Γ.Κίτσης: κ. Περιφερειάρχα, κ. Δήμαρχε, γιατί καθυστερείτε;

11
8567

Γ.Κίτσης. Κύριε Περιφερειάρχα , Κύριοι Δήμαρχοι.

Ο εκάστοτε Δήμαρχος της ΚΩ είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη της σύνταξης-υποβολής των φακέλων των έργων ανάπτυξης του νησιού μας. Η Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου δεν φέρει ευθύνη για τις παραλείψεις -αδιαφορία των Δημάρχων της ΚΩ της περιόδου 2010-2023 .
Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κω το 2020 με πρόεδρο τον Χόνδρο Κω/νο και Αν/πρόεδρο τον Ναβροζίδη Χαράλαμπο εξασφάλισε επιχορήγηση 907.000 ευρώ, για μελέτες που αφορούν στα λιμάνια ευθύνης του ΔΛΤ ΚΩ μέσω χρηματοδότησης από το <ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ> που αφορούν:
α. Master Plan λιμένα Κω.
β. Χωροταξικό αναπτυξιακό σχέδιο λιμένα Μαστιχαρίου .
γ. Πρόγραμμα ανάπτυξης λιμένα Καμαρίου Κεφάλου.
δ. Καθορισμός χερσαίας ζώνης λιμένα Καρδάμαινας .
ε. Πρόγραμμα ανάπτυξης νήσου Αστυπάλαιας λιμένα Σκάλα ,λιμένα Ανάληψη.
στ. Πρόγραμμα ανάπτυξης νήσου Νισύρου λιμένα Μανδράκι , λιμένα Πάλοι .
Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει η διαδικασία διαγωνισμού ανάθεσης των μελετών.
Κύριε Δήμαρχε γιατί ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ ?
H κατασκευή προβλήτας για τα κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι και η ολοκλήρωση των μελετών ανάπτυξης για τα λιμάνια Μαστιχαρίου – Καρδάμαινας – Κεφάλου-Αστυπάλαιας-Νισύρου είναι ζωτικής σημασίας για το νησιά μας γιατί θα εξασφαλίσει δεκάδες νέες θέσεις εργασίας για τους ντόπιους δημότες και έσοδα για τις επιχειρήσεις του νησιού μας με την αύξηση των προσεγγίσεων κρουαζιερόπλοιων -επιμήκυνση τουριστικής περιόδου όλο τον χρόνο.
Ο Κύριος Περιφερειάρχης που κοινοποιείται παρακαλείται να επιβλέψει την ανάθεση του master plan για τα νησιά μας εντός του καθορισμένου χρονικού ορίου με δεδομένο ότι οι μελέτες ωριμάζουν σε δύο χρόνια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Έχω ένα ερώτημα προς τον κύριο Κιτση : 1 ήταν στην δύναμη αλλαγής παλιά έχασε πήγε όραμα , βγήκαν 3 και τώρα πήγε στην δημοτική αρχή έφυγε και τώρα βγαίνει με δελτία τύπου ?? δηλ μια ΝΔ μια ΣΥΡΙΖΑ μια ΠΑΣΟΚ να ξεκαθαρίσετε την θέσης και μετά τα δελτία τύπου .. πάντα φιλικά και αν πάρω απάντηση βγαίνω ονομαστικά , φτάνει η απάντηση να είναι ονομαστική και μα με διαψεύσει κάποιος αν κάνω λάθος !!!!

 2. Που ζεις άνθρωπε μου που θέλεις και όλο το χρόνο τουρισμό;Εδώ Απρίλη όσοι έρθουν θα πηδάνε πάνω από σκαλωσιές και δεν υα βρίσκουν να φάνε.Τέλος Οκτώβρη κλείνουν όλα γιατί δεν βγάζουν πολλά και οι εργαζόμενοι θέλουν ανεργία να ξεκουραστούν .

 3. κατέστρεψαν το νησί.τσαντιρ μαχαλά βρωμιά λακουβες.τσιρκο.αχρηστοι .

 4. μόνο ταξιδια μασες φωτογραφίες καί θαααααααασαα

 5. κυριε κιτση μην τους βαζεις δυσκολα.αυτοι ειναι μονο βολτα καφε αερολογιες

  απλως κοροιδευουν τον κοσμακη.αν ηταν θα το ειχαν φτιαξει.μονο υποσχεσεις.μονο η καρεκλα τους νοιαζει.καίσερλης,κυρίτσης,νικηταράς μόνο θα
  ταιζουν σανό στα πρόβατα.

 6. λεγετε οτι δεν παταει σχεδον ποτε κανενας στο ΔΛΤ ουτε ο Προεδρος του, ούτε ο Αντιπροεδρος του, στον αυτοματο και το ΔΛΤ γελανε και τα παρτερια!!!

 7. μάλλον δεν τον γνωρίζεις τον κίτση.απλως δεν ειναι οπαδός.

 8. οι δήμαρχοι ομως ειναι της πλάκας.κοροιδευουν τους δημότες.για αυτο παμε απο το κακο στο χειρότερο.

 9. Υσχει ότι απολύσατε κύριοι του λιμενικού ταμείου τον επόπτη σεκιούριτι και κάτω είναι ανεξέλεγκτα? Υσχει ότι θα βάλετε επόπτη από το λιμενικό ταμείο να περνει δηλαδή δύο μισθούς? Χωρίς εμπειρία απλά θεωρεία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ