Συνάντηση Δημάρχου Κω με εκπροσώπους της σχολικής κοινότητας του Ιπποκρατείου Λυκείου

7
3836

Ζητήματα που αφορούν στην καλή λειτουργία του σχολείου και απασχολούν εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς του 1ου ΓΕΛ Κω «Ιπποκράτειο», συζήτησαν εκπρόσωποι της σχολικής κοινότητας με το Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, στη διάρκεια συνάντησης τους στο γραφείο Δημάρχου, σήμερα Τρίτη 18 Οκτωβρίου.

Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από εκπροσώπους, του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου, του Συλλόγου Γονέων και το Διευθυντή του σχολείου, εξέθεσαν στο Δήμαρχο Κω τα προβλήματα που προκύπτουν στη λειτουργία του, εξαιτίας έλλειψης αιθουσών διδασκαλίας, εργαστηρίων και αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, τονίζοντας την ανάγκη επέκτασης των εγκαταστάσεων που φιλοξενούν το σχολείο.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς τους ενημέρωσε ότι, υλοποιείται ήδη πρωτόγνωρο για την Κω πρόγραμμα συντήρησης σχεδόν σε όλα τα σχολεία του νησιού, ενώ η δημοτική αρχή ολοκληρώνει το σχεδιασμό της για την σχολική στέγη, ώστε η υλοποίηση του να αντιμετωπίσει υφιστάμενες ελλείψεις και να καλύψει τις ανάγκες τουλάχιστον της επόμενης δεκαετίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, αναφέρθηκε στην προεργασία που έχει γίνει για το «Ιπποκράτειο» Λύκειο και τους επέδειξε τα αρχιτεκτονικά σχέδια που έχουν ετοιμαστεί και αφορούν στην κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και αιθουσών διδασκαλίας.

Παράλληλα τους ενημέρωσε ότι επίκειται στο επόμενο διάστημα ασφαλτόστρωση του αύλειου χώρου, για τη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του σχολείου.

 

Γραφείο Τύπου

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έγινες δήμαρχος ξεγελώντας
    τους μαθητές
    Στις προηγούμενες εκλογές ότι θα εξασφάλιζες μόρια.Πάλι πλησίασες τα παιδιά;Ξαναζεσταμένο φαγητό Νικηταρά.Ποιος σε πιστεύει πια;Πολιτικέ μιας άλλης εποχής με λασπη και οαραμυθια.

    • Λάσπη και ύβρεις! Αυτό είναι το επίπεδο σου! Έχεις άπλετο χρόνο από ότι φαίνεται στο ΧΟΤ ΣΠΟΤ. Ο Νικηταράς θα είναι ξανά δήμαρχος και εσείς θα γυρίσετε στην σπηλία σας. Φιλάκια

  2. Βρε miranta papadopoulou πουχεις μυαλο μπισκοτου υγρασιασμενου, ο νικηταρας εγινε δημαρχος το 2019 και οχι το 2017 που εγινε ο σεισμος. Τοτε δοθηκσνε τα μορια. Αϊντε βλημα πουχεις και αποψη αργοσχολη

    • Ναι και έλεγε ότι θα δει το θέμα στα παιδιά ενώ ο Κυριτσης τους έλεγε ότι δεν γίνεται .Ξεχνάς ανθρωπακι που ούτε ένα ψευδώνυμο δεν βρίσκεις να βάλεις αλλά βρίζεις κάποια χωρίς να την ξέρεις,η χρόνια του 18 είχε ευνοϊκή μεταχείριση και ζήταγαν και τα παιδιά του 19 μιας και δεν είχαν σχολείο και ταλεπωρουντο με απογευματινά μαθήματα να έχουν κάποια μόρια.Ο Νικηταράς έταζε τότε.Τέλος…να τι οπαδούς έχει ο δήμαρχος….υβριστές σαν εσένα.Ανθρωπάκια Γλύφτες άχρηστα που περιμένουν να τα σπρώξουν.

  3. ΑΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!! ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ!!

  4. Βρε Νικηταρα με 25 εκατ στην τραπεζα χρηματα ολων των δημοτων και δεν βρηκες ως Δημος Κω 200 ευρω να δωσεις στα παιδια να βαψουν την ταξη τους αγοραζοντας τους τα υλικα!!!!
    Και να μην σπευσουν τα τρολια σου να πουνε πρεπει να βγει εργο γιατι σε πολλα εργα που καιγεσαι σου δινουν με πιστωση οι προμηθευτες και μετα τα βαζεις σε κονδυλια του Δημου και τους πληρωνεις.
    Αλλα απο την αλλη εαν ηθελες θα μπορουσες να τα πληρωσεις απο την τσεπη σου που ειναι ομως γεματη καβουρια τοσα και τοσα λεφτα εχεις βγαλει δεν αξιζουν τα παιδια μας 200 ευρω?
    Αντιθετως πηγες με τον φωτογραφο σου να βγεις φωτογραφιες με τα παιδια μας τραγικος!!!!
    Σαν δεν ντρεπεσε εισαι ο ορισμος της πολιτικης απατεωνιας και τσιγκουνιας καταντια εισαι!!!

  5. Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και οι αλληλεγγυοι που εφτιαξαν τρελες δουλειες το 2015-2016 με τις ΜΚΟ της απατης
    Το κακο ειναι οτι μονο για τους λαθρομεταναστες ετρεχαν τοτε, στηνωντας παραμαγαζα και τωρα για τις φωτογραφιες με τον Νικηταρα καθοσον ο ΣΥΡΙΖΑ ελεγχει τον Δημο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ