Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις σχετικά με την ασφάλιση των οχημάτων του Δήμου

9
923

Δήμος Κω: Άσχετος και επικίνδυνος ο κ. Κυρίτσης

 

Στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει την κινδυνολογία που εξαπολύει με κάθε ευκαιρία, σε βάρος του Δήμου, των υπηρεσιών και των εργαζομένων, ο κ. Κυρίτσης αποδεικνύεται για μια φορά ακόμη άσχετος σε σοβαρά θέματα διοίκησης του Δήμου και επικίνδυνος για τα συμφέροντα των συνδημοτών μας.

Προκαλεί πλέον απορία η εμμονή του να γίνεται υπερασπιστής ενός ασφαλιστικού γραφείου της Βορείου Ελλάδος, που κατέθεσε προσφυγή κατά των όρων διακήρυξης του διαγωνισμού για την ασφάλιση οχημάτων, επικαλούμενος μάλιστα τον υγιή ανταγωνισμό με τις επιχειρήσεις που διατηρούν ασφαλιστικό πράκτορα στην Κω, όπως κατά τα άλλα ψήφισαν και οι σύμβουλοι του στην ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι, αν κατέθετε ο Δήμος «απόψεις επί της ένστασης», όπως ο ίδιος  προτείνει, σημαίνει ότι η υπόθεση θα πήγαινε στα Διοικητικά δικαστήρια, γεγονός που θα οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια σε πολύμηνη καθυστέρηση και ανασφάλιστα οχήματα.

Προφανώς πολύ θα ήθελε να μείνουν ανασφάλιστα τα οχήματα του Δήμου, για αυτό και κατηγορεί τη δημοτική αρχή ότι δεν ασχολήθηκε με την ένσταση.

Βαφτίζει το κρέας ψάρι για να δικαιολογεί την κινδυνολογία του και υπερασπίζεται λάθος πράγματα, μόνο και μόνο για να κάνει αντιπολίτευση.

Ακόμα και σε αυτό όμως δεν τα καταφέρνει.

Οχήματα και μηχανήματα του Δήμου είναι νόμιμα ασφαλισμένα και εργάζονται καθημερινά στηρίζοντας την οικονομία του νησιού μας και την εργασία των συμπατριωτών μας.

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. δεν είναι νέο ότι ο κυρίτσης ειναι ασχετος και επικινδυνος. Το ξέρουμε καλά αυτό. Τόσα χρόνια τον είχαμε στην καμπουρα μας

  2. Δήμαρχε δεν σε προβληματίζει που ακυρώθηκε ο διαγωνισμός από την Εθνική Αρχή Δημόσιων Συμβάσεων ???

  3. Μας έχετε κουράσει κύριοι που γράφετε τα δελτία τύπου του δήμου ,γιατι ο δήμαρχος δεν τα γράφει …..το γραφείο παραδίπλα τα γράφει ,άντε πια ξυπνήστε

  4. Βρε πήγαινε μάζεψε κανένα σκουπίδι και άσε τα λόγια!!!! Σας βαρεθήκαμε επιτέλους!!!! Βρωμάει ο κόσμος και εσυ το χαβά σου!!!!!!!

  5. Ζητήστε πίσω τα Χιλιάδες Ευρώ που κάνατε Δώρο στο Κράτος που λέγεται Εκκλησία και θα έχετε τα Χρήματα για την Ασφάλιση των Οχημάτων και Όχι μόνο.

  6. ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΣΙΣ ΤΡΕΛΙΤΣΕΣ

  7. Χωσταει 2 χρονια ρουχα και γαλατα Ο Κυριτσησ Ντροπη του τι κανει το Σωματειο να κανει Καταγγελια !

  8. Ο Δημαρκοσ πρεπει να κανει καταγγελια στον ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

  9. βγαινει ο ιδιώτης αυριο..αποκομιδή απορριμμάτων να ξεβρωμισει το νησι με σύμβαση.9/7

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ