Βυθιζόμενη μπάρα στην 25ης Μαρτίου | Είσοδος από Β. Παύλου, δίπλα στο Δημαρχείο, για κάτοικους και επαγγελματίες

4
9254

Βυθιζόμενη μπάρα στην 25ης Μαρτίου

Είσοδος από Β. Παύλου, δίπλα στο Δημαρχείο, για κάτοικους και επαγγελματίες

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την τοποθέτηση βυθιζόμενης μπάρας στην είσοδο της οδού 25ης Μαρτίου, στην συμβολή της με την οδό Κολοκοτρώνη, στο πλαίσιο του έργου δημιουργίας Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) Δήμου Κω, για την αναβάθμιση του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της πόλης.

Μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες, που έχουν άδεια εισόδου στο κέντρο της πόλης και εξυπηρετούνται από την οδό 25ης Μαρτίου, μπορούν να εισέρχονται από την οδό Β. Παύλου παραπλεύρως του Δημαρχείου.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό βυθιζόμενες μπάρες θα τοποθετηθούν σε τρία σημεία του μικρού ιστορικού κέντρου της Κω, για τον έλεγχο εισόδου – εξόδου οχημάτων σε πεζόδρομους και πλατείες.

Τα τρία σημεία είναι:

–          Β. Παύλου & Ιπποκράτους

–          Ιπποκράτους & Περίδου (για είσοδο στην Πλατεία Κονίτσης)

–          25ης Μαρτίου & Κολοκοτρώνη.

Οι πολίτες που διέρχονται από τα προαναφερόμενα σημεία, όπου διενεργούνται εργασίες, και μέχρι την τοποθέτηση των μπαρών, καλούνται να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί προς αποφυγή ατυχημάτων.

 

Γραφείο Τύπου

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για να δούμε πόσα τηλεκοντρόλ θα υπάρχουν, ποιοί θα τα έχουν, πώς θα τα αντιγράφουν και αν τελικά θα δουλέψουν οι μπάρες και μετά τις εκλογές

  2. Βάλτε και στο κέντρο της πόλης πάρκο μέτρα η βυθιζόμενα κωλονακια τους μήνες που πρέπει να μην παρκάρουν τα ζώα όπου βρουν ειδικά εκεί μέσα στο στενό μέσα του Λάμπρου, Ελευθερίου Βενιζέλου μέχρι νοσοκομείο είναι σημαντικό εκεί όλο το σημείο βάλτε να πληρώσουν για να παρκάρουν πάνω από μισεί ώρα τα Ζα μπας και καταλάβουν ότι το παρκάρισμα στο δρόμο δεν είναι μόνο δικό τους

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ