ΒΙΝΤΕΟ Άλλο ένα δέντρο απομακρύνεται στη Βενιζέλου, το οποίο άγγιξε σε πέργκολα καταστήματος

16
21236

 Άλλο ένα δέντρο απομακρύνεται στη Βενιζέλου, το οποίο άγγιξε σε πέργκολα καταστήματος

πηγή: KOS TV

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΡΩΤΗΣΗ….. ΕΑΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΡΕΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΠΗ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ΄΄΄΄΄΄΄΄

  2. Ερώτηση το δέντρο ακούμπησε την πέργκολα η πέργκολα το δέντρο.
    Κανονικά τα δεν επιτρέπεται να κλείνουμε αίθριους χώρους.

  3. Τελικά δεν είστε μόνο ανίκανοι ως δημοτική αρχή αλλά και επικίνδυνοι για το νησί.
    Στο βομο της ασφάλειας καταστρέφετε τα λίγα πράσινα τοπία και ιστορικά δέντρα επί Ιταλών…
    Τελικά ο είστε μόνο για φωτογραφίες και ουσία μηδέν

  4. Καλά κάνετε και το κόβετε, αλλά, θα έπρεπε, ένα τέτοια εγχείρημα από το Δήμο μας να είναι το νούμερο δύο θέμα ειδήσεων παγκοσμίως μετά το σεισμό στη Τουρκία!!! Μόνο αυτή η αρχή κατάφερε να ξυπνάει κάθε πρωί και να γίνεται θέμα στις ειδήσεις!!!

  5. Τι φύτρωσε πρώτο; Το δένδρο ή ή πέργκολα;;;Το δέντρο…. είναι νόμιμο;;;

  6. Αυτό είναι το πρωτότυπο σχόλιο… Τι φύτρωσε πρώτο; Το δένδρο ή ή πέργκολα;;; Η πέργκολα είναι νόμιμη;;;

  7. Άλλο ένα σόου σήμερα από υποτιθέμενους οικολόγους, από αριστερόστροφους και από ανθρώπους που καταλαμβάνουν θέσεις και απειλούσαν πολίτες.Συνελθετε γιατί η υπομονή έχει και όρια.Αντε γραφικοί και επικίνδυνοι.Μην τυχόν και πέσει κανένα δέντρο να δούμε που θα κρυφτειτε.Τα επικίνδυνα δέντρα πρέπει να κοπούν και οι επικίνδυνοι ειδικοί, επιστήμονες, οικολόγοι ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ.Αυτα για να μην πω τίποτα άλλο….Δεν μιλώ πολιτικά αλλά πραγματικά….

  8. Καλα κανετε και τα κοβετε.οτι ειναι απαραιτητο δηλαδη.αλλα παρελυσε η μιση πολη μικροβιολογικα ιατρεια δεν δουλευαν ουτε καρδιολογικες εξετασεις γινοντουσαν σε ιδιωτικα ιατρεια εκει κοντα.δεν εχουμε που δεν εχουμε νοσοκομειο καλα στερνα…..

  9. Πρώτα έπρεπε να βγάλετε άδεια για την κοπή του δέντρου και μετά να γίνει η εργασία όχι πρώτα κόβετε το δέντρο 🌲 και μετά να βγάζετε την άδεια όπως και στην Μπουμπουλίνας κλείσατε τον δρόμο να κάνετε έργα χωρίς άδεια σας σταμάτησε η αρχαιολογική υπηρεσία μετά μιλάτε για νομιμότητα στους πολίτες ντροπή σας δώστε το παράδειγμα ευθύνης όχι ανευθυνότητας.

  10. Στρατηγος και γραφειοκρατης?
    Το δεντρο εγερνεκαι ακουμπουσε στο κτηριο απεναντι!!
    Θα περιμεναν να πεσει? Ειναι αυτο που λεει ο λαος, στασου τουρκο να γεμισω!! Καλα κανουν και τα κοβουν πριν θρηνησουμε θυματα!!

  11. με βάση τη δημοτική αρχή, τα δέντρα πρέπει να φυτρώνουν μόνο κάθετα!!! Αν γύρουν λίγο, τα κόβουμε!!!! Σιγά μη θυσιάσουμε τους ψηφοφόρους για ένα δέντρο!!! Κυριοι μεθαύριο που ολοκληρώνω την κατασκευή μιας πέργκολάς στο πεζοδρόμιο μπροστά απο το μαγαζί μου, ενα δέντρο θα την ακουμπήσει!!!! Θα σε φωνάξω να το κόψεις κι αυτό!!!! ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ!!! Τρίχες ξέρετε να φυτεύετε, δέντρα όχι!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ