ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Αντιμάχεια: Με πολύ κόσμο και θερμά χειροκροτήματα η παρέλαση και ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου

4
9603
Συνεργάτης aegeanews.


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Με πολύ κόσμο, παρουσία των τοπικών αρχών και σε κλίμα ενθουσιασμού και Εθνικής υπερηφάνειας πραγματοποιήθηκαν οι επετειακές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου 1940 στην Αντιμάχεια.

Με δοξολογία, τρισάγιο στο μνημείο των ηρώων και κατάθεση στεφάνων εορτάστηκε με επισημότητα η 28η Οκτωβρίου σήμερα το πρωί στην Αντιμάχεια με την συμμετοχή του κλήρου, εκπροσώπων των τοπικών αρχών πολιτικών και ένστολων, καθώς και της μαθητικής κοινότητας.

Ακολούθησαν η παρέλαση των παιδιών υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ηρακλειδών με τον μαέστρο Νίκο Γκαναβούρα και οι παραδοσιακοί χοροί οι οποίοι και καταχειροκροτήθηκαν.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • ο σοφός λαός μας λέει «βοήθα με Αι Γιώργη μου – Με κούνια κι εσύ τα χέρια σου». Σήμερα όλοι βγάζουν φωτογραφίες με τα κινητά, δεν μπορεί να είμαστε παντού ταυτόχρονα. Όσοι θέλουν να προβάλλουν το χωριό και τα παιδιά τους θα έπρεπε να στέλνουν (κάποτε ο σύλλογος της Καρδάμαινας έκανε εξαιρετική δουλειά σε αυτό τον τομέα). Σε ευχαριστώ για την κατανόηση

  1. τότε να μην υπάρχει όνομα «δημοσιογράφου» στην αρχή της δημοσίευσης και να αναφέρετε τα ονόματα των κινητάκηδων.

    Καλημέρα!

    • Όταν οι φωτογραφίες είναι από Αναγνώστη ή φίλο που επιθυμεί τη δημοσίευσή του ονόματός του φυσικά και αναφέρεται. Στην Κέφαλο για παράδειγμα ανέβασε φωτογραφίες της παρέλασης ο καλός φίλος Σωτήρης Χριστοδούλου, που το κάνει πάντα εθελοντικά και προβάλλει το χωριό του σε κάθε ευκαιρία με τον καλύτερο τρόπο. Και ασφαλώς πάντα υπάρχει το όνομά του στη δημοσίευση!! Σας ευχαριστούμε που μας υποδεικνύετε το… αυτονόητο και αυταπόδεικτο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ