Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις υποψηφίων με την Ισχυρή Κω από τον Δήμαρχο Κω στο fb

29
17620


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε παιδια τι γινετε!!!!!!χανουμε δικους μας!!!! αφού ήταν μαζι μας.Πως γινετε να πάει με νικηταρα;Γιωργο βγες και δωσε εξηγησεις.Στο τέλος θα μεινουμε τρεις και ο κούκος.

    • Ε! Όχι και της δύναμης. Στις τελευταιες εκλογες εδωσε με παθος αγωνα υπερ Νικηταρα. Χορευε κιολα στο εκλογικο του κεντρο.

      • ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΦΡΟΥΤΩΝ ΤΗΣ ΚΩ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ για την λαϊκή που τους ΕΤΑΞΕ ΤΟ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ...

        ΔΙΚΑΙΑ, …

        • θα σε κάνει ο νικηραρας να γραφεις μεχρι το τέλος σ.Κυριτσης πα-πα-λα.Το φαγοπότι που ήξερες τελειωσε δια παντος.

      • …. μας πήρατε, μας πήρατε . ΒΡΕεεεεεε ΟΥΣΤτττττττ ΒΔΕΛΕΣ.

    • ΑΚΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.Ο ΠΡΩΗΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΛΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΑΝΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΧΥΡΗ ΚΩ.

  2. Ακόμα δεν είδες τίποτα.Σε βλέπω καραφλα και αμουστακη.Τα καλά πυραβλακια σε λίγο θα τα δεις.Πηγαινε τον ………….,και πες του γιατρού να κοιτάξει και εσένα.χαχαχαχα.Θα σας λολανει ο νικηταρας.

    • Θα ερθουν την ωρα που πρεπει. Αυτες ειναι ανακοινωσεις πανικου μετα το αδειασμα απο τον μεντορα του.

    • Με ότι βλέπουμε και ακούμε,τον δήμο θα τον εχει παλι η ισχυρη κως.Όταν δικοί του(κυριτση)φευγουν απο διπλα του,πως θα κερδισει;

      • Δεν ακούς καλά τι λέει ο κόσμος για τον πιο αποτυχημένο δήμαρχο ever. Για αυτό μπάι μπάι δημαρχία για τον κοψιμιο.

    • Μπορεί να μην την κατάφερα να βγεί μαζί μου ραντεβού και να έφαγα χυλόπιτα, αλλά μάλλον το κατάφερε άλλος. Να είναι καλά το παλληκάρι που μας έσωσε όλους. Ελπίζω να (την) αντέξει. Του αφιερώνω και το τραγούδι του Γούναρη σε εκτέλεση του Πάριου: !!! https://www.youtube.com/watch?v=UA8OQR5bZeA

  3. Δηλ θα κάνει μεταδημοτευση από Αθήνα; Τι γνωρίζει από το νησι η κ. Χρυσή αφού λείπει πολλά χρόνια; Έδωσε και στην Κηφισιά και απέτυχε. Γνωρίζει τα προβλήματα υγείας και παιδείας κλπ του τόπου μας όταν δεν τα ζει;

  4. Μέσα στην νεολαία θα είναι το δημοτικό συμβόλαιο πάλι.
    Δεν μπορώ να καταλάβω τόσα αξιόλογα νέα παιδιά έχει η κω με φρέσκες ιδέες δεν μπορούν να κατέβουν στις εκλογές και οι μεγαλύτεροι να κάτσουν σπίτι τους χωρίς παρεξηγήσεις αλλά πιστεύω ποιο πολύ στα νέα παιδιά.

  5. Δήμαρχε πότε θα ανακοινώσεις αυτούς που έφυγαν και φεύγουν;Δράμα η κατάσταση.Δήμαρχος και να χάνεις τόσους υποψήφιους;Φαντάζομαι μεθαύριο μετά την ανακοίνωση Καϊσερλή πόσοι θα φύγουν.

    • Ολα τα σχολια δικα σου είναι.Εσυ πομεινες μόνο με το απερχομενο//////////.Νικηταρας και ξερο ψωμι.

  6. Η Δημοτική αρχή, η πιο άχρηστη που έχει υπάρξει ποτέ καταρρέει και μόνο αυτοί που δεν ζουν καν εδώ η δεν έχουν σχέση με τη καθημερινότητα του Κωου δημότη, δίνουν ψήφο και καλά εμπιστοσύνης! Καλή τύχη….και αν βρείτε την ψήφο σας, τα ξαναλέμε!

  7. Ο μόνος Δήμος στην Ελλάδα που δεν κάνει ποτε γλέντια κούλουμα, Πάσχα, κτλ
    Ο ποιο τσιγκουνης Δήμος όλων των εποχών
    Ο Μόνος Δήμος που θεωρεί τους δημότες του απλως οικονομικά γαϊδούρια
    Η Αναλγησία και η ελειψη Ενσυναισθησης σε έναν από τους πλουσιότερους δήμους της χώρας πανω 280 εκατ ευρω ανά 4ετια διαχειρίζονται ανεπιτυχως συνεχίστε τις μεταγραφές καταντια

  8. ………..αλαλουμ.αλλα δεν ξερουμε δημοτικη κοινοτητα κω η κανονικα στο ψηφιδελτιο?οπου φυσαει ο ανεμος

  9. Ανθροπους που εχουν αποδηξη οτι μπορουν και οτι τα εχουν καταφερει……………. υπαρχη ????????

  10. ……. έχεις τελειώσει πολιτικά θα τα πούμε την δεύτερη Κυριακή να το θυμάσαι πολύ καλά αυτό την Δευτέρα Κυριακή δεν ψηφίζουν όνομα αλλά δήμαρχο η δεύτερη Κυριακή θα είναι η τελευταία σου.

  11. θα σε κάνει ο νικηραρας να γραφεις μεχρι το τέλος σ.Κυριτσης πα-πα-λα.Το φαγοπότι που ήξερες τελειωσε δια παντος.

  12. Ο ποιο εκδικητικος δημαρχος που περασε απο το νησι ετσι και καταλαβη οτι δεν εισαι μαζι του αρχιζη την εκδικηση να τον χαιρεστε . κριμα που τον ψηφισα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ