ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ένα αλλιώτικο πάρτυ με Silent Disco στο λιμάνι της Κω!

4
2523

Η τάση σε όλη την Ευρώπη είναι η Silent Disco! Όσοι συμμετέχουν, λικνίζονται στο ρυθμό της μουσικής , χωρίς ωστόσο να ακούγεται τίποτα τριγύρω, μιας και είναι όλοι με ακουστικά στα αυτιά!
Ένα τέτοιο μικρό πάρτυ έλαβε χώρα στο λιμάνι της Κω, μπροστά απο το I Love Kos, με τους περαστικούς να δοκιμάζουν αυτή τη διαφορετική μουσική εμπειρία.
Όπως αναφέρει ο Κώος Άγγελος Γιαλούσσης που ζει και δραστηριοποιείται στο Λονδίνο, η τάση υπάρχει τα τελευταία 15 με 20 χρόνια.
Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σέβη Βλάχου , τονίζει πως η Κως στηρίζει τς διαφορετικές αυτές τάσεις. Τη συγκεκριμένη την προώθησαν οι καλλιτέχνες του δρόμου και στο εξωτερικό γίνεται κατά κόρον σε εξωτερικούς αλλά και σε εσωτερικούς χώρους, για μείωση της ηχορύπανσης.
Στον… πειρασμό υπέκυψαν  ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, ο Αντιδήμαρχος Σταμάτης Καμπουράκης, η Αντιδήμαρχος Σέβη Βλάχου και ο τεχνικός σύμβουλος του Δημάρχου Πέτρος Πετρής.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι πιστοί θ ακούνε τις καμπάνες και τις ψαλμωδίες μόνο μέσω ακουστικών,οι κηδείες θα είναι σιωπηλές,ο εκλιπών θα πηγαίνει στον τελικό προορισμό με τους συγγενείς ν ακούν στ ακουστικό το .. αθάνατος.Μενουν τα γυαλιά με τρισδιάστατα εφέ προσομοίωσης για φωτορυθμικά,ώστε να λικνίζονται στο Ρυθμό …με αυτή την τάση βλέπω να φοράνε ακουστικά που θα αναπαράγουν τον ήχο της θάλασσας ,βατραχοπέδηλα και θα νομίζουν ότι κάνουν μπάνιο,κωπηλατούν ,μακροβούτια.
    Μπορούν να ακούν και τσόντες ομαδικά..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ