Ασφαλτόστρωση αύλειου χώρου 4ου Δημοτικού σχολείου Κω – Ευχαριστίες

4
3726

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ασφαλτόστρωση αύλειου χώρου 4ου Δημοτικού σχολείου Κω – Ευχαριστίες

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυριε χασαπλαδακη. Εκανες ενα φαουλ. Ειπες οτι απο το 89 δεν εγινε καμμια παρεμβαση, και τωρα εγιναν επισκευες, βαψιματα, παρεμβασεις στις τουαλετες, ασφαλτοστρωσεις. Και δεν λεμε ευχαριστω σαυτους που το εκαναν, γιατι εκαναν το αυτονοητο. Τοτε τι πρεπει να πουμε σαυτους που αδιαφορουσαν 34 χρονια? Λιγη σοβαροτητα δε βλαπτει.

  2. Κυριε διευθυντη. Τα εργα που ανεφερες τα εκανε η σημερινη δημοτικη αρχη ΝΙΚΗΤΑΡΑ!! Εγω σαν γονιος λεω ενα μεγαλο ευχαριστω!!

  3. Δίνετε ευχαριστίες ουσιαστικα σε αυτο που εκπροσωπειται πολιτικα ….. για αυτο που εκπροσωπουσατε και ολα τα προηγουμενα χρονισ κκαι που οπως δηλωνετε δεν εκανε τιποτα απο το 1989 ,τι εχετε να μας πειτε …για τα αυτονοητα βγαινει ενας διευθυντης να συγχαρει!Εδω εχουμε φτασει !

  4. ΜΕ ΤΟ 3Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??? ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ; ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΑΦΟΥ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΑΖΙΛΟ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ, ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ, ΕΝΑ ΦΙΛΕ, ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥ ΧΗΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΟΥΤΕ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ… ΜΕΡΙΜΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥ 3ΟΥ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ