Με πολύ κέφι και πλήθος κόσμου η Γιορτή της τράτας στην Κέφαλο

7
10552


Το Καμάρι Κεφάλου με….καμάρι υποδέχτηκε ντόπιους και τουρίστες για να δουν από κοντά την παραδοσιακή διαδικασία ψαρέματος, να γευτούν τα τηγανητά ψάρια και να χορέψουν νησιώτικα από την ορχήστρα των Νίκου Παριανού, Αλέκου Κρητικού, Σάκη Πιλάτου και Λευτέρη Ανδρουλή , με τη συνδρομή της Κοινότητας Κεφάλου και του πολιτιστικού συλλόγου Κεφάλου ¨Ο Άγιος Νικόλαος¨.
Ο κόσμος που παρευρέθηκε έδειξε πως πραγματικά αυτή η γιορτή του είχε λείψει και η Αντιδήμαρχος Σέβη Βλάχου, τόνισε χαρακτηριστικά πως με την επιμονή του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, έγινε και πάλι πράξη.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν η Αντιπρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Κεφάλου Διονυσία Παπαϊωάννου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Κρητικός και ο Έπαρχος Ιωάννης Καμπανής.
Παρόντες μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο Αντιδήμαρχος Σταμάτης Καμπουράκης, η περιφερειακή σύμβουλος Ευρυδίκη Νάκη, ο σύμβουλος του Δημάρχου Πέτρος Πετρής, η σύμβουλος σε θέματα πρόνοιας Σταματία Κανταρζή και πλήθος κόσμου, που απόλαυσε μία όμορφη παραδοσιακή γιορτή.

Πηγή: https://www.kostv.gr

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΡΟΣ ΠΡΩΗΝ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΟΝ.ΘΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.ΟΧΙ 12% 3% ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΟΝ.

  2. Κόψτε κείνο το κοπανηστηρι ρε παιδιά, τί πράμα είναι αυτό που βαραει έτσι ενοχλητικά, μας κοπηκε η όρεξη και για χορό, πάει χάθηκε η γλύκα όλη και μαραζωσαμε

      • η εξέλιξη στην παραδοσιακή μουσική δεν πρέπει να της αφαιρεί το γούστο, τη χάρη και την αρχοντιά της. Δεν έχεις ιδέα από πολιτισμό και λογικά έχεις παρανοήσει και τί θα πει εξέλιξη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ