Θετικός ο απολογισμός της σεζόν στην Καρδάμαινα, τα προβλήματα που παραμένουν και ο προβληματισμός για του χρόνου

6
8182


Χαρίκλεια Χριστοφή

Ιδιαίτερα θετικός είναι ο απολογισμός της σεζόν και στην τουριστική Καρδάμαινα, παρόλα αυτά υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία αλλά και προβληματισμός αν θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια για την επόμενη τουριστική περίοδο 2023, λόγω των δυσμενών διεθνών εξελίξεων και της ακρίβειας.

Ηδη πολλοί επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες και φίλοι του νησιού τους είπαν ότι κι εκείνη θα περιμένουν να δουν την εξέλιξη των πραγμάτων με την ακρίβεια και την επαπειλούμενη ανεργία ώστε να δουν αν θα προγραμματίσουν και πάλι τις διακοπές τους.

Σε ότι αφορά τα κυριότερα προβλήματα που κατέγραψαν πέρα από το γνωστό θέμα των υπηρεσιών υγείας υπάρχει και το συγκοινωνιακό (από τα ξενοδοχεία προς την Καρδάμαινα) που παρακαλούν οι επαγγελματίες το δήμο να το κοιτάξει γιατί εξαιτίας αυτού του προβλήματος θα χάσουμε αρκετούς επισκέπτες.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καρδάμαινας Νίκος Πόγιας μιλάει επίσης για τον θετικό απολογισμό της σεζόν, μας μιλάει για τη στελέχωση του Περιφερειακού ιατρείου αλλά και το πρόβλημα εξεύρεσης δωματίου της Ιατρού για όλο το χρόνο.

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μπορει άνετα να χρησιμοποιηθουν άλογα για να λυθει το συγκοινωνιακο ανάμεσα στα ξενοδοχεία και την Καρδάμενα!!! Ηδη εδω και μερικά χρόνια κασκευάστηκε και ποτίστρα αλόγων στην κεντρική πλατεία για να ξεδιψάνε τα ζωντανα…. τι? δεν ειναι ποτίστρα …συντριβάνι είναι???? Αλλο πάλι κι αυτό…Αφου είναι ποτίστρα, ξεκάθαρα!!!

  2. Το μόνο χωριό που έχει πρόεδρο και αυτός ότι μπορεί κάνει. Που είναι η συμβουλή ο δήμαρχος και η αντιδήμαρχος που είναι δυστυχώς τα χωριά είναι στον αυτόματο σε λίγο καιρό θα σας ξεγελάσουν πάλι. Πρόβατα

  3. Χάχα Δήμαρχε έρχεται μεγάλη μπόρα στα χωριά να το θυμάσται. Πολύ δύσκολα πέφτω έξω τα ίδια έγραφα και του Κυριτση. Και βγεικα αληθινή

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ