«Κως, έξυπνη επιλογή όλο το χρόνο» στην τουριστική έκθεση Ουτρέχτης

8
6188

«Κως, έξυπνη επιλογή όλο το χρόνο»

στην τουριστική έκθεση Ουτρέχτης

 

Σειρά επαφών, με Τour Operators και ΜΜΕ της Ολλανδίας, για την προβολή και ανάδειξη της σύγχρονης Κω, πραγματοποιεί αντιπροσωπεία του Δήμου Κω, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, που εκπροσωπεί το νησί μας στην κορυφαία διεθνή τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης “Vakantiebeurs”.

«Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε, στους επαγγελματίες και το ταξιδιωτικό κοινό, την συνολική εμπειρία του προορισμού «Κως», ως έξυπνη επιλογή όλο το χρόνο, στοιχείο που συνοδεύει κάθε ενέργεια προβολής του νησιού μας σε Ελλάδα και εξωτερικό» δήλωσε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Σέβη Βλάχου, υπογραμμίζοντας ότι «…οι επαφές στη Ολλανδία εντάσσονται στη στρατηγική επιδίωξη της Κω, να αναδείξει τις δυνατότητες εναλλακτικού τουρισμού στο νησί μας, προσελκύοντας επισκέπτες υψηλών εισοδημάτων και σε περιόδους χαμηλής επισκεψιμότητας. Ο σχεδιασμός μας, για ποδηλατικό τουρισμό όλο το χρόνο, υπηρετεί αυτό το στόχο».

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκαν επαφές με περισσότερους από 20 εκδότες και δημοσιογράφους, από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Ολλανδίας, όπως: Marie Claire, Telegraaf, Metro, Griekenland, Nos, Nautique, Grazia.

Επίσης, σημαντικές απευθείας συναντήσεις, με κορυφαίους Tour Οperators αλλά και Travel Agents, που ειδικεύονται στον θεματικό τουρισμό (πολιτιστικό, γαστρονομικό, οινοτουρισμό) και σε outdoor activities, όπως: TUI, Sunweb, FTI, Karins Choice, AndOlives, We Fly Cheap, Prijsvrij, αλλά και αεροπορικές εταιρείες, όπως: Condor, Skyexpress, Corendon.

Οι επαφές του Δήμου Kω πραγματοποιήθηκαν μέσω της εταιρείας τουριστικού μάρκετινγκ CK Strategies.

 

Γραφείο Τύπου

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. για να κανεις εξυπνες επιλογες σεβη πρεπει να ξερεις τα απλα π.χ. που χρειαζεται διβατηριο….. εσυ ξερεις μονο τις σελφι κ τις απευθειας αναθεσεις

  2. Φτιάξτε Ιατρική σχολή, νοσοκομείο, φέρτε γιατρούς,που όλοι τρέχουμε σε ιδιωτικές κλινικές αν μας τύχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας…δεν είναι μόνο για τους επισκέπτες το νησί 6 μήνες και μετά γεια σας….

  3. Θεματικό τουρισμό…δουλευομαστε???βρε ασχοληθείτε με τα βασικά που έχετε καταστρέψει τα πάντα

  4. στον τουρισμο αποτυχατε κ ξερετε τον λογο ακομα κ η σβυνου παραιτηθηκε μπασ κ το καταλαβετε οι αστοχιεσ τραγικες τις αντιδημαρχου φερνουν σε πολυ δυσκολη θεση την δημ. αρχη απο τις απευθειας αναθεσεις στον δοπαβς , την ιστορια διαβατηριου και ολα αυτα που ξεστομισε για φραγκουλη φανταστειτε να λεγανε αντιστοιχα για αυτην ατυχεστατη στιγμη αλλα μαζευτηκανε πολλες Δημαρχε μαλλον πρεπει να την ααπομακρυνεις απο τα ποστα ή να την βαλεις καπου αλλου μπας κ ηρεμησει ο κοσμος ας παει να δουλεψει κ λιγο στον δηρας του κοσμου δεν του αρεσουν αυτα τα πραγματα αυτες οι καταστασεις

    • Δυστυχώς και στον τουρισμό κ στον πολιτισμό απέτυχαν όλοι και δεν υπάρχει κανείς να τους συνετίσει είναι δυνατόν να λέγονται τέτοιες κουβρντες στο συμβούλιο και να πμην παίρνει θέση ο δήμαρχος με μια συγνώμη πιστεύει ότι καθάρισε τι επίπεδο είναι αυτό πόσο πιο κάτω θα φταδουμε

  5. Η ΣΒΥΝΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΑΝ Κ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Η ΕΞΥΠΝΗ Κ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ….. ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑσ τησ κωαν??

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ