Μ. Αλάβανος, Πρόεδρος Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Κω: Ανοιχτή επιστολή προς Κώστα Καΐσερλη

10
7943

Κως, 29/9/2022

Κύριε Καΐσερλη, αγαπητέ Δήμαρχε,

Γνωρίζετε την εκτίμηση και το σεβασμό που τρέφω προς το πρόσωπό σας. Επιτρέψτε μου όμως να σχολιάσω την δήλωσή σας μετά την αθώωση των συναδέλφων μας.

Θεωρώ πως δεν σας σας πληροφόρησαν σωστά σε ότι αφορά στην ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου Κω. Για να εκδοθεί αυτή η ανακοίνωση έγινε διαβούλευση μεταξύ των μελών του Δ.Σ όπου εκφράστηκαν και διαφωνίες για επιμέρους διατυπώσεις και συγκεκριμένα για αυτή την οποία σχολιάζετε.

Δυστυχώς λόγω μιας «αιχμηρής» διατύπωσης χάθηκε η ουσία της ανακοίνωσής μας, που δεν ήταν άλλη από την στήριξη των συναδέλφων μας, οι οποίοι τελικώς δικαιώθηκαν και έφυγε από πάνω τους ένα βάρος που κουβάλαγαν 12 χρόνια (και με τη βοήθεια της δική σας στάσης, όπως αναφέραμε).

Με τη δήλωσή σας όμως αδικείτε και στοχοποιείτε μία συνάδελφο προσάπτοντάς της μια βαριά κατηγορία, ότι ουσιαστικά πλαστογράφησε την απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου. Αμφισβητείτε την ηθική, την τιμή και την υπόληψη μιας εργατικής και άξιας υπαλλήλου, που πάντα πρόσφερε και προσφέρει σε οποία θέση έχει τοποθετηθεί.

Το Δ.Σ λειτουργεί απολύτως δημοκρατικά και έτσι έγινε δεκτή η άποψη της πλειοψηφίας για τη διατύπωση της ανακοίνωσης. Γνωρίζοντας τον τρόπο συμπεριφοράς σας αλλά και γενικότερα τη νοοτροπία που είχατε ως Δήμαρχος, απέναντι στους εργαζόμενους και στα θέματα που μας απασχολούν, είμαι βέβαιος ότι μετά την ορθή πληροφόρηση για τα γεγονότα θα αναθεωρήσετε την άποψή σας για τη συνάδελφό μου.

Αυτό που θέλουμε όλοι οι εργαζόμενοι είναι να μην ψάχνει κάνεις πολιτική σκοπιμότητα πίσω από κάθε ενέργεια μας. Δεν θέλουμε και δεν πρέπει να εμπλέκει κανείς τους εργαζόμενους σε μικροπολιτικές και παραταξιακές κόντρες. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι πώς θα είναι οι συνθήκες εργασίας μας καλύτερες, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας τις υπηρεσίες που τους αξίζουν. Συνεχίζουμε δυνατοί και ενωμένοι για την επίλυση όλων των θεμάτων που μας απασχολούν.
Με εκτίμηση,
Αλάβανος Μανώλης
Πρόεδρος του Δ..Σ. Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Κω

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΤΟ ΓΙΑΤΙ;////////ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΑΓΗ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΟΥ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.Ν,Ι,Κ,Η,Τ,Α,Ρ,Α,Σ.

  2. Έχετε καταντήσει αηδία όλο συνέντευξη δελτία τύπου και τέτοια καμία βόλτα στους χώρους εργασίας θα κάνετε με τα μαπ τι γίνετε Μανωλάκη

  3. Η ανακοίνωση σου πέρασε με δημοκρατική πλειοψηφία; Ο πρόεδρος δεν εκδίδει επαγγέλματα μόνο το δσ

  4. Αλαβάνος άσε τα λόγια και κάντε κάτι να πληρωθούν οι άνθρωποι με τα χρωστούμενα λέτε συνεχώς ψέματα ούτε τα ΜΑΠ πείραν ούτε γάλατα ούτε νυχτερινα ψέμα στο ψέμα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ