Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή ESPEROS CHRISTMAS DAY στην πλ. Ανταγόρα

10
7498


Χαρίκλεια Χριστοφή

Εν όψει των Χριστουγέννων, σήμερα Σάββατο στην πλατεία Ανταγόρα, πραγματοποιήθηκε μια πολύ όμορφη γιορτή για τα παιδιά, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του ΔΟΠΑΒΣ.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή με πολύ μπάσκετ, μουσική, ζεστή σοκολάτα, μπισκότα, face painting, photo booth.
Επίσημος προσκεκλημενος ήταν φυσικά ο Άγιος Βασίλης.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο  ΔΟΠΑΒΣ & ο Α.Σ ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ με το Ράδιο Έκφραση και την Ονειροχώρα.

ESPEROS CHRISTMAS DAY 

Χαρούμενα παιδικά πρόσωπα, φωνές, γέλια, παιχνίδι, μουσική, χορό…Με αυτά γέμισε χθες το πρωί η πλατεία Ανταγόρα στο Esperos Christmas Day!

Ο ΔΟΠΑΒΣ μας στήριξε – όπως πάντα πράττει- και διοργανώθηκε μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη μπασκετική γιορτή.

Δωρεάν γλυκίσματα και ζέστη σοκολάτα από τις υπέροχες μαμάδες, διαγωνιστικά παιχνίδια μπάσκετ, τα πρώτα δώρα από τον Άγιο Βασίλη, χριστουγεννιάτικη μουσική από το ράδιο Έκφραση 97.0, χορός από τη σχολή Alegria dancing lab, face painting και γράμμα στον Άγιο Βασίλη από τον πρότυπο παιδικό σταθμό Ονειροχώρα, ηλεκτρονική μπάσκετα από τον παιδότοπο Play City και αναμνηστικές φωτογραφίες από το photo booth του photo digital, που πρόσφερε σε όλα τα παιδιά το Bakery Pastry Coffee, «Ζύμη και Μπουκιά» .

Τους ευχαριστούμε όλους για όσα από καρδιάς προσφέρουν στα παιδιά… Ικανοποίησή μας, τα χαμόγελα μικρών και μεγάλων!

Ενα ξεχωριστό ευχαριστώ στα Super Market ΚΡΗΤΙΚΌΣ αλλά και στα αρτοποιεία Πίκουλα και Ζαμάγια, όπως και στο ψητοπωλείο Ουσία για τη βοήθεια τους σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας μας.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΒΣ στo πλαίσιo των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, παρούσα στην εκδήλωση και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού κα Βλάχου Σέβη που δοκίμασε να «σκοράρει» στην ηλεκτρονική μπασκέτα με συμπαίκτες τους νεαρούς αθλητές του Εσπέρου.

Το Esperos Christmas Day ήρθε για να μείνει….

Καλές γιορτές!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ήταν υπέροχα, να είστε καλά και του χρόνου με υγεία.Να συνεχίσετε να δίνεται χαρά στα παιδιά.

  2. Γιατί esperos Christmas day;;και όχι Χριστουγεννιάτικη ημέρα Έσπερος ;; Που απευθύνεστε ξένους δεν έχουμε τώρα. Μαθαίνετε στα Ελληνόπουλα τις Αγγλοσσξωνικες λέξεις θάβοντας την Ελληνική πλούσια γλώσσα;; Ντροπή στον ΔΟΠΑΒΣ και στους διοργανωτές.. πολύ ξενομανία και μιμιτισμος λες και η γλώσσα μας είναι κατώτερου επιπέδου και υιοθετείτε ξένες λέξεις . Ντρέπεστε να μιλάτε και να γράφετε Ελληνικά;; Οι Ιάπωνες και οι Κινέζοι δεν ντρέπονται και τα μαθαίνουν . Οι Τούρκοι πολιτικοί πάντα μιλάνε Τουρκικά τιμώντας τη γλώσσα τους και ας ξέρουν Αγγλικά κλπ γλώσσες.

    • Αναρωτιέμαι αν είστε αλήθεια εκπαιδευτικός μη ψάχνουμε τι γίνεται λάθος στην παιδεία μας αν και αμφιβάλλω ότι κατέχετε αυτή την ιδιότητα. Βρεθήκαμε στην εκδήλωση ήταν πολύ όμορφα συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν και χάρηκαν τα παιδιά. Θετική ενέργεια και σκέψη παιδιά γιορτές έρχονται να ασχολούμαστε με το «είναι» γιατί μας έχει καταστρέψει το «φαίνεσθαι». Καλές γιορτές

  3. Ευτυχώς που διοργανώνουν εκδηλώσεις οι συλλόγου γιατί ο Δήμος …κοιμάται ύπνο βαθύ,ας δουν άλλοι δήμοι τι προσφέρουν στους δημότες τους.Αυτοί είναι μονο λόγια και φωτογραφήσεις ….τραγικό.

  4. Για την ώρα ντρεπόμαστε που υπάρχουν εκπαιδευτικοί που δεν ξέρουν ούτε Ελληνικά γράφοντας «πολύ ξενομανία» αντί για «πολλή ξενομανία». Βάλε τώρα τι μαθαίνει αυτός/η στα παιδιά μας… Και τον ενόχλησαν τα Αγγλικά. Εδώ δεν ξέρει ούτε ελληνικά.

  5. Πολύ ξενομανία γράφεται και πολλή ξενομανία είναι αόριστη έννοια αγράμματοι όπως πολύ αγάπη και πολλή αγάπη .το καταλάβαμε;; Εκεί στο Μαστιχάρι;;

    • Την τύφλα σου δεν ξέρεις Εκπαιδευτικέ από τα LIDL. Αν όντως είσαι δάσκαλος /δασκάλα, λυπάμαι τους μαθητές σου !

  6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΟ Ο ΔΗΜΟΣ Κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΣΠΕΡΟΣ Κ Η ΟΝΕΙΡΧΩΡΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΚΑΜΑΝΕ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ