Κοινότητα Ασφενδιού: Καθαρισμοί-αποψιλώσεις-απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων

14
1245

Η  Δημοτική   κοινότητα  Ασφενδιου   πραγματοποιεί  εργασίες  αποψίλωσης  χόρτων   και   αποκομιδή  απομάκρυνση  βαρέων  αντικειμένων   εντος  σχεδίου   Ζηπαριου  από αρχές  Ιουνίου  και οι παραπάνω   εργασίες  θα συνεχιστούν  έως   τέλος  Αυγουστου  για την αποπεράτωση  τους.

Αποπερατωθήκαν    οι  παρακάτω  εργασίες  αποψίλωσης   χόρτων  και ευρύτερου  καθαρισμού  στις  παρακάτω   περιοχές :

 • Καθαρισμό αποψίλωση  χόρτων   στην  νησίδα  που βρίσκεται  στην περιοχή Λινοπότι .
 • Βόρειο  Ανατολικό  τμήμα   εντος   σχεδίου  Ζηπαριου
 • Από άγιο  Ιωάννη  έως  ταβέρνα   αμπέλι
 • Τιγκακι περιοχή  Άγιοι  Ανάργυροι

O  πρόεδρος  κοινότητας   Ασφενδιου

ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ    ΜΙΧΑΗΛ

14 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Συνεχίστε έτσι μέχρι να είναι όλο το νησί έτσι!
  Φτιάξτε και την διαγράμμιση πριν τη νησίδα (με κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο) που παραπλανεί τον κόσμο και τον στέλνει καρφί στη νησίδα αν τολμήσει να την ακολουθήσει!

 2. Βρε που ηταν ο Μιχαλακης; Εμφανίστηκε να κλεψει ξανα εργασιες του Σεβαστιανου. Που πας βρε που πας. Ηθοποιε της οκας

 3. Α τι ωραία εμφανίστηκε η/ο πρόεδρος έχω μπερδευτεί απο το φεις που έβαλε την πατερίτσα που δουλειά δεν πάει αλλά παει στα βουνά να βγει φωτογραφιες εκεί δεν πονάει ο πόδας του ..μπράβο Σεβαστιανε συνέχισε αυτό που κάνεις .

 4. Να μην καθαρίζετε μόνο κεντρικά και φάτσα. Να έρθετε και παραμέσα στις γειτονιέ να καθαρίσετε και κόψετε και κανένα χόρτο. Και μην πείτε ότι δεν ηστε υποχρεωμένοι να καθαρίζετε ιδιοκτησίες πολιτών. Δεν είναι όλα ιδιοκτησίες πολιτών. Και δείτε και το φωτισμό στον παραλιακό του τιγκακιου. Προχωράνε οι άνθρωποι με το φακό του κινητού για να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο. Αυτές οι δύο λάμπες στο ανέβασμα προς το κοράλλι είναι τόσο δύσκολο να αλλαχτούν; Μια πενταετία τώρα; έλεος.

 5. Άνθρωπος που υποτίθεται έχει χτυπήσει και υποφέρει από τον πόνο δεν πιάνει κοντά κοντά τις εκδηλώσεις και τις εκκλησίες για να μην χάσει τις πόζες δίπλα στον δεσπότη κρατώντας τις πατερίτσες. Τρατζικ.

 6. Όταν ο πρόεδρος της κοινότητας δηλώνει σε δημότη δημόσια ότι δεν ασχολείται πια και έχει παρατήσει την καθημερινότητα του χωριού αλλά δεν χάνει εκδήλωση για εκδήλωση εννοείται για τίς φωτό ακόμη και με πατερίτσες πως λέγεται οεο;

 7. Ρε μιχαλακι που ήσουν χαμένος τόσο καιρό; Είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε! Ένα βήμα πριν την Νικολούλη είχαμε φτάσει. Δόξα τον ύψιστο. Ειρήνη υμίν.

 8. μιχαλακι τα παρατησες. στις εκλογες θα κλαιτε μη ξεχνας στο 14% ο κυριτσης. του γειραν τα αυτια.

 9. Μπράβο τεράστιο έργο για το νησί συνεχίστε έτσι διαφημίζεται και της π ακόμα σαχλαμάρες

 10. Μπράβο Σεβαστιανε και λοιποι προχωράτε και για αυτο ο δήμαρχος παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης!
  !!υστερόγραφο::κ.Γιωργαλλή σε ενημερώσανε για το γκάλοπ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ