Ήταν όλοι εκεί! Χριστουγεννιάτικο παζάρι και άναμμα δέντρου στο Ζηπάρι με κοσμοσυρροή και εορταστική ατμόσφαιρα

31
17325


Χαρίκλεια Χριστοφή

Ένα γεμάτο ζεστασιά, γεύσεις, χρώματα, αρώματα και πολλά χαμογελαστά πρόσωπα μικρών και μεγάλων Χριστουγεννιάτικο παζάρι πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Ζηπάρι, έχοντας την ευκαιρία να απολαύσουν επίσης μια πολύ όμορφη παραδοσιακή μουσική εκδήλωση με τους παραδοσιακούς μουσικούς του Θεόκριτου και παιδική χορωδία.

Αμέσως μετά υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής και με εντυπωσιακά βεγγαλικά, πραγματοποιήθηκε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Το δέντρο άναψαν ο Δήμαρχος Κω Θ. Νικηταράς  μαζί με τον οικοδεσπότη Πρόεδρο του Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Σ. Βλάχου, ενώ παρόντες ήταν επίσης ο Γ. Κυρίτσης, η Ι. Ρούφα, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί, τοπικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Με τα βεγγαλικά να δίνουν λάμψη και εορταστική ατμόσφαιρα και τη Φιλαρμονική του δήμου της Κω υπό την διεύθυνση του μαέστρου Θ. Πουλιού,  να δίνει τον τόνο εντυπωσιακά με τα κάλαντα και τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί η παράταξής της αντιπολίτευσης είναι χαμογελαστοί και ο δήμαρχος σάν περιμένει την ήττα του

    • ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΥΛΙΩΤΗ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΠΙΣΩ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ. ΘΛΙΨΗ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ.

  2. Βλέπω μια αντιπολιευτση γερασμενη,κατσουφιασμενη,και μάγισσες.Κυριτση το μαύροοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
    που θα φάτε στο ζηπαρι δεν θα ξερετε που θα το βάλετε.Μετα η ………φοβηθηκα οταν την ειδα😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯 πως έγινε έτσι;;μετά ο ……… χαχαχαχα παρακαλουσε τους πάντες για φωτογραφιες Μετα ,ολοιδια η έφη δω,πως της εμοιαζε!!!!!!!!!!.Αυτοι απομεινατε στην δυναμη απαλαγης.Σου κόψανε ολοι κυριτση,και πομεινες με γλάστρες.Αυτα παθαίνουν αυτοί που έγραψαν τους κωους πεντε χρονια.Μιλαμε ειστε για πολλά πολλααααααα γελια.

  3. Ιωάννα παρακαλαγες τον Νικηταρά για αντιδημαρχιες,και έφαγες τις πόρτες της ζωής σου.Μεχρι εκεί έφτασε χα@ι σου.

  4. ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΙΠΕ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΟ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ,ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ .ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ.

      • Είδες όσοι τα «παίρνουν»πόσο εύκολα λένε αυτό που τους είναι το πλέον γνώριμο? Διότι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.Καημένος, κακομοίρης και καρμιρης είσαι και φαίνεσαι β@ακομουτρο.

    • Ένας είναι μόνο αυτός που ήταν μαζί του και τώρα δεν τον θέλει?? παρέα έχει χαθεί το μέτρημα

  5. Κατάλαβες τώρα Ιωάννα γιατί δεν ήθελες να βγεις φωτογραφιες???????μπρρρρρρρρρ,μπρρρρρρρρ

  6. Ακούτε ακούτε,βλέπετε βλεπετα ποιοι νομίζουν ότι θα κερδίσουν την ισχυρή κω.

    Κυρίτσης,πη,γιωργαλης,ρουφα,και κυραδες.Σας βλέπω για τα ταπαχανα.

  7. Πολλα γελια………..Ευτυχως που δεν βγηκα φωτογραφία μαζι σας και βγηκα με τον Κυριτση και την Πη………….αχαχαχα Αδειοι τενεκεδες μπριζολες παντοφλες και κιβώτια ενωθείτε ο Νικηταρας θα μας παρει τα σ………κα

  8. Γεωργαλή τους πετσόκοψες όλους χαχαχα!!!!! Ο άλλος δίπλα σου γιατί δεν χαμογελάει καθόλου ;; Του έκοψες τη φορά.. η άλλη η λατέρνα έλεος πια… ειρωνικό ύφος κ χαμόγελο!!!!

    • Οταν βγουν οι υποψηφιοι θα πατε να κρυφτειτε σφυριτσακια. Αν ξερατε τι λεει ο κοσμος, για τα υπολειμματα του πρωην, θα ντρεποσασταν να κυκλοφορησετε. Κοντα στον ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΩ, ηταν και Ο ΑΔΕΙΟΣ ΝΤΕΝΕΚΕΣ που κανει θορυβο!!

  9. Τέτοια ξεφτίλα …………δεν την περιμέναμε απο εσάς. Ούτε φανήκατε όλη την ημέρα. Ένα πέρασμα να μας τιμήσετε. Να τιμήσετε τα παιδιά μας. Ήρθατε μαζί σαν τους κυνηγημένους μόλις αναψαν το δέντρο , βγάλατε οπως βλέπω πέντε φωτογραφιες και εξαφανιστήκστε.αντε μην πω μέρα πουναι και για την κοινή σας εμφάνιση . Ξεπεσμός πλήρης. Ειδικά εσύ Ιωάννα… θλίψη…
    Αυτόν τον ξέραμε και τον ξέρουμε καλά.
    Κρίμα

  10. Αλλιώς δεν θα σας απασχολούσε. Τελειώσατε κοψιμιολι. Παιχνίδι στο χωριό σου κάνουν. Αχαχαχα;;;;!

    • Οταν βγουν οι υποψηφιοι θα πατε να κρυφτειτε σφυριτσακια. Αν ξερατε τι λεει ο κοσμος, για τα υπολειμματα του πρωην, θα ντρεποσασταν να κυκλοφορησετε.

  11. η δημ. αρχη μονο φωτογραφιες βγαζει η πολη νεκρη ουτε τα φωτα δεν καταφεραν να βαλουνε μονο απευθειας αναθεσεις ξερουν να δεινουνε κ μισθους να παιρνουνε ποιος δουλευει απο ολους αυτους βρε????????????????????? ξυπνηστε μαυροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

  12. Φίλε Μιχάλη: Εκτός από το γηπεδο ποδοσφαίρου ως ποδοσφαιριστης που ησουν τώρα τους παίζεις μπαλίτσα και στο Ζηπάρι.
    Δεν μπορούν ούτε να σε μαρκάρουν! τους παίζεις ωραία μπαλίτσα και σε ακολουθούν μου αρέσεις πολυ και το απολαμβάνω «πάμε γερά να φύγουν οι κοψιμιοι!!!

  13. Ελα τωρα… μεγαλα ψεμματα μην λες…
    Ξερεις πολυ καλα οτι ο επομενος ΔΗΜΑΡΧΟΣ θα ειναι ο Κυριτσης.. αλλα δεν το αποδεχεσαι!
    Κατι θα χασεις προφανως…
    Δεν ανησυχεις για τον παγκο σου!!!

  14. Καταλάβετε ότι είστε χωριάτες.Μια απλή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση την μετατρέπετε σε πολιτική αντιπαράθεση.Τωρα τα δέντρα που νομίζετε ότι στολίζετε, άστο καλύτερα,ελαιοπανα με φωτάκια.Οσον αφορά τά παζάρια,ναι είστε για τα πανηγύρια.Τσομπανηδες, χωριάτες, δείτε πως γιορτάζουν στην υπόλοιπη Και μην πείτε βλάχοι, γιατί πήγατε στην Βλαχιά των Τρικάλων και είδατε. . ……Σας κοροϊδεύουν, ξυπνάτε.

  15. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΗΝ 20ΑΡΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ???

  16. Εγω προτιμησα να δω το καλυτερο ματς του αιωνα. Αργεντινη ,γαλλια 2-2, παραταση 3-3, πεναλτυ 4-2. 3 γκολ ο εμπαπε, 2 ο μεσι.

  17. Έλα που θυμήθηκες μιχαλακη ότι είσαι και πρόεδρος έλεος όμως ντροπή μόνο όταν έρχονται οι εφημερίδες να πηγαίνεις. Και ο Κυρίτσης μετά από 4 χρόνια μας θυμήθηκε ? Δεν καταλάβαμε καθόλου γιατί ήρθατε φέτος .

  18. Μόνο που επιλέγει κάποιος να κάνει πρόεδρο τον Μιχάλη Γ. από κει και πέρα καταλαβαίνει κάποιος πολλά!!! Τον ψηφίζουν κιόλας αυτόν σε αυτό το νησί μην το γελάτε καθόλου είναι σοβαρό το πράγμα αν το έχετε καταλάβει!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ