Σ. Παρβέρης: Εργασίες στην Κοινότητα Ασφενδιού (ΦΩΤΟ)

12
1102
Ο προγραμματισμός των εργασιών και η συνεργασία με την διεύθυνση περιβάλλοντος και καθαριότητας, το εργοτάξιο του Δήμου Κω αλλά και τις υπόλοιπες υπηρεσίες του Δήμου Κω συνεχίζεται και τα αποτελέσματα είναι πλέον ορατά σε κάθε σημείο της κοινότητας Ασφενδιού.
    Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πατάκο τον Κώστα ο οποίος αποτελεί τον συνδετικό μας κρίκο καθημερινά με το προσωπικό της κοινότητας Ασφενδιού αλλά και κάθε μέλος του προσωπικού της κοινότητας μας ξεχωριστά για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά.
   Εύχομαι από καρδιάς στον καθένα ξεχωριστά Καλή Παναγιά, με υγεία, ελπίδα και ευτυχία στις οικογένειες σάς.
Με εκτίμηση,
Παρβέρης Σεβαστιανός
Κοινοτικός Σύμβουλος κοινότητας Ασφενδιού

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγγνώμη,από πότε βγάζουν δελτίο τύπου οι κοινοτικοί σύμβουλοι; Δεν έχουν πρόεδρο;επίσης έβγαλε δελτίο τύπου για να ευχαριστήσει τον υπάλληλο που κάνει τη δουλειά του και όλους γενικά τους υπαλλήλους ….το έχουμε χάσει;

    • Τουλάχιστον ο Σεβαστιανός είναι πραγματικά κοντά μας και όχι για να φωτογραφίζεται όπως έκανε ο Γιωργαλλης και να λέει ότι όλα γίνονται εξαιτίας του. Ο πρόεδρος είναι εξαφανισμένος και από την καθημερινότητα και από τα γραφεία της κοινότητας. Περάστε μια βόλτα.

      • Συγκεντρωθείτε με τα δελτία τύπου και τις φωτογραφήσεις και αναρτήσεις …μας κουράσατε

  2. Καλά τα λες αλλά δεν σε είδαμε πουθενά. Μήπως το έχεις καβαλήσει λίγο το καλάμι φίλε Σεβαστιανε! Ένας συμμαθητής σου. ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΗΣ ΦΙΛΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΑΣΎΡΕΙ Η ΠΑΡΕΑ.

    • Συγγνώμη ρε φιλαράκι αλλά κάπου τα έχεις μπερδέψει μέσα στο κεφάλι σου… βλέπεις κάποιον να ποζάρει και να δίνει οδηγίες; Λέει κάπου ότι όλα έγιναν κατόπιν ενεργειών του; Εγώ βλέπω τους εργαζόμενους και κανέναν Σεβαστο ο Γιωργαλης είχε περισσότερες πόζες από την Γωγώ μαστροκωστα. Έλεος δηλαδή

  3. Ήρθαν πάλι η καθυστερημένη να σώσουν την κατάσταση!!! Ακόμα δεν ήρθαν στο δήμο με σύμβαση και γλύφουν να πάνε σε καλά πόστα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.