Ζηπάρι: Με μεγάλη προσέλευση κόσμου η παρέλαση για την 7ης Μαρτίου | Παράπονα και διαμαρτυρίες για την έλλειψη ηχητικής εγκατάστασης

14
11540


Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών τιμήθηκε η 75η επέτειος της Ένσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στην Δημοτική Ενότητα Δικαίου, στο Ζηπάρι.

Αρχικά τελέστηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών, μαθητών, εκπαιδευτικών, φορέων και συλλόγων με εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας.

Ακολούθησε τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των ηρώων από εκπροσώπους αρχών και φορέων.

Η έλλειψη ηχητικής εγκατάστασης ώστε να γίνει το Τρισάγιο στο Ηρώο, η κατάθεση στεφάνων και η παρέλαση με ρυθμό κλπ προκάλεσαν αναστάτωση και εύλογες διαμαρτυρίες από τους παριστάμενους (Ιερείς, επισήμους κλπ).

Είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση του πρ. Δημάρχου και Αντιδημάρχου Μιχάλη Χατζηκαλύμνιου:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η απόλυτη ξεφτίλα ο κύριος Γεωργαλης νομίζω έδειξε καθαρά ότι δεν ενδιαφέρεται για το χωριό που τον έβγαλε πρόεδρο. νομίζει ότι με αυτά που κάνει θα στρέψει τους πολίτες εναντίον της δημοτικής αρχής κάνει μεγάλο λάθος εναντίον του έχει στραφεί ένα ολόκληρο χωριό. μην βγει να μας πει ότι δεν τον άφησε ο δήμος να βάλει μικρόφωνα. Η απόλυτη ξεφτίλα κύριε γεωργαλη…

  2. Μιχαλακι αχρηστος ειναι ο προεδρος σου που εστησε αυτη την ιστορια για να γραψεις εσυ το σχολιο σου. Πονηροι και λιγοι ησαστε. Οπως τοτε πουσουν δημαρχος. Αντε, στο καβουκη σου μιχαλακι. Και εσυ κσι ο αλλος

  3. Απαξίωση της 7ης Μαρτίου, απαξίωση της ένωσης των δώδεκανήσων μια παρέλαση σαν σε κηδεία χωρίς εμβατήρια χωρίς να ακουστεί ο εθνικός ύμνος χωρίς να ακούσουμε τα ποιήματα των παιδιών μας, Αισχος ντροπή και οδύνη του κόσμου και η Αρχες του νησιού;; παρόντες-απόντες σαν να μην έγινε τίποτα σαν όλα να δούλεψαν ρολόι, καλύτερα να μην έκαναν τίποτα Ντροπή τους.

  4. ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ; Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ😆

  5. Ντροπή σας είστε αποτυχία σκέτη όσο για εσάς Ζηπαριωτες για γήπεδο που ήταν έργο στα σχέδια της προηγούμενης δημοτικής αρχής τους υποστήριζε
    Είδαμε μια γιορτή σκέτη παρωδία αν σας άρεσε είστε κλάματα

  6. Να κοιμάστε εσείς τον ύπνο του δικαίουμάθα τε τώρα για όλα φταίη ο Μιχάλης ,επειδή είμαι στα πράγματα σας λέω ότι ποτέ ο πρόεδρος δέν έχη αρμοδιότητα για την ηχητική της παρελάσης αυτό που πρέπη να κάνη είναι η καθαριότητα το άσπρισμα τα Σημαιάκια μέχρι εκεί. Από αυτά που ξέρω αρμοδιότητα έχη ο ΔΟΠΑΒΣ και σε λίγες ημέρες θα βγή ποιος φταίη αλλα και πάλι ήσαστε τόσο πορωμένοι πού ποτέ δεν ακούτε την αλήθεια . δεν υποστηρίζω κανένα επειδη΄γνωρίζω κάποια είπα την αλήθεια τα συμπεράσματα δικά σας. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

  7. Μιχαλάκι ήμουν ένας από αυτούς που σε ψήφιζα γιατί σε θεωρούσα μπροστάρη σε όλα αλλά με αυτά που κάνεις τα τελευταία χρόνια κατάφερες να απογοητεύσεις όλους τους ασφενδιανούς και τις ασφενδιανές που σε τίμησαν. Βάζοντας το προσωπικό σου συμφέρον μπροστά, και δημιουργώντας καταστάσεις μόνο και μόνο για να πει κόσμος ότι φταίει η κακή δημοτική αρχή για την αδιαφορία σου αυτογελοιοποιείσαι. Πότε θα το καταλάβεις? Επειδή ήμουν μάρτυρας του φιάσκο της παρέλασης στο Ζηπάρι, φάνηκε ξεκάθαρα ότι το είχες προγραμματίσει αλλιώς δεν εξηγείται το γιατί δεν σε ακολούθησε ο Κυρίτσης και οι σύμβουλοι του μέχρι την εξέδρα ενώ μέσα στην εκκλησία καμάρωνες σαν γύφτικο σκεπάρνι δίπλα του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ