ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ οι φετινές Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του ΔΟΠΑΒΣ – Έναρξη Σάββατο 3 Δεκεμβρίου

0
13609

Ο ΔΟΠΑΒΣ στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2022 διοργανώνει και φέτος τα καθιερωμένα χριστουγεννιάτικα παζάρια και τις εκδηλώσεις για την φωταγώγηση των δέντρων. Ξεκινώντας την πρώτη εβδομάδα:

Σάββατο 03 Δεκεμβρίου 2022

Το Σάββατο 03 Δεκεμβρίου σε συνεργασία με την Κοινότητα Αντιμάχειας και τους Τοπικούς Συλλόγους θα πραγματοποιηθεί το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μαστιχάρι στις 17:30 με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ενότητας Ηρακλειδών υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Νικόλαου Γκαναβούρα & την συμμετοχή της χορωδίας ενηλίκων του Συλλόγου Φίλων Μουσικής «Αρίων»

Κυριακή 04 Δεκεμβρίου 2022

Την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο παζάρι στη Κω στις 11:00 στη συμβολή των οδών Βασ. Παύλου με Ιπποκράτους με την συμμετοχή τοπικών συλλόγων και σχολείων.

Στις 12:00 η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Κω υπό την Διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Αθανάσιου Πουλιού θα κάνει περιοδεία στο Ιστορικό Κέντρο της Πόλης.

Στις 13:00 η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Ηρακλειδών υπό την Διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Νικόλαου Γκαναβούρα θα κάνει περιοδεία στο Ιστορικό κέντρο της Πόλης

Επίσης την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου σε συνεργασία με την Κοινότητα Κεφάλου και τους Τοπικούς Συλλόγους θα πραγματοποιηθεί το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κέφαλο στις 19:00 με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής της Δημοτικής ενότητας Ηρακλειδών υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Νίκου Γκαναβούρα.

Τρίτη 06 Δεκεμβρίου 2022

Την Τρίτη 06 Δεκεμβρίου ημέρα εορτασμού του Πολιούχου του νησιού Αγίου Νικολάου θα πραγματοποιηθεί Λιτανεία στις 09:30 με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής της Δημοτικής Ενότητας Κω υπό την Διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Αθανάσιου Πουλιού

Επίσης την Τρίτη 06 Δεκεμβρίου σε συνεργασία με την Κοινότητα Αντιμάχειας και τους Τοπικούς Συλλόγους θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο παζάρι στο Παραδοσιακό σπίτι Αντιμάχειας στις 15:30. Θα ακολουθήσει το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 17:30 με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής της Δημοτικής Ενότητας Ηρακλειδών υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Νίκου Γκαναβούρα και την συμμετοχή της χορωδίας ενηλίκων του Συλλόγου Φιλών Μουσικής «Αρίων».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.