Βαγγέλης Τζόγιας: Θερμές ευχαριστίες προς όλους όσοι υπηρέτησαν πολιτικά τον τόπο τα τελευταία 15-20χρόνια

16
5257
ΈΚΦΡΑΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ
Αγαπητές φίλες και φίλοι,σαν κωος πολίτης εκφράζω τις πιό θερμές μου ευχαριστίες, σε όλους όσους υπηρέτησαν πολιτικά τον τόπο τα τελευταία 15-20χρόνια, πραγματικά είναι άξιοι θαυμασμού για το έργο πού πρόσφεραν στο νησί.Τέτοια πολιτική διορατικότητα και αποτελεσματικότητα απο τότε μέχρι σήμερα,την ζηλεύουν τα Τρίκαλα,και ο Βόλος,εύγε λοιπόν στους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης Α, Β βαθμού, αλλά και στις κυβερνήσεις που πέρασαν για το παραγόμενο πολιτικό έργο.Σας ευχαριστώ από καρδιάς για το φοβερό νοσοκομείο πού παραδοσατε σε χρόνο ρεκόρ όπως το κέντρο λαθρομεταναστών,Το κολυμβητήριο επίσης θεαματικό με θερμενομενη πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων προφανώς θα γίνονται και αγώνες, Το νεο κλειστό Προπονητηριο μεγάλο και αυτό για να χωρανε όλα τα παιδιά, για τα νέα σχολεία απορώ γιατί τα κάνετε όλα ισόγεια δεν έχει προκάτ με ορόφους; οσονούπω τελειώνει και το νέο εμπορικό λιμάνι με τον μόλο κρουαζιέρας και το υδατοδρομιο χαράς ευαγγέλια για τον τουρισμό,κόσμημα ο επαρχιακός και ο παράλληλος αυτού με τους ποδηλατοδρόμους δεξιά αριστερά για να αθλούνται με ασφάλεια οι ποδηλάτες,σας ευχαριστώ επίσης για την αξιοποίηση των θερμών πηγών,της Αλεξάντερ φασιον,του κτιρίου της πρώην Ταξιαρχίας,της Αλυκης,της Αβικω, του οινοποιείου, για τα 70 στρέμματα εκεί έπρεπε το κολυμβητήριο για να έχει θαλασσινό νερό οχι εκεί που το κάνατε,για τα πάρκινγκ εντός και εκτός πόλις, την μεταφορά του κτελ, αλλα εκεί που σας αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια είναι η αναμόρφωση του πρωτογενή τομέα,το εχε για καημένε κόσμε το εχετε ακούσει; ελάχιστες οι καλές στιγμές του τόπου κεντρικά και τοπικά και οφείλονται στην πρωτοβουλία κάποιον αντιδημάρχων.Συνχωρέστε με αν ξέχασα κάτι θα έχουμε συνέχεια,άξιος είναι αυτός που παραιτήθηκε στο πυλι,ολοι οι υπόλοιποι ήσασταν και είστε κάτω του μετρίου.
Τζογιας Ευάγγελος
ενεργός πολίτης Κω..

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μόνο ο μαρμαρωμένος βασιλιάς θα αλλάζει το νησί του Ιπποκράτη κανένας άλλος κ.βαγγελη κανένας άλλος όλοι ίδιοι και ίδιοι.

  2. Κάτι άλλο εκτός από εκθέσεις ιδεών;Εξαλου οι καλύτεροι είναι όσοι…. δεν εκλέγονται πάντα.Αυτοί θα τα έκαναν όλα τέλεια.Καλα κρασια.

  3. Ξεχάσατε το αναπαλαιωμένο ιστορικό συγκρότημα πρώην στρατοπέδου Λινοποτη και τις απαστράπτουσες διαβάσεις των πεζών. Οι επιλογές μας είναι ενας κοιμισης, μια τρελή, ένας βαρεμενος, και μια κουμμουνιστρια. Το λες και ανέκδοτο…

  4. Μήπως όλους αυτούς που κατακρίνεις, στο παρελθόν τους έχεις στηρίξει και μάλιστα φανατικά; Μήπως με κάποιους από αυτούς ήσουν πολύ κολλητός; Μικρό χωριό η Κως, όλοι γνωρίζουμε και προπαντός δεν ξεχνάμε.Λεω εγώ, εσύ ξέρεις……

    • Ξεκολλείστε με το παρελθόν! Πρέπει να κοιτάμε το τώρα και το αύριο του νησιού μας! Δεν θα έπρεπε να μας νοιάζουν οι κολλητοί του αλλά αυτά που γράφει! Και όλα αυτά που γράφει σε άλλα μέρη ανά την Ελλάδα τα έχουν, εδώ συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν και εμείς τους χειροκροτάμε!

  5. Αυτό δείχνει και πόσο διαφορετική θα μπορούσε να είναι η Κως σήμερα… Μόνο αδιαφορία και εγκατάλειψη… Ελάχιστα έχουν αλλάξει τα τελευταία 20 χρόνια…. Η Κως έχει μείνει πολύ πίσω σε πάρα πολλούς τομείς!
    Χρειάζονται άνθρωποι με όραμα και όρεξη για δουλειά για να αλλάξει κάτι! Και αυτό σε ορίζοντα τουλάχιστον 10ετίας! Όχι 4ετιας! Αλλά ποιος κάνει κάτι με τον «κίνδυνο» να τα καρπωθεί άλλος?
    *Ούτε καν τα μισά, το 20% από τις υποσχέσεις να γινόντουσαν πραγματικότητα, η Κως θα ήταν σήμερα ηδη σε πολύ καλύτερο επίπεδο!

  6. Κ. Τζογα επειδή φαίνεται οτι αναζητείται ρόλο θα σας πρότεινα να βάλετε υποψήφιος για δήμαρχος του νησιού ή περιφερειάρχη (φαίνεται οτι διαθέτετε ολα τα προσόντα για να επιλύσετε αι ολα τα προβλήματα τα οποία αναφέρεται

  7. ο δήμος προκηρύζει μια θέση παρατηρητή μόνο για συνταξιούχους έναντι 1500 ευρώ τον μήνα.

  8. για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 10.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!……..….

  9. Για όλα φταίει το δημόσιο και αυτοί που το υποστηρίζουν φίλε Βαγγέλη αλλά και οι κάθε λογής μπροσταρηδες τους που μόνο την τσέπη κοιτούν και είναι αριστεροί με δεξιά βαθιά τσέπη μην αμφιβάλεις

  10. Τα του Καισαρος τω Καισαρι ,ομως , κ.Τζογια , ας μην ξεχναμε οτι Αυτη η Πολη Ειναι Αυτό που Ειναι γιατι οι Πολιτες της Ειναι ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ