Πυλί: Με δόξα και τιμή οι επετειακές εκδηλώσεις εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου

0
8860


Με δόξα και τιμή ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου 1940 ,στον πρώην δήμο Δικαίου στο Πυλί. Η δοξολογία πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο περιφερειακός σύμβουλος και διευθυντης του ΓΕΛ Ζηπαρίου Γιάννης Κρητικός.
Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν ο εκπρόσωπος της Β’ αστυνομικής διεύθυνσης Δωδεκάνησου Θέμης Καλαμάτας, εκπρόσωπος της 80 ΑΔΤΕ αντισυνταγματάρχης Βαρελης Αλέξανδρος, οι αντιδημάρχοι Σέβη Βλάχου, η Γεωργία Κασσιωτη, οι προέδροι των κοινοτήτων, Πυλί, ο Αναστάσης Κεφαλιανός και Ζηπαρίου ο Μιχάλης Γιωργαλλής, η δημοτική σύμβουλος Πόπη Κάννη, ο κοινοτικός σύμβουλος Σεβαστιανός Παρβέρης, ο οργανωτικός γραμματέας Συνοριοφυλάκων Δωδ/σου, Ρώτας Ιωάννης, η πρόεδρος του ΜΠΣ «Θεόκριτος» Γιάννα Γραβάνη και αρκετός κόσμος, που παρευρέθηκε για να καμαρώσει τα παιδιά του.
Αμέσως μετά τη δοξολογία, η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων πραγματοποιήθηκε στο μνημείο Ηρώων και ακολούθως η μαθητική παρέλαση στον κεντρικό δρόμο στον Άγιο Γεώργιο, με τη συμμετοχή των σχολείων από Ζηπάρι και Πυλί , που παρέλασαν με καμάρι!
Μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης, ακολούθησαν οι παραδοσιακοί χοροί από τμήματα του Πολιτιστικού συλλόγου, «Απελλής» και του ΜΠΣ Θεόκριτος, στην αυλή του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου Πυλίου, οι οποίοι κέρδισαν το πιο ζεστό χειροκρότημα όλων!

πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ