Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στον προαύλιο χώρο του κτιρίου »Χατζηνικολάου» που φιλοξενεί το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κω

7
5321

Ξεκίνησε σήμερα κι αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το απόγευμα η ασφαλτόστρωση του προαύλιου χώρου του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ‘’Χατζηνικολάου’’ όπου φιλοξενείται το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κω μέχρι την αποκατάσταση του ιστορικού κτιρίου Αζίλο.
Ο Δήμαρχος, Θεοδόσης Νικηταράς, σε δηλώσεις του σημειώνει ότι άμεσα οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου θα απολαμβάνουν έναν αισθητά μεγαλύτερο χώρο για τον προαυλισμό τους σε σχέση με αυτόν του δικού τους σχολείου, επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι η καθυστέρηση των εργασιών αφορούσε στην τροφοδοσία των αδρανών υλικών.
Ο ίδιος, ευχαρίστησε θερμά τους υπαλλήλους του Δήμου Κω που διεκπαιραιώνουν τις εργασίες ασφαλτόστρωσης με ταχείς ρυθμούς αλλά και τους συνεργάτες του, την Αντιδήμαρχο Κω, Γεωργία Κασσιώτη και τον τεχνικό σύμβουλο, Πέτρο Πετρή για την πολύτιμη βοήθεια τους.

πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τρεις λαλούν και δύο χορεύουν!!! Αντε η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε να έρθει η ώρα τις κάλπης να πάτε στο καλό «»

  2. Μπράβο… είναι που θα πήγαιναν εκεί για μερικές εβδομάδες μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες!!! Καλά κρασιά!!! Επίσης να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς (έτσι πρέπει κατά τα λεγόμενα του Δημάρχου) οι οποίοι πάνε στις δουλειές τους καθημερινά!!!

  3. Πολύ γρηγορη η επέμβαση στο σχολείο με την τοποθέτηση ασφαλτοτάπητα! Ωστόσο, είναι απορίας άξιον πώς γίνεται σε κάποιες περιπτώσεις να υλοποιούνται άμεσα τέτοιες παρεμβάσεις, ενώ καθίσταται αδύνατον και χρονοβόρο σε σημείο απογοήτευσης, η μη επισκευή και τοποθέτηση νέου ασφαλτοτάπητα σε κεντρικούς δρόμους του νησιού, που οδηγούν στο κέντρο των χωριών ή της πόλης και από τους οποίους διέρχονται χιλιάδες ντόπιοι και επισκέπτες της ΚΩ. Ναι, ξέρω, οι μελέτες, ο Επίτροπος, ο Εργολάβος που έχει πάρει όλα τα έργα, κλπ κλπ. Σταματήστε την κοροϊδία, ειδικά στις Κοινότητες. Κατά τα άλλα όλοι είστε καλά παιδιά!

  4. Πραγματικά απορίας άξιον πως κάποιας πράγματα γίνονται σε χρόνο ρεκόρ και άλλου θέλουν Μελέτες κλπ …τι θα γίνει στον προαύλιο χώρο του Νηπιαγωγείου Αμανιου ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ