Μ. Γιωργαλλής: Αποκομιδή απορριμμάτων ώρα μηδέν! Οργή, θυμός, αγανάκτηση

23
2461

ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ   ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ    ΩΡΑ    ΜΗΔΕΝ   !!!

Οργή

Θυμός

Αγανάκτηση

Εν  μέσω   τουριστικής    σεζόν    περιοχές   όπως   Ζια , Τιγκάκι , Ζηπάρι ,  και  αλλά  σημεία   του  νησιού  μας   που   δημοσιεύονται    στα   τοπικά   ΜΜΕ  από συμπολίτες  μας  και   μέσω  προσωπικών   τους  λογαριασμών  όπως  FACEBOOK  η   οργή   ο θυμός  και η αγανάκτηση  σε όλο   το  νησί  είναι μια πραγματικότητα .

Επαγγελματίες   από    Τιγκάκι   Ζια  , είναι  εξοργισμένοι    με  τον τρόπο   λειτουργιάς   που γίνεται   η αποκομιδή   απορριμμάτων    έξω  από κεντρικές   πλατειές ,έξω  από ξενοδοχειακές   μονάδες , έξω  από  τα   καταστήματα  τους ,από  τέσσερις   έως  πέντε  ημέρες  να περάσουν    ξεχειλίζουν  από  απορρίμματα   εν μέσω   τουριστικής   σεζόν  που βρίσκεται  στην  αποκορύφωση  της!!!

Όσον  αφορά  για  την ανακύκλωση   ούτε  λόγος  για το  νησί  μας,  έχουμε  μπερδέψει  τους  Μπλε Κάδους   με τους  Πράσινους  και  οι Πράσινοι  με τους  Καφέ  και  όλα μαζί  έγιναν  ένα κακό  συναπάντημα !! ( Ρούχα  μαζί  που πλυθήκαν  και  έχουν  γίνει  ροζ ).

Μήπως   είδατε  κάπου  τους κάδους   που τοποθετιόντουσαν   κάθε  χρόνο  στο Τιγκάκι  από τις Αλυκές – Κεντρική  πλατεία  Τιγκάκι  και  όλο  το παραλιακό   δρόμο  με κατεύθυνση  προς  Κω ; πάνω   από 10 μεγάλοι  κάδοι  υπήρχαν  εδώ  και  χρόνια. Ως  καλή   διαχείριση  που  κάνουν  πήραν  τους  κάδους  από το  Ασφενδιού  και  αντί  να τους   βάλουν  σε μια αποθήκη  τους  μοίρασαν  τον  χειμώνα   στην  Κω  με αποτέλεσμα   ξεκινώντας   η τουριστική   σεζόν   μέχρι  και  σήμερα   να μην  έχουν  επανατοποθετηθεί !!!!   Οι τουρίστες   και  μόνιμοι  κάτοικοι   που κάνουν  μπάνιο  εάν προσέξετε   σήμερα   αφήνουν   τις σακούλες  με τα απορρίμματα  επάνω  στο δρόμο   και  αυτοσχεδιάζουν  μόνοι  τους  την αποκομιδή.

Αποκομιδή   βαρέων  αντικειμένων     με το γνωστό  ( παπαγαλάκι)   ούτε  λόγος’’  ούτε  καν ένας  σχεδιασμός    έστω  μια  φορά  την  εβδομάδα.  Στο  Ασφενδιού    έχουμε   να το δούμε  από τα  τέλη   Μαρτίου . Κάποτε  υπήρχε  ένας  προγραμματισμός   για τα χώρια μας  σήμερα  έχουν  ξεχάσει  ότι  υπάρχουν   κοινότητες  και  ζουν και  οργανώνουν  τις υπηρεσίες   μόνο  εντός  πόλεως  Κω.  Με  λίγα  λόγια  Ενιαίος  Δήμος  στο νησί  μας μόνο στα  χαρτιά !! Πλήρη  απαξίωση,  πλήρη  εγκατάλειψη,  ακόμα  και  επιχειρηματίες   που είχαν  στηρίξει  τον κ. Νικηταρά   σήμερα   δεν τον  αναγνωρίζουν   με τον  τρόπο  που  λειτούργει  και  απαξιώνει  τα χωριά   αλλά  και   το  νησί   μας.

Οι  επαγγελματίες   ρωτούν  εάν  υπάρχει στο  Νησί  μας    υπεύθυνος   πολιτικός  προϊστάμενος   για την καθαριότητα   για  να επικοινωνήσουν   μαζί  του !!! Στο Τιγκάκι  και  στην  Ζια τον  ψάχνουν  σε Ευρετήρια ‘’’’  Και  όμως   τρία  χρόνια  μετά  και λίγο  πριν τις  δημοτικές   εκλογές   στο  Νησί   μας  δε  γνωρίζουν  οι συμπατριώτες  μας   τον υπεύθυνο  για την  καθαριότητα  !!!!!!!!!

Δυστυχώς   αυτή   είναι   η διαχείριση   του  κυρίου  Νικηταρά  που έχει  καταφέρει  και αυτό  ‘’’ να διαλύσει   και  να  υποβαθμίσει   την  Υπηρεσία  καθαριότητας  στον  τέταρτο  τουριστικό  προορισμό!!!

Οφείλω  όμως  ένα  μεγάλο  ευχαριστώ   στους  επόπτες   και  επόπτριες  καθαριότητος   που σηκώνουν  όλο αυτό το βάρος στην  πλάτη τους.   Τους οδοκαθαριστές, τα πληρώματα των απορριμματοφόρων, τους σαρωτές των δρόμων,  άνδρες   και  γυναίκες  που  κάθε βράδυ  καθαρίζουν   κάδους, πλένουν  δρόμους,  αδειάζουν  σακούλες  από  τα καλάθια, για να αποδώσουν  την πόλη όσο γίνεται πιο καθαρή  και  τακτοποιημένη, πριν έρθει η αυγή.

Μέσα  σε όλα αυτά  που διαδραματίζονται  στην  αποκομιδή  απορριμμάτων   3 χρόνια  μετά  ο κύριος  Νικηταράς   απαξιώνει  το προσωπικό  της   καθαριότητας  τους  εμπαίζει  και  τους  κοροϊδεύει  συστηματικά … 3 χρόνια  μετά  οι υπάλληλοι   ζητούν  την καταβολή  για το γάλα  που ακόμα  έρχεται  μάλλον  από  την Ολλανδία!!! 3  χρόνια   μετά  οι εργαζόμενοι   αναζητούν  τον  ατομικό  τους  ρουχισμό όχι για  να πάνε σε γάμο   κύριε  Νικηταρά αλλά   για να δουλεύουν  με ασφάλεια  και αξιοπρέπεια!!!!!!   Πόση  κοροϊδία  ακόμη σε αυτούς  τους εργαζόμενους  άραγε ;

Το πλοίο  με την επωνυμία   Κως  είναι  ακυβέρνητο  χωρίς  καπετάνιο  και  τουλάχιστον  ας  ανέβει  στην γέφυρα  κάποιος   από  τους   ναύτες   να  αναλάβει  την  πλοήγηση   πριν  πέσουμε  στα  βράχια !!!!!!!!!!  

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ    ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ    ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ

ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ      ΜΙΧΑΛΗΣ

 

 

23 ΣΧΟΛΙΑ

  • βρε ………………δεν κουραστηκες να σε βριζουν ολοι οι κωοι.Βρε αγαθοβιολι αυτο μονο οι μαζοχιστες το δεχοντε.Που ειναι βρε παιδακι η υπερηφανεια σου,ο εγωισμος σου σαν ανθρωπος;Βρε αγαθε δεν σεβεσαι με οσα ασχημα που σου γραφουν;Βρε …………..αυτο που κανεις ισχυροποιεις τον νυν δημαρχο.Στο τελος θα το καταλαβεις και θα ντρεπεσαι ……………….

   • Την ζημια που κανει στην παραταξη δεν την αισθανεστε;;;;;;Δηλαδη με σπρωχνετε να παω με τον τριωροφο;;;;;; δεν βλεπετε που ειναι το ποσοστο μας;;;και αντι να γινετε αντιπολητευση ουσιας βγαινει αυτος κα τε παναληψη,για να ακουμε τις βρισιες ολοι μας;;Κυριτση ,ρουφα ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ μηπως σωσουμε την κατασταση.

  • Την ζημια που κανει στην παραταξη δεν την αισθανεστε;;;;;;Δηλαδη με σπρωχνετε να παω με τον τριωροφο;;;;;; δεν βλεπετε που ειναι το ποσοστο μας;;;και αντι να γινετε αντιπολητευση ουσιας βγαινει αυτος κα τε παναληψη,για να ακουμε τις βρισιες ολοι μας;;Κυριτση ,ρουφα ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ μηπως σωσουμε την κατασταση.

   • ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΧΑΛΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

    ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΑΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΙΚΗΤΑΡΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΣΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ,ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ.

    • Ανωνυμε πρεπει να εισαι παλαβος.Εδω τρεχουμε για τον κυριτση και εσυ μου λες μακακιες.Εαν θελεις περνα απο την καναρη εκει που συχναζουμε για να πιστεψεις αυτα που γραφω.Ξεκολα και δες την αληθεια με τον γκαου[γιωργαλης]που μας φορτωσανε.

   • Δεν έβλεπες σαν ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ότι μας παίρναν τους κάδους? Μήπως όμως ΕΤΡΙΒΕΣ τα χέρια σου και έλεγες «θα τους την φορέσω» το καλοκαιράκι? Μιχάλη μου ΕΓΩ θεωρώ ΕΣΕΝΑ υπεύθυνο. Εσύ είσαι η κεφαλή του Ασφενδιού. Σου αρέσει η όχι ΕΣΥ ευθύνεσσι. ΕΣΥ τα ηξερες και σαν υπεύθυνος και ΑΡΜΟΔΙΟΣ το έκανες τουμπεκί. Μιχαλάκη ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για εδώ που μας έφερες.

 1. ΜΙΧΑΛΑΚΙ ΘΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ.
  ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΙΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΣ. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Κ…ΤΟΥΜΠΑ!!

 2. Ρε Μιχαλάκη πόσα θέλεις να μας τρελλάνεις!!!Εσύ δεν έστειλες το δήμαρχο όλων των Κώων διακοπές;Ζήτα ευθύνες από τους άλλους!!!Εκτος και μου γράψεις να τον πάρω τηλέφωνο για να γυρίσει!!!!Εσύ που τα έχεις γράψει όλα και περιμένεις να σου δώσουν έτοιμες επιστολές το σαβατοκύριακο και πετιέσαι τη δευτέρα διαμαρτυρόμενος πότε θα λογοδοτήσεις για τις δικές σου ευθύνες;Είναι καιρός να τα παρατήσεις και να ασχοληθείς με ότι σε ευχαριστεί!!!!!Ευτυχώς ο κόσμος καταλαβαίνει!!!!Οσο για την καθαριότητα να ξέρεις ότι η Κως ειναι πολύ καθαροί και με αυτές τις συνθήκες!!!!Ησουν Ρόδο και σύγκρινε!!!!Όλα τα άλλα….14%!!!!!!!

  • ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΧΑΛΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

   ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΑΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΙΚΗΤΑΡΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΣΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ,ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ.

 3. ΜΙΧΑΛΑΚΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ.
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ.
  ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΗ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
  ΑΣΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ …

 4. Και μην ασχολεισαι με σχολια. Αυτος που τα γραφει πληρωνεται. Δεν εχουν καμμια αξια

 5. Ρε μλκες όλοι εδώ μέσα δεν βαρεθηκατε να ξεκατηνιαζεστε κάθε φορά. Ρουφιάνοι ξεφυιλες έλεος ποια πάτε κάντε κάτι άλλο κλαδεψτε κανένα δέντρο, κόψτε χόρτα, κάντε κάτι καλό για τον τόπο σας και άστε τα κουτσομπολιά!!! Δεν υπάρχει προσωπικό αυτοί που έχουν μείνει κάνουν 2πλοβαρδιες και τριπλοβαρδιες για να τα βγάλουν πέρα σε όλοι την Κω ξυπνάτε!!!!

 6. Γιατι δεν Παραιτουνται Οι Υπευθυνοι Δεν Τρεπονται τοσο κερο καιρο ειναι χαλια το ΝΗΣΙ? ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩΤΟΥΣ…….

 7. Ειλικρινά ρε Μιχάλη δεν έχεις βαρεθεί? κάθε λίγο και λιγάκι να γαβγίζεις μονος σου? εσυ σαν πρόεδρος του χωριού σου τι κάνεις εκτός από το να κατηγορείς όλους τους υπόλοιπους? μήπως θα άπρεπε να κοιτάς πρώτα την δουλειά σου και μετά το κράξιμο και το κυνηγι του δεσπότη για να βγάλεις φωτογραφείς? λεω εγώ τώρα….

 8. Ουτε ενας δεν φωτογραφηθικε με την ρουφα και τον αλο με τις πατεριτσες.

  Καποιος μου ειπε,εαν μπορουσα να τους διωξω,θα τους εδιωχνα με χιλια.Ασυμπαθιστα ατομα.Η ζημια του νησιου ειναι αυτου του ειδους τα ατομα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.