Κώστας Καΐσερλης: Για τη συγνώμη που έχει ζητηθεί με την ευκαιρία της αθώωσης στελεχών του Δήμου μας

27
11742

Αγαπητοί φίλοι,
Θα μου επιτρέψετε να δημοσιοποιήσω τις απόψεις μου για την συγνώμη που έχει ζητηθεί με την ευκαιρία της αθώωσης στελεχών του Δήμου μας σε δική μου καταγγελία για υπερβάσεις στο έργο των ποδηλατοδρόμων του 2010.
Ξεκίνησαν πρώτοι οι εργαζόμενοι του Δήμου να απαιτούν την συγνώμη μου, ή μάλλον από ότι πληροφορούμε ένα μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου τους χωρίς να ρωτήσει τους συναδέλφους της, πλαστογραφώντας στην ουσία την δήθεν απόφαση του Δ.Σ.
Μετέπειτα συνέχισε και ο κ. Κυρίτσης, που με βαρύγδουπους τίτλους απαιτεί και αυτός την συγνώμη μου αποκαλώντας με μάλιστα και θλιβερό συκοφάντη.
Η κ. υπάλληλος, μέλος του Δ.Σ. που ζήτησε την συγνώμη, υποτιμά τους εργαζόμενους του Δήμου, τους δεσμούς τους και την αλληλοεκτίμηση με τον επί 30 χρόνια δήμαρχο τους. Αγνοεί παντελώς ποιοί και πως έφτιαξαν αυτόν τον Δήμο στον οποίο εργάζεται σήμερα εκείνη και το σπουδαιότερο, αν και εκπροσωπεί το σύνολο των εργαζομένων αποσιωπά βασικούς κανόνες του συστήματος διακυβέρνησης των Δήμων στους οποίους κυρίαρχος των πάντων, υπαλλήλων και συμβούλων, έργων και συμπεριφορών, είναι ο Δήμαρχος και όχι οι υπάλληλοι.
Για τον κ. Κυρίτση που με αποκαλεί συκοφάντη και ζητά την συγνώμη μου οφείλω να του υπενθυμίσω ελάχιστα (βιβλίο θα χρειάζονταν) από τα χιλιάδες εκείνης της περιόδου, όπως τον αείμνηστο μηχανικό «κοτσιδάκια», το τι συνέβη στο έργο της εισόδου, το τι έγινε με την τέντα του λιμανιού ή με τα λουλούδια στα παρτέρια, πέραν των διώξεων και των ευτελισμών αξιοπρεπών και έντιμων υπαλλήλων και δημοτών μας. Αυτή ήταν η εποχή και αυτήν την κατηφόρα έπρεπε να σταματήσουμε με την αναφορά μας στον κ. Εισαγγελέα.
Φυσικά και είναι έντιμοι οι υπάλληλοι και ορθώς αθωώθηκαν, άλλωστε από την πρώτη ημέρα την ανάληψης των καθηκόντων μου υπερασπίστηκα στον κ. ανακριτή την εντιμότητα τους.. Όμως προϊστάμενος τους είναι δυστυχώς σύμφωνα με τον νόμο ο Δήμαρχος και τα πεπραγμένα του κ. Κυρίτση εκείνη την εποχή άλλα φανέρωναν από αυτά του σεβασμού και της αυτονομίας των δημοτικών υπηρεσιών και των σχέσεων του με τους εργολάβους.
Συγνώμη λοιπόν! Αργείοι….
Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία

Κώστας Καϊσερλης

27 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ........ ΠΟΣΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ.

      ΞΕΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΩ.ΑΦΗΣΑΝ ΧΡΕΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΒΛΕΠΕ ΔΕΥΑΚ,ΔΗΡΑΣ,ΜΑΡΙΝΑ,ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΩΣΤΑ,ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΤΥΠΑΣ ΕΣΥ.ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΩΣΤΑ ΟΙ ΚΩΟΙ ΚΑΙ ΜΗ.

  1. ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΣΥΡΕΣ ΤΟΥς ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!

  2. όλο θα..θα…θα χτυπηματα στην πλάτη όλοι φίλοι σου και βοήθησες 5 δικούς σου. Για το νησί τίποτα …ένα εκτρωμα
    δημιουργησες σε εποχές που το χρήμα έρεε άφθονο..καλά είσαι εκεί που είσαι και καλά κάνεις να ζητάς συγνώμη …αλλά να την εννοείς κιόλας …λίγο ντροπη

  3. ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ
    ΠΑΡΚΑΡΑΝΕ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ…. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
    ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΧΑΡΑΠΑΔΕΣ Ε ΧΑΡΑΠΑΔΕΣ…….

  4. Έλυσε το θέμα με την πινακίδα ο Καισερλης;Καιρό έχει να ασχοληθεί με αυτό.Κάποιος να τον προστατέψει επιτέλους.Αρκετά «πρόσφερε» στο νησί.Ας ξεκουραστεί πιο.Είναι μιας άλλης εποχής.

    • τα άφησε όλα τέλεια στο νησί.Αντε προφυλαξου από τα σάλια σου βρε αγαθοβιολη μιραντε.Διαλυσατε το νησί πέντε χρονια με τα σιχαμερα σας μουτρα και θέλετε δημαρχεία.Θα φάτε μαύροοοοοοοοο που θα μιλήσουν και αλαλοι.λ@μο@@α.

  5. Μπορεί να πλαστογραφεί απόφαση του ΔΣ συλλόγου μέλος ?Μηπως τα παραλέτε θέλοντας να δικαιολογήσετε τα αδικαιολογητα ?οι κωοι είπαμε …,άγαλμα θα σας κάνουν …δεν είναι αχάριστοι

  6. Μας λέτε ότι πλαστογραφηθηκε απόφαση του ΔΣ συλλόγου και ότι σας ζήτησε συγνώμη το μέλος ?θα τρελαθούμε εντελώς !

  7. Βρε τι χειραγώγηση είναι αυτή με τον Συλλογο εργαζομένων … επιτρέπουν να αδειάσει μέλος κατόπιν εορτής….εδώ θελω τον Συλλογο να δω …

    • Πάλι με τους υπαλλήλους τα βάζουν. Βρε αντε απο κει εμπαθέστατοι!!! Να πεις του Νικηταρά να μην απειλεί υπαλλήλους. Ας φτιάξει κα να σχολειό αν μπορεί.

  8. Δυστυχώς παρατηρώ κάποιες συμπεριφορές φασίζουσες, οι οποίες επειδή οι καιροί είναι περίεργοι πρέπει να εκλείψουν. Τι πάει να πη αρκετά μίλησες μέχρι τώρα καιρός να ξεκουραστείς, δεν μπορεί ένας δημοκρατικός πολίτης να εκφράσει την άποψή του (ξεχνάω τις κατά καιρούς σημαντικές θέσεις από τις οποίες άσκησε εξουσία)

  9. Τελικά Ουδείς προφήτης στον τόπο του……θα έπρεπε να σας υμνεί ο Κωακος λαος…. για όσα έχετε προσφέρει σ αυτό το νησί…..

  10. Α, ρε κατάντια….. Υπάρχουν άτομα που ασχολούνται ακόμα μαζί του; 1980-2000:25 χρόνια, καλά σου ήταν. 2022: άφησε μας ήσυχους εσύ και ο άλλος συνομήλικος σου από τά δεξιά,να αποφασίσουμε για εμάς και τα παιδιά μας.Σας βαρεθηκαμε, νέοι ειμασταν και γερασαμε…… Έλεος πιο……..

  11. Οι αντιφάσεις και η δημιουργική ασάφεια, ενίοτε υπηρετούν αλλότρια συμφέροντα. Οικονομικά και μικροπολιτικα. Από τότε που η ψήφος έγινε «πεσκέσι», η δουλοπρέπεια καμώνεται την αυθεντία της αρχοντιάς.

  12. Οι πρώην πριν τον κ Νικηταρά είχαν για χόμπι τους να προσβάλλουν και να υποτιμούν τους ανθρώπους. Είχαν τόσο εγωισμό που όλους τους έβλεπαξ σαν μύγες. Ίσως γι’αυτό ο λαός τους έβαλε στο χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας.«Αν υπάρχει “κληρονομιά Τσίπρα” στην ελληνική πολιτική, είναι ότι κατόρθωσε να καθιερώσει την πολιτική αλητεία ως μέθοδο διακυβέρνησης. Και δεν παύει να μας το υπενθυμίζει υπαινισσόμενος σκευωρίες που ο ίδιος είχε κατασκευάσει, αλλά έχουν καταρρεύσει».

  13. Αν ήσουν σωστός θα πήγαινες στο δικαστήριο να υποστηρίξεις τη μήνυση σου. Επειδή όμως μια ζωή κρυβόσουν πίσω από άλλους δείλιασες, ρίψασπη! Οφείλεις -αν έχεις φιλότιμο – να ζητήσεις συγγνώμη όχι μόνο από αυτούς που διέβαλες αλλά και από όλους τους Κώους για αυτό που ζούμε σήμερα. Είναι έργο δικό σου αυτό το εξάμβλωμα που λέγεται «Κωσ».

  14. Βρε φυρτσακια η εταιρεία που θα μπορουσε να κανει μήνυση και να ζητήσει αποζημίωση ειναι η Αιγιαλος! Αληθεια τη εγινε αυτη η εταιρεια;;;

  15. όλοι οι Κώοι ξέρουμε και αναγνωρίζουμε πόσα σου οφείλουμε για το νησί μας. Πρώτα από όλα όμως γιατί είσαι δημοκράτης ανθρωπος. Το ξέρασμα του κακού ΠΑΣΟΚ ο λαός μας το έβαλε στο χρονοτούλαπο της πολιτικής ιστορίας του τόπου και ησύχασε η κοινωνί αμας. Όσες δολοπλοκίες και αν κάνει έχει τελιεώσει.Χτυπιέται όπως το φίδι

  16. Αποκαλεί λοιπόν μια υπάλληλο ο κ.καισερλης πλαστογραφο!!! Έχει γίνει μεγάλος χαμός με το μπόουλινγκ που δέχτηκε αυτές τις ημέρες από καισερλη και Νικηταρά η εργαζόμενη. Ντροπή για την αριστερή σας ιδεολογία……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ