Κως: Παρουσία του σπουδαίου Εμίλιο Μπουτραγκένιο η έναρξη του προπονητικού καμπ της Ρεάλ Μαδρίτης

1
1685
Θεοδόσης Νικηταράς: Καλωσορίσαμε σήμερα στο νησί μας τον Εμίλιο Μπουντραγκένιο, έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης και από τους κορυφαίους του Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου,τη δεκαετία του 1980, υπεύθυνου σήμερα στο «Real Madrid Football Camp Premier Kids Only».
Η διοργάνωση πραγματοποιείται από τον όμιλο Μήτση στο γήπεδο της Καρδάμαινας.
Θερμά συγχαρητήρια σε όσους συμβάλουν καθημερινά στον αθλητισμό της Κω,και προάγουν το αθλητικό ιδεώδες.

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο γήπεδο Καρδάμαινας για την επίσημη έναρξη του «Real Madrid Football Camp Premier Kids Only» με την παρουσία του Δημάρχου Κω, Θεοδόση Νικηταρά, του αντιδημάρχου οικονομικών, Αλέξανδρου Χρυσόπουλου, του προέδρου της ΔΕΥΑΚ, Κωνσταντίνου Ζαχαρού, του προέδρου της κοινότητας Καρδάμαινας, Νίκου Πόγια και του δημοτικού συμβούλου και προέδρου της ΑΝΕΜ, Νικολιού Χατζηνικολάου και φυσικά του γενικού διευθυντή του ξενοδοχείου Blue Domes του Ομίλου Μήτση στην Καρδάμαινα, Μιχάλη Ανθουλάκη.

Στα παιδιά που συμμετέχουν στο καμπ της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε και η παλιά μεγάλη δόξα των μερένγκες, Εμίλιο Μπουτραγκένιο ο οποίος βρέθηκε στο νησί μας και ουσιαστικά κήρυξε την επίσημη έναρξη του προπονητικού προγράμματος το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 19 Αυγούστου.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε τον Όμιλο Μήτση γι’ αυτήν την όμορφη συνεργασία, όλους όσους έδωσαν το παρών, τον Δήμαρχο Κω, ενώ τόνισε ότι η Ελλάδα είναι μια όμορφη χώρα και έκανε ιδιαίτερη μνεία στην Κω.

Στα παιδιά επισήμανε πόσο σημαντικό είναι όχι μόνο η προπόνηση και η συνέπεια αλλά και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουν, στον συμπαίκτη τους, στον αντίπαλο, στην οικογένεια τους και κατ’ επέκταση σε όλη την κοινωνία.

Στην συνέχεια με χαρά φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν στο γήπεδο Καρδάμαινας ενώ τιμήθηκε τόσο απ’ τον Δήμαρχο Κω, όσο και απ’ τον σύλλογο της Δόξας Καρδάμαινας μέσω του προέδρου, Μιχάλη Κουτσούφη. Μάλιστα και ο ίδιος παρέδωσε μια φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στον Δήμαρχο Κω.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από τον όμιλο Μήτση στο γήπεδο της Καρδάμαινας.

Ρεπορτάζ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ