Ανώνυμε αυτό ,Άνεμος ,θάλασσα ήλιος Ελευθερία ,είναι 4 λέξεις 3000 χιλιάδων ετών Ελλάδα !!!!!!!!!

   • Ότι ναναι κικιρικου;;;σοβαρά;;;;άρα καλά μας κάνουν οι Τούρκοι και μας παραβιάζουν τα σύνορα καθημερινα

 5. Κλασικοί αριστεροί!! Λόγω ανικανότητας χειρισμού της κατάστασης προσπαθούν να κλείσουν τα κενά της μικρότητας τους με αμπελοφιλοσοφιες.. Στην πράξη όμως παίρνουν μηδέν…

 6. Δέν χρειάζεται νά είσαι Χρυσαυγίτης γιά νά έχεις διαφορετική άποψη από τήν «πολιτικά ορθή» επιβολή τής Νέας Αστυνομίας Σκέψης.Μόνο 2 λόγοι υπαγορεύουν στό νά γίνει η ταλαίπωρη χώρα μας ενα ξέφραγο αμπέλι μέ αγαθούς κατοίκους καί πονηρούληδες τριτοκοσμικούς.

  1)Μιά καί διαρκώς χτίζονται ξενοδοχεία και αφού οί Ελληνες κουράστηκαν-γέρασαν-λιγόστεψαν,οι Αλβανοί ψάχνουν αλλού τότε η λύση νά φέρουν λάθρο ταιριάζει στήν βιωσιμότητα τών εταιριών αυτών,πού σημειωτέον ,τό οικολογικό,συγκοινωνιακό,ηθικό αποτύπωμα πού αφήνουν είναι δυσανάλογο στό τί μένει στόν τόπο εδώ αφού οι πληρωμές τών διανυκτερεύσεων γίνεται στό εξωτερικό καί βέβαια ποσώς λαμβάνουν υπόψη τί σκέπτονται οι ιθαγενείς.

 7. 2)Οι άλλοι λόγοι τής προώθησης Ανοιχτά Σύνορα είναι η …υπερβολική αφέλεια,ο αριστερίστικος Διεθνισμός,η ύποπτη αρνηση προστασίας τών συνόρων τής χώρας μέ τόν μηχανισμό φθοράς τής εξουσίας-κοινωνίας κατά τήν σκέψη του αείμνηστου Τουργκούτ Οζάλ (γιά εμάς καί τήν πλημμυρίδα λάθρο πού απειλούσε),
  η πονηρή σύμπραξη μέ τό Κεφάλαιο, λειτουργώντας ώς πράκτορας-αβανταδόρος του καί τέλος η ιδεοληπτική μανία στήν θεωρία τής Πολυπολιτισμικότητας.Πείραμα πού παταγωδώς έχει αποτύχει καί στήν Γαλλία,Ισπανία,Αγγλία,Σκανδιναβία κτλ.
  Τώρα,αν τό μοντελάκι είναι νά ενισχυθούν οι γιάφκες Εξαρχείων,οι καταλήψεις κτιρίων,οι παρενοχλήσεις κοριτσιών,η επαιτεία,οι κλοπές από αλλόθρησκους πού βασικά μισούν τόν Σατανά-Δύση,μισούν τίς γυναίκες αλλά …διεκδικούν τά επιδόματα, ολοταχώς τότε ανοίξτε αγκαλιές.

 8. Λίγο ασυνάρτητα και ασύνδετα όλα αυτά. Οι Γερμανία των 85 εκατομμυρίων δέχτηκε 1,5 εκατομμύριο Σύριους οικογενειάρχες και κυρίως επιστήμονες και ειδικευμένους τεχνίτες. Εμάς μας γύρισαν πίσω όσους δεν ήθελαν και μας άφησαν τους ανήλικους εικοσιπεντάρηδες από το Αφγανιστάν. Ορθά οι μετανάστες της δεύτερης γενιάς φεύγουν αγκαλιά με τους σπουδασμένους Έλληνες γιατί καμία ελληνική κυβέρνηση τα τελευταία 15 χρόνια δεν έκανε το παραμικρό για να τους κρατήσει. Το αντίθετο μάλιστα. Όσο για την ξενοφοβία μπορείτε να πάρετε όσους αλλοδαπούς από το Μπαγκλαντές θέλετε από το ΚΥΤ στο σπίτι σας. Εμείς δεν τους θέλουμε.

 9. Να πάρετε από 2 Σύριους να σας βοηθάνε, ασφαλίστε τους και να τους δίνετε μισό μισθό ,
  Θα είστε πρωτοπόροι !!
  Εμείς δεν τους θελουμε είμαστε μικρό νησί μικρή χώρα να τους πάρουν άλλες χώρες !!!

 10. Κύριε Νίκο εφόσον μας λέτε χρυσάυγητες να το δεκτούμε και αυτό συν τα αλλά που μας έχετε κάνει.
  Από την ημέρα που έγινε το hot spot έχουν ανεβεί ραγδαία τα κρούσματα εγκληματικότητας στο νησί μας.
  Τελευταίο στον δρόμο της πόλης μας που πήγε κάποιος να αποπλανήσει ένα ανήλικο αγοράκι,μην ξεχνάτε το ιδιο έγινε τα Χριστούγεννα στην πλατεία .
  Δυστυχώς για εσάς δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα αλλά μόνο αγαπάμε τον τόπο μας.
  Που εσείς μας κάνετε και νιώθουμε σαν χρυσά αυγή τες όταν βάζουμε μια ελληνική σημαία στα σπίτια μας.

  • Τι τους λες;;Όταν θα μπουν στο σπίτι τους και υα τους παρακαλάνε στα γόνατα να μην τον σφάξουν τότε θα ναι αργά!!!

 11. Και ο ανθελληνισμός. Ευαισθητούληδες που βαπτίζουν τους λαθρομετανάστες πρόσφυγες και μιλάνε γιά αλληλεγγύη αλλά δεν παίρνουν να φιλοξενήσουν κανέναν στο σπίτι τους. Άθεοι, όπως είναι η επίσημη θέση του κόμματος που τους ενοχλεί η Ορθοδοξία. Προδότες, αφού πάλι με βάση την επίσημη θέση του κόμματος δηλώνουν πώς σε περίπτωση πολέμου θα επιτεθούν εναντίον του στρατού αφού καταστρέψουν τον αστικό ιστό, για να αναλάβουν την εξουσία και να παραδώσουν την χώρα στον κατακτητή. Κομμουνιστές = ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας. Και για να μην με χαρακτηρίσεις όπως κάνετε εσείς με όλους τους μή κομμουνιστές, σου λέω ότι δεν είμαι χρυσαυγίτης και δεν μου αρέσουν τα άκρα ειδικά τα αριστερά.

  • …………….καλύτερα να μην συνεχίσω ,γιατί τα άγια των αγίων των Ελληνων είναι ιερά .Κ αυτές ψευτο προοδευτικές ιδέες των κομμουνιστών που στην τελική μόνο μεγάλα λόγια ατελείωτα λόγια ,ζαληζετε κάνεις να τους ακούει ,ενώ όλες οι κουμουνιστηκες χώρες ζουν μέσα στην φτώχεια .Που είναι λοιπόν η μεγάλες ιδέες τους κ δεν τις βάζουν σε εφαρμογή ????

 12. Τι λετε κικιρικου;;;;οι μισοί απ’ τους λάθροεισβολεις που έχει στο Πυλί είναι απ’ την Γερμανία που απελαύνει εδώ και δύο χρόνια όλους τους εισβολείς στην χώρα τους!!!Η Αυστρία το χει ξεκαθαρίσει εδώ και χρόνια,ενώ η Ευρώπη τα σκάει στις μαιμου μκο να κρατάνε τους λαθραίος στην χώρα μας ξεφουρνιζοντας χιλιάδες παραμύθια!!! ξέχασες τους 2.000 προσφάτως φιλοξενούμενους που σου στείλανε;;;τι αρλουμπες αμολατε;;;;αν αγαπάτε τόσο πολύ τους ξυπόλητους(και δεν μιλάω για τους συριους)αλλά για όλους τους άλλους που γέμισαν τη χώρα και το νησί μας γιατί δεν πάτε απέναντι που είναι περισσότεροι να τους συμπαρασταθείτε και να τους κάνετε και παρέα;;;

 13. λόγια βολεμένων… διπλό προσωπείο . Για την κατάντια του τόπου έχουν μεγάλες ευθύνες ολοι οι αριστεροί με τις δεξιές τζέπες

 14. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ
  .ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.

 15. Μάλιστα!!!!ξενοφοβία και χρυσαυγιτισμος να λιαζονται χιλιάδες τεμπέληδες στις πλατείες ακούγοντας τραγούδια μουσουλμανικά χωρις καμμία διάθεση για δουλειά,τρώγοντας τα λεφτά του κόσμου την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες χάνουν σπίτια και δουλειές απ’ τη νέα τάξη πραγμάτων!!!Κι αντί να γράφετε άρθρα για ανθρώπους και οικογένειες Ελλήνων που χάνουν λεφτά,περιουσίες,και…ζωές απ’ τα αιμοδιψή founds μου γράφετε για τα εκατομμύρια νέων κηφήνων τεμπέληδων που μάζεψαν τα κόμματα σας στην χώρα και λιαζονται σε πλατείες και παραλια

 16. Εμείς έχουμε;Αν είχαμε δεν θα είχαν καεί πάνω από 100 άνθρωποι στο Μάτι,δεν θα είχαν σκοτωθεί τόσοι άνθρωποι στα Τέμπη.Αν είχαμε κράτος,θα λειτουργούσε σωστά το νοσοκομείο της Κω και δεν θα ζούσαμε μέσα στην ανασφάλεια και στην ταλαιπωρία προς αναζήτηση γιατρού για μικροασθένειες.

 17. Καλά στον κόσμο σας.. κάθε μορφή πατριωτισμού στην Ελλάδα την έχετε βαφτίσει φασισμό και χρυσαυγιτισμο.. μάλλον δεν ξέρετε τι γίνεται γενικά στα παρασκήνια γι’αυτό τα λέτε ακόμα αυτά.. κοίτα να το συνηθίσετε αυτό που έρχεται θα είναι δύσκολο για όλους εσάς τους πόνο ψύχους στα λόγια..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ