ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Santa Run στην πόλη της Κω

4
6818


Χαρίκλεια ΧριστοφήΚατερίνα Χατζημανώλη

Ο ΔOΠΑΒΣ και ο Α.Σ. Φοίβος στο πλαίσιο της φωταγώγησης του δέντρου  στην πόλη της Κω διοργάνωσαν Santa run στις 17:30 με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Πλατεία Ελευθερίας και διαδρομή από τις οδούς Βασιλέως Παύλου-Ακτή Μιαούλη-Ακτή Κουντουριώτη- Βασιλέως Παύλου(άνοδος από Δημαρχείο).

Η εκδήλωση αυτή έδωσε χρώμα στην πόλη.

Σε όλους τους συμμετέχοντες διανεμήθηκαν δωρεάν σκούφοι του Άγιου Βασίλη και αναμνηστικό συμμετοχής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε μια έρημη πόλη 50 άνθρωποι περπατούν έτσι χωρίς λόγο …..α…πήραν αναμνηστικό….χαχαχα

  2. Ένα ξενόφερτο γελοίο γεγονός που δεν έχει καμία σχέση με τον Άγιο Βασίλη. Άκου santa run και ηλίθιες Αμερικανιές που τις υιοθετούμε αμέσως συμβάλλοντας στον ανθελληνισμο των παιδιών μας. Τι ήταν ο Αη Βασίλης μαραθωνοδρόμος η ο Βέγγος και έτρεχε. Αλλά κι άλλα. Αντί να μαθαίνουμε στα παιδιά τα ντόπια μας έθιμα. Έχουμε ξενομανία και έλλειψη παιδείας.

    • Και καμαρώνει την αντρουκλα. Σε λίγο θα τον παντρέψει και με τον κολλητό του. Και τώρα σχολιάζεται για το Μίκυ μάους τον Σάντα Κλάουζ? Μήπως σκεφθηκατε επισης γιατί τον λένε ΣΑΝΤΑ? Γυναικωτός και αυτός?

  3. Έχουμε ιερά υποχρέωση να μάθουμε στα παιδιά μας τα δικά μας έθιμα τις δικές μας συνήθειες. Βλέπετε ότι κάθε χρόνο ελάχιστα παιδιά λένε τα κάλαντα εκτός από παιδιά μεταναστών που τα μαθαίνουν και τα λένε πολύ ωραία. Εμείς τους διδάσκουμε ξενόφερτες γελοίες συνήθειες. Ο άγιος Βασίλης Καισαρείας αντικαταστάθηκε με τον santa Claus της κόκα κόλα που άλλη δουλειά δεν κάνει να τρέχει άσκοπα. Σα δεν ντρεπόμαστε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ