Με πολύ κόσμο η πίτα του συλλόγου «Απελλής» στο Πυλί | Τιμήθηκε ο Δημήτρης Γαλάνης για την πολυετή προσφορά του

0
14083


Τιμήθηκε ο Δημήτρης Γαλάνης για την πολυετή προσφορά του στον «Απελλή»
Με πολύ κόσμο η εκδήλωση κοπής της πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυλίου ο «Απελλής» στην καφετέρια του κ. Κοντού «STAR LIGHT» στον Αγιο Γεώργιο. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν, οι αντιδήμαρχοι Σέβη Βλάχου , Γεωργία Κασσιώτη, η επικεφαλής της παράταξης «Όραμα και Δράση» Ιωάννα Ρούφα, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Φραγκούλης και αρκετός κόσμος που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, του ιστορικού αυτού σωματείου.
Στην ομιλία της η πρόεδρος κ. Βαλάντω Κεφαλιανού, πλαισιωμένη από μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ευχαρίστησε όλους όσοι στηρίζουν τις δράσεις και τη λειτουργία του Συλλόγου, κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό των δράσεων για την χρονιά που πέρασε, τονίζοντας ότι στόχος τους είναι να αυξηθούν οι εκδηλώσεις, που είχαν μειωθεί λόγω του κορωνοϊού. Αναφορικά με το καθιερωμένο Καρναβάλι στο Πυλί, ανακοίνωσε πως θα γίνει κανονικά και ζήτησε από όλους τη βοήθειά τους αφού όλος ο εξοπλισμός που υπήρχε, δυστυχώς έχει καταστραφεί.
Ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση, η βράβευση του Δημήτρη Γαλάνη , για την πολυετή προσφορά του επί σειρά μέλους και προέδρου του «Απελλή», ο οποίος συγκινημένος παρέλαβε το βραβείο και επισήμανε πως θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στο σύλλογο.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά, μαθητές της σχολής μουσικής του Παναγιώτη Βουλιάκη, οι οποίοι τραγούδησαν και κράτησαν μουσική παρέα στους παρευρισκόμενους.

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/topika/19878-me-poly-kosmo-i-pita-tou-syllogou-apellis-sto-pyli

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ