Μ. Γιωργαλλής: Αποπερατώθηκαν εργασίες καθαρισμού ενόψει εορτής Παναγίας από την Κοινότητα Ασφενδιού (ΦΩΤΟ)

13
1073

Αποπερατωθήκαν   οι εργασίες   καθαρισμού και  αποψίλωσης  χόρτων  εν όψει της μεγάλης  εορτής   του 15 Αύγουστου     καθώς  και η αποκομιδή  βαρέων  αντικειμένων  από το ορεινό   Ασφενδιου        και  ποιο συγκεκριμένα   κοιμητήριο  χριστού  στον  Ασώματο ,πλατεία  καρυδιάς, Μεσονήσι ,  κεντρική  πλατεία  Ζιας  ,από  κεντρική  πλατεία  έως Ευαγγελίστρια. Επίσης   συνεχίζονται οι εργασίες   αποψίλωση  χόρτων  και αποκομιδή  αντικείμενων   στο  εντος  σχεδίου  Ζηπαριου   στο Νότιο  κομμάτι  και  καθαρισμός  πάρκων , γήπεδο  ποδοσφαίρου .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Για  τον  εορτασμό  του   τριήμερου  15 Αύγουστου  οι κοινότητα  Ασφενδιου   έχει  ζητήσει την συνδρομή   της  ελληνικής  αστυνομίας, Δημοτικής  αστυνομίας   για την ρύθμιση  κυκλοφορίας  στο ορεινό  Ασφενδιου  καθώς  επίσης  και την πρόληψη  μέτρων  από την  πυροσβεστική  υπηρεσία  και  πολιτική  προστασία  Δήμου  Κω   .

Εύχομαι  Καλή   Παναγία  να έχουμε  με Πίστη ,Υγεία ,Αγάπη, Χαρά και Αισιοδοξία.

Ο

ΠΡΟΕΡΔΡΟΣ   ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ   ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ

ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ     ΜΙΧΑΗΛ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΓΩ ΔΕ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙΣ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.
    ΕΣΥ ΕΔΟΣΕΣ ΤΩΝ ΟΜΜΑΤΙΩ ΣΟΥ…
    ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΣ, ΔΟΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ!!!

  2. βρε μιχαλσκι, μολις εκανε αναρτηση ο σεβαστιανος, ετρεξες, να κανεις και συ? εχω να σε δω ενα μηνα. εγκαταλειψες το χωριο και τις υποχρεωσεις που εχεις. κριμα και σε ψηφισα!!

  3. μπραβο στο σεβαστιανο και στα παιδια της καθαριοτητας. ο αλλος την εκανε, και χαθηκε απο παντου!!

  4. Ποσο θα σε ανεχόμαστε ακόμα;;;;έχεις καταντήσει ……..Εκ μέρους όλων των κωων,μην ξανακάνεις καμια ανακοιωση.Εμετους κανουμε ……..Κοφτο …….Ο νικηταρας θα είναι δήμαρχος παντοτινος……………..

  5. Πρόεδρε με όλο το θάρρος αλλά προσωπικό δεν βλέπω πουθενά, μηχανήματα επίσης και εσένα να ποζάρεις δεν βλέπω και ανησυχώ. Μήπως πήγες μόνος σου να τραβήξεις φωτογραφίες να πεις ότι κάτι κάνεις για να καλύψεις την απουσία σου οεο;

    • Για κοιτάξτε και την ανάρτηση του συμβούλου …ο πρόεδρος ,μας δείχνει τουλάχιστον το έργο που έγινε …οχι τις φάτσες τους που τάχα δουλεύουν

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ