Συνέντευξη δημάρχου Κω στην ΕΡΤ1 «Με νέα ματιά» για τον τουρισμό και την αύξηση μόνιμου πληθυσμού 10,6%

12
1071
Συνέντευξη του δημάρχου Θ.Νικηταρά στην εκπομπή της ΕΡΤ1 με τίτλο «Με νέα ματιά»για τον τουρισμό και την αύξηση μόνιμου πληθυσμού 10,6%

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πεθαίνεις για δημοσιότητα… μόνο γιαυτο κανείς!!!!! Καμία λακκούβα πήγαινε να κλείσεις και μάζεψε και κανένα σκουπίδι βρωμάει ο τόπος…. Σας βαρεθήκαμε και μας κουράσατε όλοι σας…

  2. Ποιος είπε για ποιότητα ;;;; Μάλλον ζει σε άλλο τόπο και χρόνο…. Που την είδες την ποιότητα ;; Από τα σκουπίδια ; Από το νοσοκομείο ; Από τις λακούβες ;; Από τα καμένα φώτα ;; Από τα χόρτα τα ξερά ;; Που την είδες βρε καημένε μου ;;; Κατέβα από τον ουρανό και παρε τα προβατάκια σου να κάνετε καμία βόλτα μπας και ξεστραβώθητε να δείτε την πραγματική ποιότητα που υπάρχει αυτή την στιγμή στο νησί!!!

  3. Το νησι έχει την χειρότερη εικόνα που είχε ποτέ! Βρωμιά χόρτα που κοντεύουν να σε πνίξουν αστυνόμευση δημοτική αστυνομία πουθενά. Ένα χάος. Κ εσείς στην καρακοσμαρα σας! Δε ντρέπεστε να ε ετε κ το θράσος να λέτε τέτοιες αηδίες!

  4. Άπορια.Τι έκανε αυτός ο άνθρωπος για τον τουρισμό;Βοήθησε σε κάτι η περισσότερο έβαλε εμπόδια δε όλους εμάς που δίνουμε όλο τον εαυτό μας για τον τουρισμό;Παρακαλωμην βρίζετε απαντήστε αν έχετε απάντηση ,αλλιώς κάντε ότι δεν το διαβάσατε.

  5. Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι υπάλληλοι του δήμου της ΔΕΥΑΚ συγκεκριμένα κυκλοφορούν με τα αμάξια της υπηρεσίας στα σπίτια τους πάνε για ψώνια κτλ με πετρέλαια που πληρώνει ο δήμος!!

  6. Κατεβαίνοντας προς την πόλη,υπήρχαν κάδοι σκουπιδιών αναποδογυρισμένοι στο δρόμο και μάλιστα απέναντι απ’ το δημοτικό τους είχαν πετάξει οι αλήτες νεαροί σε σειρά,ώστε να κοπεί η κυκλοφορία..είχε περάσει το απορριματοφόρο και ήταν άδειοι.. κατέβηκα και μάζεψα 4,επίσης ένα ταξί και ένα μηχανάκι είδα ότι έβαζαν στην άκρη άλλους πιο πάνω.
    Ήταν Ολλανδοί μεθυσμένοι,η αποκάλυψη της φετινής σαιζόν.

  7. Λέγαμε για τον Κυριτση αλλά εσύ είσαι πιο χειρότερος από αυτόν λυπούμαστε που σε ψηφίσαμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ