Κοινότητα Ασφενδιού: Αποπερατώθηκαν οι προγραμματισμένες εργασίες αποψίλωσης & κλαδέματος

4
3810


Αποπερατώθηκαν   οι προγραμματισμένες    εργασίες   αποψίλωσης  χόρτων   και  κλάδεμα δεντροστοιχιών :

  • Στην ευρύτερη   περιοχή   Μεσαριά   παράπλευρη   και  κάθετοι   δρόμοι   επαρχιακού δρόμου.
  • Περιοχή ( πλατανάκι)   Άγιος  Ιωάννης
  • Κοιμητήριο Ζηπαρίου

 

Αυτές   τις  ημέρες   συνεχίζονται    η  εργασίες   μερικής   συντήρησης   βαψίματος   εξωτερικών   και  εσωτερικών   χώρων  Κοινοτικού  καταστήματος  με το  προσωπικό   κοινότητας  (και  με την συνδρομή  εργοταξίου  Κω).

 

Τις  τελευταίες   2 εβδομάδες   το  Συνεργείο   πράσινου  κοινότητας  μας  προχώρα  σε  κλάδευση   δεντροστοιχιών   σε όλο  το  εντός  σχεδίου  Zηπαρίου.

 

 

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ       ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ

ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ  ΜΙΧΑΛΗΣ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λοιπον επειδη εχει γινει κουραστικο ή θα κλαδευεται τα δεντρα σωστα ή θα σας γεμισουμε μυνησεις για καταχρηση εξουσιων υπερβαση καθηκοντος και αχρηστευση των δεντρων σε δημοσιους χωρους και παρκα, επιτελους σεβαστειτε τα δεντρα και τηρειστε ολα τα προβλεπομενα αντε μας κουρασατε ολα για τα φραγκα γινονται ωστε να πουλανε καυσοξυλα οι εργαζομενοι μετα στους γνωστους το ξερουμε οτι γινεται αλλα σεβαστειτε επιτελους τα δεντρα ειδαλως θα σας παμε σε δικαστικες αιθουσες για τα δεντρα οχι για την πωληση καυσοξυλων.

  2. Αυτό δεν είναι κλάδεμα, πετσόκομα είναι… Αφήνετε αλλού τα ετοιμόρροπα δέντρα να πέφτουν χωρίς καμία μέριμνα για τους πολίτες και τα υγιή δέντρα τα πετσοκοβετε ασυστολα.

  3. Έχεις καταντήσει γραφικός ! Δηλ. Πληρώνεσαι! Και αυτόδιαφημιζεσαι! Πολύ παράδοξο και ανήθικο! Ελέως πια! Σύνελθε κύριε υπογράφοντα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ