Όραμα & Δράση: Απάντησαν, για να μην απαντήσουν: -Αποφεύγουν να πουν ότι…

11
3013

Απάντησαν, για να μην απαντήσουν:

αποφεύγουν να πουν ότι η μελέτη 19/21 για τις κυκλοφοριακές παρεμβάσεις εκπονήθηκε από το δήμο.

 Γιατί;

-μιλάνε για ειδικό – λαμπρό επιστήμονα χωρίς  να αναφέρουν το ονοματεπώνυμο του.

Γιατί;

-επικαλούνται έγγραφο… ως στοιχείο  αναφορικά με τον ειδικό επιστήμονα αλλά δεν το κοινοποιούν -όπως εμείς πράξαμε για να θέσουμε τα εύλογα ερωτήματά μας.

Γιατί;

Επί της ουσίας τώρα:

Θα μπορούσαν, πολύ απλά, να ενημερώσουν τον αρμόδιο αντιδήμαρχο της Τεχνικής Υπηρεσίας ότι τη μελέτη 19/2021 για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πειραιώς και στο 1ο Γυμνάσιο συνέταξε η υπηρεσία που προΐσταται!

Θα μπορούσαν ακόμα να του υποδείξουν να κάνει διορθωτικές  δηλώσεις….  το θέμα θα είχε λήξει.

Αν κύριος Αβρίθης επιμένει στις δηλώσεις του τα ερωτήματα παραμένουν: Υπάρχει σύμβαση; Πως ανατέθηκε; Ποιο είναι το ποσό της σύμβασης;

Αν  ο κύριος Νικηταράς μιλάει για…  έγγραφο,  ας  μας δείξει  αυτό το περιβόητο…  έγγραφο που αναφέρεται στη συνεργασία ή στην όποια άλλη σχέση έχει(); ο δήμος της Κω με το μελετητικό γραφείο του κυρίου Χρυσουλάκη, όπως το κατονομάζει, ο κύριος Αβρίθης στη συνέντευξή του .

Ας συνεννοηθούν βέβαια, πρώτα, για τα ονόματα και να σταματήσουν  να εκθέτουν αξιόπιστους – έγκριτους επιστήμονες.

Επαναλαμβάνουμε:

-Πρόκειται για την απόφαση που «ξέχασαν» επί 1 ολόκληρο χρόνο να φέρουν στο δημοτικό συμβούλιο…  και που «τροποποίησαν» χωρίς απόφαση δημοτικού συμβουλίου μετά από 4 μήνες!

-Πρόκειται για το έργο που δημοπρατήθηκε(είχε οριστικό ανάδοχο) χωρίς απόφαση δημοτικού συμβουλίου όπως με σαφήνεια επιβάλει η νομοθεσία.

Τα θέματα αυτά απαιτούν σοβαρότητα και νόμιμες διαδικασίες…  

Γιατί ως πότε ο κυνικός λαϊκισμός θα καλύπτει την ανικανότητα, τις καθυστερήσεις,  τα λάθη, τις παραλείψεις;

Ποιος τελικά θα έχει την ευθύνη για τις παρεμβάσεις  στο κόμβο της Πειραιώς και στο 1ο Γυμνάσιο;  Μήπως ένα αόρατο έγγραφο;

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΑΚΥΡΟ. ΠΟΛΛΑ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙΑ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΙΩΑΝΝΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ.

  2. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.ΒΟΛΕΨΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ,ΚΑΙ ΣΕ 10 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.ΕΙΣΤΕ ΚΑΚΟΨΥΧΟΙ,ΞΕΥΤΙΛΕΣ,ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ,ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ.

    • ΙΩΑΝΝΑ ΜΗ ΑΚΟΥΣ. ΠΡΟΧΩΡΑ. Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ. ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΡΟΠΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΙΩΑΝΝΑ, ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

  3. Σκαλίζεις… Σκαλίζεις σαν την πουλα…. Αντί να κάνεις προτάσεις. Να ψηφίσεις τα έργα .. Και να ΠΕΙΣ σωστά γίνεται… Δεν χρειάζεται να πηγαίνεις με το γράμμα του νόμου γκάου.. Μερικες φορές, αλλά με το κοινό καλό του συνόλου! … Ο Καισερλης έχτισε παράνομα την πτέρυγα του νοσοκομείου.. Αν ήσουν εσύ ακόμα θα σκαλίζες το γιατι,Το πως, το πότε, το που, ψιλά γράμματα, ανάποδα γραμματα,,… Όμως σώθηκαν εκατοντάδες άνθρωποι.. Ανεξάρτητα αν διωχθηκε…για το κοινό κσλο. Το ίδιο και ο κόμβος αυτός… .. Τελικά η αθλιότητα και η υποκρισία περισσεύουν.δεν σε ενδιαφέρει το κοινό καλό.ούτε η Κως αλλά η καρέκλα
    Τ Ε Λ Ο Σ.. Σίγουρο .!! ..είσαι κολλημένη στο γράμμα του νόμου και όχι στο πνεύμα του νόμου.. για το κοινό καλό.!! .κοινό χαρακτηριστικό των φαρισαιων.. .όπως ο πρώην που σε έβριζε.

    • ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ, ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΑΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ? ΕΚΕΙΝΟΣ! ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙ! ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΙΩΑΝΝΑ! ΣΕ ΦΟΒΑΤΑΙ! ΠΡΟΧΩΡΑ ΙΩΑΝΝΑ, ΠΡΟΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟ ΣΟΥ-ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ-ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΛΑΘΗ, ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΤΕ!

    • Εκτίσει παράνομα μια πτέρυγα να οικονομισουν κάποιοι και χάσαμε την ευκαιρία για καινούργιο νοσοκομείο.Μπράβο του.

  4. για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 10.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!……..….

  5. Μπραβο στον δημαρχο ΘΕΟΔΟΣΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.
    Και το εργο στην πειραιως γινεται!!!
    Η κυρια ΡΟΥΦΑ, ψαχνεται με τις λεξεις να υποβαθμισει το εργο. Δημαρχε προχωρα, ειμαστε μαζι σου!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ