Άμεση λύση δόθηκε στο επικίνδυνο σημείο του παραλιακού δρόμου της Καρδάμαινας, από το εργοτάξιο Αντιμάχειας

5
1601

Άμεση λύση στο επικίνδυνο σημείο του παραλιακού δρόμου της Καρδάμαινας δόθηκε από το εργοτάξιο Αντιμάχειας, προκειμένου να αποφευχθούν πιθανά ατυχήματα.
Ο πρόεδρος της Κοινότητας Αντιμάχειας Νίκος Φραζής, τόνισε πως ήταν επιτακτική η ανάγκη επίλυσης της καθίζησης που είχε υποστεί το σημείο προκειμένου να κινούνται με ασφάλεια διερχόμενα αυτοκίνητα και πεζοί και να μη θρηνήσουμε θύματα.

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έπρεπε να σας «κράξει» κάποιος διαδικτυακά (έστω και της αντιπολίτευσης) για να μπαλωσετε κάτι το τόσο επικίνδυνο μετά από σχεδόν 2.5 χρόνια!!!!
    Αυτό δείχνει ότι δεν έχετε κανένα σχέδιο και λειτουργείτε κατά το δοκούν και βάση συμφερόντων…
    Για την ιστορία από το σημείο περνούν καθημερινά χιλιάδες τουρίστες από τα ξενοδοχεία Μικρή πόλη, Λάγκας, Πόρτο Μπέλο , Λακιτήρα, Χελώνα… Και το σημαντικότερο όλα τα ανήλικα από τις ακαδημίες της Δόξας Καρδάμαινας που πάνε για προπόνηση στο γήπεδο ποδοσφαίρου …

  2. Ρε γελάδ’… μήπως εσύ ήσουν μπλιαξ αναμεταδότη αυτός που έκανε καταγγελία να σταματήσει το μπάλωμα του δρόμου…;

  3. άμεση λύση !!!,

    μην γράφετε χαζομάρες , εκτίθεστε , μετα από 3 χρονιά !! ε! δεν το λες και άμεση ΕΛΕΟΣ!!

  4. Την επικινδυνότητα του δρόμου στην Κεφαλο στο Καμάρι και στα περισσότερα σημεία πότε δα το φτιάξετε; Το κράξιμο τελικά δεν πιάνει. Έχουν φάει τόσο κράξιμο που δεν ιδρώνει το αυτί τους. Δεν ξέρω τι μέσον δούλεψε στην Καρδάμαινα.

  5. Θα έπρεπε να μην αναγράφεται η συγκεκριμένη λέξη στον τίτλο! Λίγο έλλειψε και θα αλλάζαμε 2 δημάρχους!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ