Δημόσια Διαβούλευση για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό Δήμου Κω 2019-2023

5
731

Σε δημόσια διαβούλευση έχει τεθεί το Σχέδιο Στρατηγικού Σχεδιασμού του Δήμου Κω 2019 – 2023, όπως αυτό εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Κω.

Κατά τη διάρκεια της δημόσιας διαβούλευσης, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Αυγούστου 2022, κάθε πολίτης μπορεί να καταθέσει, εγγράφως ή ηλεκτρονικά, προτάσεις συμπλήρωσης ή και τροποποίησης του Σχεδίου Στρατηγικού Σχεδιασμού.

Όλες οι προτάσεις θα ληφθούν υπόψη κατά τη σύνταξη του τελικού σχεδίου του  Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Κω, το οποίο στην συνέχεια θα εγκριθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή και από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Κάθε πολίτης μπορεί, ακολουθώντας απλή διαδικασία, να συμμετάσχει στην ηλεκτρονική διαβούλευση μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Κω, στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://kos.gov.gr/diavoulefseis/dimosia-diavoulefsi-stratigikou-schediasmou-dimou-ko-2019-2023/

όπου μπορεί να ενημερωθεί για τους άξονες του Σχεδίου Στρατηγικού Σχεδιασμού και να απαντήσει στο σχετικό Ερωτηματολόγιο Δημόσιας Διαβούλευσης, συμμετέχοντας στην ανοιχτή διαδικασία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους εγγράφως στο πρωτόκολλο  του Δήμου (υπ’ όψιν κας Καραναστάση Α., Τμήμα Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Οργάνωσης, Σκεύου Ζερβου 40, 85300 Κως) ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: [email protected]  έως 14.08.2022.

 

 

 

Τα κρίσιμα ζητήματα τοπικής ανάπτυξης που αντιμετωπίζει από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της αυτή η Δημοτική Αρχή και το όραμά της στοχεύουν σε:

 • ενωμένη κοινωνία,
 • αποτελεσματικό Δήμο,
 • ισχυρή Τοπική Οικονομία.

Όλα αυτά γίνονται πράξη με συνεργασία και με Στρατηγικό Πλάνο Ανάπτυξης.

Οι Στρατηγικοί Στόχοι αποτελούν γενικές κατευθύνσεις της Δημοτικής Αρχής που εξειδικεύονται σε άξονες και μέτρα.

Για τη κατάρτισή τους λαμβάνονται απαραίτητα υπόψη οι κατευθύνσεις του αναπτυξιακού σχεδιασμού σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο, ο υφιστάμενος χωροταξικός και πολεοδομικός σχεδιασμός καθώς και οι προτεραιότητές που απορρέουν από θεσμοθετημένα χρηματοδοτικά μέσα, αναδεικνύοντας την τοπική τους διάσταση, με απώτερο σκοπό:

 1. Την προστασία & αναβάθμιση του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος και την διασφάλιση της ποιότητας ζωής,
 2. Την βελτίωση της κοινωνικής και οικονομικής ευημερίας των κατοίκων,
 3. Την βελτίωση της τοπικής οικονομίας και απασχόλησης,
 4. Την βελτίωση της διοικητικής ικανότητας του Δήμου.

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Τωρα θυμηθηκατε τον προγραμματισμο κουφιοκεφαλοι; τωρα μπαι- μπαι.

 2. 35-55.000 κλίνες και επεξεργασία του .. βιολογικού για εξαγωγή λιπάσματος και παρασκευή εξωτικών αρωμάτων.

 3. Αυτά που γίνονται στο νησί και τα κρύβετε, σχετικά με τις κλοπές σε 5αστερο

  που οι πελάτες έφυγαν νύχτα,που αφαίρεσαν εξοπλισμούς οι γύφτοι με βοήθεια εκ των έσω,αλλά και τα ρεζιλίκια αυτά που περιέγραψαν οι πελάτες σένα φόρουμ και φιμώθηκαν απ τα γνωστά _άγνωστα κέντρα,μου θυμίζουν τους άρρωστους υπαλλήλους που δουλεύουν με πυρετό, τριπλοεμβολιασμένοι και χωρίς ρεπό,με αρνητικά τεστ που κρύβονται…ας κάνει ρεπορτάζ ο Κιάρης.. ρεζιλίκια,ξεφτιλίσματα .. θέλετε και ποιοτικό τουρισμό…τέλος πάντων ο βιολογικός θα μπορούσε να παράγει ‘αιολική’ ενέργεια….. κρίμα για την τοπική Ελευθεροτυπία..ο νοών νοείτο …άντε και σε νέο ρεκόρ…ρεζίλια.

 4. Είστε απόλυτα σίγουροι ότι είναι υπό έλεγχο η εγκληματικότητα και παραβατικότητα

  ..στο νησί;όλοι ξέρουμε τι γίνεται, παραλίες ξημερώματα κομάντος γύφτοι που γέμισαν το νησί περιπολούν,στην πόλη ,στα στενά, Αλβανοί νεαροί,γορουνες..την Δευτέρα τι έγινε στο ψαλίδι; προχθές ξημερώματα μπροστά απ’ το σπέσιαλ χαράματα; γιατί δεν υπάρχει ενημέρωση του κόσμου να ξέρει..πόσοι γύφτοι ήρθαν τελευταία στο νησί;απόβαση ήταν ή μετακίνηση τσαντηριών;τα κλοπιμαία βρίσκονται;μετά τιμής Αλλά το best of the best άρθρο που έχει γραφτεί εδώ μέσα είναι πρόσφατα για την τουριστική αναρχία στο νησί,μαζί με τα συνοδευτικά σχόλια όμως!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.