Πολιτική Προστασία Κω σε συνεργασία με Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό: Ολοκληρώθηκε πιστοποιημένο σεμινάριο πρώτων βοηθειών, διάρκειας 12 ωρών

1
1738


Στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης και αναβάθμισης της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, το διήμερο 17-18 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε πιστοποιημένο σεμινάριο πρώτων βοηθειών, διάρκειας 12 ωρών (βασικές γνώσεις πρώτων βοηθειών 2022) από πιστοποιημένους εκπαιδευτές του σώματος εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Δημήτρη Μπαρτηλάκη και Μαρία Φέγκου, στα μέλη και εθελοντές της υπηρεσίας μας.

Σκοπός και αυτής της δράσης της Πολιτικής Προστασίας είναι η άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών σε περίπτωση βοήθειας στου συμπολίτες μας. Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς και Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Σταμάτης Αντ. Καμπουράκης, η πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ειρήνη Παναγιωτοπούλου και ο επιχειρησιακός Συντονιστής Νίκος Καλυμιοναρής.

 

Με εκτίμηση

Ο Αντιδήμαρχος και Υπεύθυνος

Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κω

Καμπουράκης Αντ. Σταμάτης

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εάν πράγματι σάς ενδιαφέρει η ανθρώπινη ζωή , κάντε σεμινάρια στους εργαζομενους ή στους υπεύθυνους τών εστιατορίων σε περιοχές απομακρυσμένες όπου τά επισκέπτονται το καλοκαίρι πολλοί τουρίστες.Οπως Άγιος Θεολόγος, λιμιονας παρανταις ,κοχυλαρι Άγιο Ιωάννη Βασιλική Αγίου Στεφάνου κλπ.και επσνδροστετα με απηνιδωτες με φάρμακα για το τσίμπημα της μέλισσας (αλλεργικό σοκ) καί με ότι χρειάζεται για να βοηθηθεί κάποιος τραυματίας.Είδα ότι υπάρχει απηνιδωτης στο κόρνερ, αλλά γνωρίζουν δύο να τό χειριστούν ο ένας δουλεύει στα σκάφη το καλοκαίρι και η άλλη σε ξενοδοχείο ,οι οποίοι δεν θά είναι εκεί τα κρίσιμα λεπτά λόγω δουλειάς.Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ