«Ξέχασαν τα αυτοκίνητα του δήμου ανασφάλιστα γιατί δεν ασχολούνται, δεν δουλεύουν, γιατί μόνο φωτογραφίζονται»

22
2408

Το νησί μας ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις!

Η απουσία στοιχειώδους οργάνωσης και προγραμματισμού  οδηγεί σε αδιέξοδα!

Αυτοματοποιημένες, επαναλαμβανόμενες, διαδικαστικού τύπου ενέργειες δεν προσφέρονται για φωτογραφίες!

Ως εκ τούτου  δεν αξίζει να ασχοληθούν με τέτοιες και δεν ασχολούνται.

Ξέχασαν τα αυτοκίνητα του δήμου ανασφάλιστα γιατί δεν ασχολούνται, γιατί δεν δουλεύουν, γιατί μόνο φωτογραφίζονται.

Γιατί δεν μπορούν να ολοκληρώσουν μια διαδικασία.

Ακινητοποιημένα τα αυτοκίνητα, αδρανοποιημένοι οι εργαζόμενοι, στάση  εργασιών εν μέσω τουριστικής περιόδου με ότι αυτό συνεπάγεται.

Επικαλούνται φθηνές, ανάξιες σχολιασμού δικαιολογίες αντί να ζητήσουν συγνώμη που τίποτα πια δεν δουλεύει… Αντί να παραιτηθούν.

Το μόνο που δεν ξεχνάνε, πρώτο – πρώτο και σε μηνιαία βάση, είναι να εισπράξουν τους μισθούς τους και να περιφέρονται σε κάθε μορφή κοινωνικής εκδήλωση με τα αυτοκίνητα του δήμου με βενζίνες  που πληρώνουν οι δημότες ακόμα και όταν αυτά είναι ανασφάλιστα.

Δεν υπάρχουν ούτε καύσιμα ψιθυρίζεται…

Πραγματικά τέτοια τραγική κατάσταση, τέτοιο μπάχαλο δεν έχουμε ξαναδεί…

Εκπαιδεύουν τους πολίτες να τους  χειροκροτούν για το τίποτα.

Λένε ψέματα  για να καλύψουν τα προηγούμενα.  Για να κερδίσουν τον χρόνο που χάνει το νησί μας από την πολιτική τους ανυπαρξία…

Αξιώνουν από τους πολίτες να πιστεύουν τα οφθαλμοφανή ψέματά τους που ενίοτε ενσπείρουν υπόνοιες για σκιώδεις σχέσεις, σχήματα, συμφέροντα… 

Αξιώνουν από εμάς να μην μιλάμε, να μην υπήρχαμε για να μην τους ενοχλούμε, για να μην τους  χαλάμε τη σούπα… να μην τους χαλάμε τη φώτο.

Αξιώνουν να είμαστε «καλά» παιδιά για να τους καλύπτουμε!

Αξιώνουν από τους πολίτες να τους ανέχονται ως… αναγκαίο κακό .

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΧΕΤΕ ΚΟΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΟ ΒΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΡΤΑ

  2. Ρουφά αυτό το επίπεδο έχεις,και γιαυτό από το 3,5% θα φτάσεις στον αποπατο του 1%.Σε λίγο καιρό που δεν θα εκλεγεις δεν θα σε γνωρίζει ούτε ο εαυτός σου.

  3. Ιωάννα με όλο το θαρος γιατι σε γνωρίζω,αυτό που κανεις λεγετε αντιπολητευση;Εαν καταλαβεις οτι το να επαναλαμβανεις το ίδιο πραγμα,θεωρεις οτι ο κόσμος θα σε πιστέψει;θα σου πω εγώ ιωαννα ΟΧΙ ο κόσμος θα σου γυρίσει την πλάτη,όπως έκανε στον γιωργαλη και στον κυριτση.Αντιπολητευσου με σοβαρά θέματα,εάν θέλεις να ξεπεράσεις το ποσοστό που έχεις,μήπως επανεκλεγεις.Παραδιγματισου με τον Γιώργο κυριτση,και σκέψου γιατί ο κόσμος τον αποτελιωσε.Τα ξέρεις αυτά και δεν είναι ανάγκη να στα θυμίζω.Ιωαννα ξυπνα οπως ξυπνησε και ο κόσμος στο νησί.

    • Επί του θέματος κάτι;έτσι για να δικαιολογήσεις την παρουσία σου.

      Έχεις να αντικρούσεις,να δείξεις κάτι που να λέει το αντίθετο; έχεις να πεις κάτι για την καθαριότητα,για την κατάσταση στο νησί; Έχεις κάποια πηγή; κάποια στοιχεία που να ενδιαφέρουν το σύνολο;όχι μέρος του υποσυνόλου που ανήκεις,αλλά το σύνολο, έχεις;

  4. Όχι πιο χαμηλά.ΕΛΕΟΣ.Ξερνα ο κόσμος να βλέπει συνεχώς τον γιωργαλη,την ρουφα,τον σφυριτση.Να γιατί ο κόσμος σας έχει εκεί στα τάρταρα.

  5. Με τετοιες δηλωσεις κι εσυ ανακριβειας και οξυνσης θα φας καλα στις εκλογες. Η κοινωνια θελει λυσεις, προτασεις και διαθεση συνεργασιας, αλλαξαν τα πραγματα. Οσο δεν το καταλαβετε νωρις θα το καταλαβεται οταν πρεπει. Και κρατα την απαντηση μου να τη θυμυθεις και εσυ και οι υπολοιποι οπου και αν ανηκουν οταν ερθει η ωρα εκεινη που φοβαστε.

  6. Πες τα Ιωάννα έτσι καλά τα λες εσυ και ο Κυριτσης… εκτός αυτού τα υπηρεσιακά οχήματα του Δημου τα κυκλοφορούν και πρώην σύμβουλοι σου όπου είναι και μη εκλεγμένοι….

  7. ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ,ΑΧΡΗΣΤΗ,ΕΠΙΖΗΜΙΑ,ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΙΑ,ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

  8. Γιατί δεν λένε και για οδηγούς οχημάτων του Δήμου οι οποίοι δεν έχουν καν το κατάλληλο δίπλωμα Αλλά παρόλα αυτά τους έχουν στο τιμόνι;;;;

  9. μακάρι να τα ξεχναγαν ανασφαλιστα λόγω ανικανότητας. Έμειναν ανασφαλιστα λόγω παράνομης διαδικασίας διαγωνισμού ώστε η ασφαλιστική εταιρεία που θα πάρει το συμβόλαιο να είναι αυτή που έχει ο αντιπρόσωπος που ήθελαν!!! Έβγαλαν όμως παράνομο διαγωνισμό και τους τον ακύρωσαν, λες και δεν το ήξεραν!!! Αυτούς έχουμε για δημοτική αρχή!!!

    • ΕΕΕΕΕ οχι κόψε κάτι,απο μπριζολοπαντοφλες που τους ονομαζε πρωι βραδι ο ακατονομαστος.Άλλο τους ταιριαζει.

  10. Καλά κάνετε κ τα βγάζετε στη φορά να μαζέψουμε τι γίνεται κ να ξέρουμε στις επόμενες εκλογές ποιον δε θα ψηφίσουμε

  11. Τίποτα δεν είναι εκλπηξη με τους άσχετους που έχουμε βάλει στο δήμο,παρασυρόμενοι από τους δικηγόρους και το κατεστημένο της πόλης.Υπομονή ένα χρόνο ακόμα .Ποσό καλό προλαβαίνουν να κάνουν ακόμα;

  12. Μόνο τά αυτοκίνητα έχουν διαλύσει όλο τόν δήμο όπου έβαλαν χέρι τό κατάστρεψαν τά στελέχη πού έβαλε ντροπή τούς μόνο φωτογραφίες ξέρουν νά βγάζουν ας ελέγξει ό Δήμαρχος νά δεί τί γίνεται αν τόν ενδιαφέρει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ